هند از مقاومترین اقتصاد آسیایی برخوردار است / اکوسیستم دیجیتال محلی هند جواب داد
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا،گزارش جدید سازمان ملل رشد اقتصادی مثبتی را برای هند پس از بیماری همهگیر Covid-19 پیشبینی کرده و میگوید که بازار بزرگ این کشور برای جذب سرمایهگذاری ادامه خواهد داشت.
بر اساس این تحقیق، سرمایهگذاری مستقیم خارجی (FDI) به منطقه جنوب و جنوب غربی آسیا در سال گذشته اندکی کاهشیافته و از ۶۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸، به ۶۶ میلیارد دلار رسیده است. با این حال گفته شد رشد عمدتاً توسط هند انجام شد که ۷۷ درصد از کل ورودی به این منطقه را تشکیل میداد و ۵۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹ دریافت کرد که ۲۰ درصد بیشتر از سال قبل است.
سرمایهگذاری در هند از خدمات فناوری اطلاعات برای شرکتهای چندملیتی (MNEs) به یک اکوسیستم دیجیتال محلی پررونق تبدیل شده است، جایی که بسیاری از بازیگران داخلی - بهویژه در تجارت الکترونیکی - سرمایهگذاریهای بینالمللی قابلتوجهی را جذب کردهاند.
در کوتاهمدت انتظار میرود که هر دو ورودی و خروجی به این منطقه کاهش یابد. سازمان ملل متحد گفت که در سهماهه اول سال ۲۰۲۰، ارزش ورودیهای مستقیم خارجی سرمایهگذاری ۴۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهشیافته است که نشان دهنده تغییر روند رشد در این منطقه است.
با این حال، اقتصاد هند میتواند در بلندمدت مقاومترین اقتصاد در این منطقه باشد. ورود سرمایهگذاری مستقیم خارجی بهطور مداوم در حال افزایش است و رشد اقتصادی مثبت، اگرچه پایینتر، پس از بیماری همهگیر و بازار بزرگ هند همچنان باعث جذب سرمایههای جویای بازار میشود.
بهویژه فضاهای مخابراتی و دیجیتالی کشور که بهسرعت در حال رشد هستند، میتوانند سرعت بیشتری داشته باشند، درحالیکه شرکتهای سرمایهگذاری جهانی و شرکتهای فناوری همچنان از طریق خرید به بازار این کشورعلاقه نشان میدهند.
طبق اعلام سازمان ملل، سرمایهگذاری فیسبوک و گوگل در سیستمعاملهای جیو هند در سال ۲۰۲۰، به ترتیب به ارزش ۵.۷ و ۴.۵ میلیارد دلار، گواهی بر این روند بود.
برآوردها نشان میدهد که تا سال ۲۰۲۵، بخشهای اصلی دیجیتال مانند فناوری اطلاعات و مدیریت فرایندهای تجاری، خدمات ارتباطات دیجیتال و تولید الکترونیک میتوانند اندازه دو برابری داشته باشند.
علاوه بر این، این همهگیری گرایش بسیاری از بخشها مانند کشاورزی، آموزش، انرژی، خدمات مالی، تدارکات را به دیجیتالسازی بیشتر افزایش داده است، درحالیکه Covid-19 بسیاری از افراد و شرکتها را به اتخاذ راهحلها و فرآیندهای دیجیتال سوق داده است.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/