اثرگذاری مدیریت فرهنگ در دانشگاه آزاد اسلامی بر 5 قطب
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از همدان، فرزاد جهانبین در نشست شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان با تبیین معنا و مفاد مدیریت فرهنگ اظهار کرد: مدیریت فرهنگ با تحقق تثبیت و ارتقای مؤلفههای کلیدی در شاکله اجتماعی از طریق اقطاب اثرگذار بهصورت برنامهریزی یکپارچه توزیع شده است و معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از طریق این مدل برنامههای خود را پیش میبرد.
وی با اشاره به آیه 84 سوره اسراء که میفرماید؛ قُلْ كُلٌّ يَعْمَلُ عَلى شاكِلَتِهِ، گفت: فرهنگ شاکله است و به دو صورت فردی یا اجتماعی ظاهر میشود و در عرصه اجتماعی مانند اقلیم، جغرافیا، تاریخ و آمد و رفت رسوم مختلف تأثیراتی میگذارد.
مدیریت فرهنگ چه ویژگیهایی دارد؟
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: وقتی میگوییم مدیریت فرهنگ، یعنی مدیریت همه عوامل مؤثر بر فرهنگ اعم از عوامل اقتصادی، فرهنگی، علمی و اجتماعی.
این استاد دانشگاه به تشریح قطبهای اثرگذار در مقوله فرهنگ پرداخت و ادامه داد: اقطاب اثرگذار بیشترین تأثیر را بر فرهنگ داشته و ارتقا و تثبیت فرهنگ به کمک این قطبها انجام میشود که در گستره وسیع اثرگذاری دارند.
جهانبین، اقطاب اثرگذار را پنج قطب معرفی و تشریح کرد: این قطبها مشتمل بر سلوک مدیران، استادان دانشگاه، خانواده دانشگاهیان، فضای مجازی و تشکلها و کانونهاست.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مدیریت فرهنگ در دانشگاه آزاد اسلامی بهصورت اثرگذاری مستقیم بر دانشجو نیست؛ بلکه بر روی اقطاب اثرگذار است و موجب تصحیح، ارتقا و تثبیت فرهنگ در دانشگاه خواهد شد.
وی، عقلانیت را مقدمه دینداری و حیا دانست و گفت: چارچوبمندی اساس تعلیمات دینی بوده و شارع مقدس در تعلیمات دین مبین ضابطهمندی و تثبیت چارچوب در زندگی را مدنظر قرار داده است.
زیارت مرقد سردار شهید همدانی و تجدید میثاق با شهدا
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، چارچوبمندی را متخذ از سلوک مدیران خواند و خاطرنشان کرد: اگر بهراحتی هیبت قانون در جامعه شکسته شود و مسئولان قانون را رعایت نکنند، عموم جامعه نیز در اجرای قوانین سستی میکنند.
جهانبین تشریح کرد: برنامههای معاونت فرهنگی در سازمان و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از طریق اقطاب اجرا میشود و امتیازات تخصیص داده شده به واحدها براساس شیوه فعالیتی است، اگر یک واحد دانشگاهی در اجرای برنامههای فرهنگی از طریق اقطاب عمل کند، بالاترین امتیاز را دریافت خواهد کرد.
به گزارش آنا، در ادامه این نشست رؤسا و معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان به بیان نظر و دیدگاههای خود در مباحث مختلف فرهنگی پرداختند.
زیارت مرقد سردار شهید همدانی و تجدید میثاق با شهدا سرآغاز سفر جهانبین به همدان بود، نشست و گفتگوی صمیمی با استادان گروه معارف، وصایای امام(ره) و دفاع مقدس در سطح استان همدان، دیدار با خانوادههای شهید، زیارت مرقد شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی همدان، حضور در نشست شورای هماهنگی رؤسا، معاونان فرهنگی و دانشجویی استان همدان و دیدار با امام جمعه از دیگر برنامههای معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بود.
نشست با کانونهای دانشجویی و هیئت مذهبی، جلسه با دبیران تشکلها و نشریات، اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان به همراه چند نشست و فوقبرنامه مذهبی از دیگر برنامههای جهانبین طی دو روز سفر به همدان بود.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/