ولایتمداری و تربیت نیروی انقلابی عامل عقدهگشایی دشمنان از آیتالله مصباح یزدی
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، انقلاب اسلامی و افراد پایبند به آن همواره مورد غضب مخالفان داخلی و دشمنان خارجی بودهاند به گونهای که بارها برای تخریب انقلاب و افراد متعهد به آن اقدام کرده و از هیچ کوششی در این زمینه فروگذار نبودهاند.
یکی از این چهرهها، آیتالله محمدتقی مصباحیزدی، مجتهد و فیلسوف برجسته و استاد اخلاق و پدر معنوی انقلابیان بود. ایشان هرگز وارد امور اجرایی نشد و مسئولیتهای دولتی برعهده نگرفت، اما پیش و پس از انقلاب در تربیت گروه قابل توجهی از مدیران اجرایی در جمهوری اسلامی نقشی محوری ایفا کرد.
بسط و گسترش «افکار اسلامی» از سوی آیتالله مصباح یزدی
نام آیتالله محمدتقی مصباح یزدی پس از پیروزی محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۷۶ به خاطر موضعگیریهایی که درباره علوم انسانی و راه و رسم حکومتداری اسلامی اتخاذ کرد بهتدریج بر سر زبانها افتاد.
با اجرای طرح «ولایت» که با همکاری سازمان بسیج دانشجویی در دانشگاههای سراسر ایران اجرا شد، نام مؤسسه ایشان هم به عنوان نهادی آموزشی با هدف بسط و گسترش «افکار اسلامی» و تثبیت تئوری ولایت فقیه در عرصه سیاست مطرح شد.
آیتالله مصباح یزدی در اواسط دهه ۷۰ شمسی یگانه روحانی مورد وثوق مقام معظم رهبری بود که مأموریت «تقویت» مبانی اعتقادی و سیاسی دانشجویان بسیجی را برعهده گرفت و در یک دوره ۲۰ ساله توانست به ۶۰ هزار نیرو آموزش دهد؛ در حال حاضر برخی از تربیتیافتگان این طرح در بخشهای مختلف نظام دارای مسئولیت هستند.
تحقق گام دوم انقلاب ماموریت جوانان تربیت شده در مکتب آیتالله مصباح یزدی
نسل «جوان و انقلابی» صاحب قدرت در ایران که هر روز به دامنه قدرتش افزوده میشود و ماموریت تحقق «گام دوم انقلاب» را بر عهده دارد را باید مهمترین میراث مصباح انقلاب در ۲۰ سال اخیر دانست.
«گام دوم انقلاب» از مهمترین پروژههای سیاسی مقام معظم رهبری است که سال ۱۳۹۷ و با هدف «استمرار راه انقلاب ۵۷» از آن رونمایی شد و رهبر عزیزمان از حامیانش خواست تمام توان خود برای پیادهسازی این پروژه را به کار بگیرند.
این نسل محصول یکی از مهمترین دورههای فعالیت ایشان در عرصه آموزش و سیاست است که از سال ۱۳۷۶ آغاز شد و با حمایتهای مالی، تشکیلاتی و تبلیغاتی توانست به تدریج در بخشهای مختلف قدرت وارد شود؛ تربیت همین نسل انقلابی و ولایتمدار یکی از مهمترین علت دشمنی غرب با ایشان بوده است.
این نسل که آیتالله مصباحیزدی در تربیت و آموزش آنها نقشی اصلی و محوری را ایفا کردند، قرار است ادامه دهنده حیات جمهوری اسلامی در سبک و سیاقی «انقلابی» و متکی بر «ارزشهای اسلامی» و مخالفت با آمریکا و مبنای غربی باشد.
احساس خطر تحلیلگران غربی از آیت الله مصباح یزدی
بنیاد دفاع از دموکراسی اندیشکدهای نومحافظهکار است که در واشنگتن دیسی قرار دارد و پس از حوادث ۱۱ سپتامبر و با هدف توسعه مبارزهای سلطهجویانه علیه تروریسم و کمک به دفاع از کشورهای دموکراتیک علیه تهدیدهای آشکار «رادیکالیسم اسلامی»، تأسیس شده است. اعترافهایی که از شورای ملی اطلاعات آمریکا که شورای بالا دستی 16 نهاد اطلاعاتی آمریکاست و نیز بنیاد دفاع از دموکراسی منتشر میشود نشان از سطح تأثیر و عمق استراتژیک نظام اسلامی و متفکران و ژنرالهای نظامی توانمند آن در عرصه جهانی است.
عضو ارشد بنیاد حمایت از دموکراسی در نشست تخصصی این اندیشکده درباره چگونگی انتخابات در کشورهای مسلمان، با حمله شدید به روحانیت در ایران، آیتالله مصباح یزدی را به عنوان یکی از افراد شاخص در مبارزه با دموکراسی غربی معرفی کرد. وی همچنین صراحتاً به سازمانهای آمریکایی دستور داد که ترور فرمانده سپاه پاسداران و فرمانده قدس سپاه پاسداران را در دستور کار خود قرار دهند.
رئول مارک گرشت، عضو ارشد این اندیشکده در نشست تخصصی انتخابات در کشورهای اسلامی، با دستهبندی کردن کشورهای اسلامی، ایران را در زمره کشورهایی قرار میدهد که مدل دموکراسی آمریکایی در این کشور وجود ندارد و ارزشهای غربی توسط روحانیون و در رأس آنها جمله آیت الله مصباح یزدی از بین رفته است.
به زعم غربیها آیتالله مصباح یزدی قاتل دموکراسی و ارزشهای آمریکایی است
وی در ادامه نظرات خود میگوید آیتالله مصباح یزدی یکی از روحانیون خاص و استثنا در ایران است و قاتل دموکراسی و ارزشهای آمریکایی در این کشور محسوب میشود.
گرشت همچنین مدعی میشود: روحانیان و اکثریت انقلابیان سرسخت در ایران به دلیل پافشاری بر روی حکومت تئوکراسی و خداگرایی و مردم سالاری دینی عملا از مسیر دموکراسی غربی منحرف شدهاند.
استاد مصباح نمونهای از علمایی است که از عقبه تئوریک و تئوریسین توانمند مفاهیم و آموزههای مترقی و متعالی نظام اسلامی در حوزه های سلبی و ایجابی، ثبوتی و اثباتی برخوردار بودند و در برابر هجوم اندیشههای لیبرالیستی، سکولاریستی، پلورالیستی و انبوه ایسمهای وارداتی با منطقسازی مستدل، دست دانشگاهیان و حوزویان را پر کرده بودند.
حاج قاسم سلیمانی نیز جلوه برتر اندیشه نظامی و دیدگاه جهادی نظام اسلامی را در منطقه به منصه ظهور رساند. در واقع این دو بزرگوار به مثابه دو بازوی فکری و عملیاتی ولی امر مسلمین در ارتقای برند و جایگاه فکری و ژئوپلتیک نظام اسلامی نقشآفرینی کرده و علت دشمنی خارجیها با این دو بزرگوار ریشه در این ویژگیها دارد.
انتهای پیام/۴١۵١/پ
انتهای پیام/