دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 دی 1399 - 12:39

کره جنوبی دارایی‌های مسدود شده ایران را ۹.۲ میلیارد دلار اعلام کرد

بر اساس اعلام بانک‌های کره جنوبی ۹.۲ میلیارد دلار وجوه ایرانی در بانک‌های کره جنوبی تحت تحریم‌های آمریکا بر سر برنامه هسته‌ای تهران، مسدود شده است.
کد خبر : 554362
بانک.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از یونهاپ، از شهریور سال ۱۳۹۸، حدود 3 تریلیون وون از دارائی‌های ایران در یک بانک کره جنوبی مسدود شده است این پول توسط شعبه سئول بانک ملت ایران واریز شده است.


گزارش یونهاپ می‌افزاید: علاوه بر این 3 تریلیون وون، حدود 7 میلیارد دلار پول نفت ایران در دو بانک کره جنوبی به نام‌های بانک صنعتی کره و ووری بانک مسدود شده است.


گفته می‌شود «حسین تنهایی» رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و کره جنوبی سال گذشته گفته بود که میزان وجوه مسدود شده ایران در کره جنوبی بین ۶.۵ تا ۹ میلیارد دلار است.


یونهاپ می‌نویسد: ایالات‌متحده سال ۲۰۱۸ میلادی از توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ ایران با قدرت‌های بزرگ خارج شد و تحریم‌ها علیه تهران را مجدداً اعمال کرد.


گزارش با یادآوری توقیف یک نفت‌کش کره جنوبی در آب‌های تنگه هرمز از سوی ایران نوشته است توقیف این نفت‌کش بار دیگر موضوع دارایی‌های بلوکه‌شده ایران در کره جنوبی را مطرح کرده است.


روزانه حدود ۶ کشتی کره جنوبی از تنگه هرمز که ۷۰ درصد واردات نفت کره جنوبی ازآنجا تأمین می‌شود عبور می‌کنند.


نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح روز دوشنبه در بیانیه‌ای از توقیف یک فروند شناور کره جنوبی با نام تجاری «هانکوک چیمی» حامل هفت هزار و ۲۰۰ تن مواد شیمیایی نفتی به دلیل نقض پروتکل‌های زیست‌محیطی در خلیج‌فارس خبر داد.


سپاه در ادامه بیانیه خود با بیان اینکه خدمه‌های این شناور نفتی از ملیت‌های کره جنوبی، اندونزی، ویتنام و میانمار هستند، خاطرنشان کرد: این نفت‌کش پس از توقیف در لنگرگاه بندرعباس پهلو گرفت و پرونده آن برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی کشور خواهد شد.


در این اطلاعیه تصریح شده است: توقیف این شناور به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی و با حکم دادستانی استان هرمزگان در ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه انجام شد.


سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه هم روز گذشته در پاسخ به خبرنگاران در مورد خبر توقیف کشتی کره‌ای اظهار داشت: بر اساس اخبار اولیه دریافتی از مقامات محلی، موضوع کاملاً فنی است و کشتی به دلیل آلوده کردن دریا و با حکم قضایی، برای رسیدگی به تخلف به ساحل هدایت شده است.


سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران هم مانند سایر کشورها نسبت به تخلفات مشابه و به‌ویژه آلوده کردن محیط‌زیست دریایی حساسیت دارد لذا در چارچوب قوانین با آن برخورد می‌کند.


خطیب زاده در ادامه اظهار داشت: این اتفاق مورد استثنایی نبوده و در موارد مشابه قبلی در ایران و آب‌های سایر کشورها رخ داده و امری عادی بوده و اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.


انتهای پیام/4155/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب