افزایش بهرهوری و ایجاد امنیت در اجتماع انسانی با استانداردسازی صحیح
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از همدان، مرتضی قائمی در نشست مشترک با مسئولان اداره کل استاندارد استان همدان که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در سالن اجتماعات سردار شهید قاسم سلیمانی برگزار شد با بررسی ظرفیتهای مشترک دو طرف، مطرح کرد که دانشگاه محیطی آموزشی و تئوریک صرف نیست.
وی گفت: کاربست علوم در خدمت جامعه و مردم از اهمیت بسزایی برخوردار است و دانشگاه در حوزههای مختلف ارتباط با صنعت، علوم مهندسی و علوم انسانی، علاوه بر تولیدات تئوریک بهصورت عملی نقشآفرین است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، اهمیت استانداردسازی و تأثیر جدی آن در عرصه زندگی اجتماعی را یادآور شد و تأکید کرد: افزایش بهرهوری و ایجاد امنیت در اجتماع انسانی وابسته به استانداردسازی صحیح است.
این مسئول ورود دانشگاه در حوزه استانداردسازی را جزء رسالتهای عملی این نهاد علمی و تحقیقاتی برشمرد و اظهار کرد: از این طریق علاوه بر ارائه و ایفای نقش مثبت دانشگاه در زندگی مردم و اداره مسائل جامعه در حوزه اقتصاد دانشبنیان نیز از ظرفیتهای فراوان دانشگاه استفاده میشود.
قائمی ظرفیتهای آزمایشگاهی، کارگاهی و تجهیزات روزآمد واحد همدان را عامل مهمی در ایجاد همکاری مشترک میان دانشگاه و سازمان استاندارد خواند و گفت: ظرفیتهایی مانند آزمایشگاه خاک، محیطزیست و آلودگی، تجهیزات برق و عمرانی در کنار هیئت علمی متخصص و مجرب ازجمله آنهاست.
وی از برگزاری دورههای تخصصی در حوزههای مختلف علوم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان خبر داد و خاطرنشان کرد: این آمادگی را داریم تا منطبق بر نیازها و راهبردهای ادارات مختلف، پایاننامهها و رسالههای دانشجویی را هدایت و تعریف کنیم.
طراحی استانداردهایی که گره از مشکلات تولید باز میکند
مدیرکل استاندارد استان همدان نیز ظرفیتهای مشترک میان دانشگاه آزاد اسلامی و اداره کل استاندارد را یادآور شد و گفت: در حوزه تدوین و تجدیدنظر استانداردهای ملی، فراملی و بینالمللی میتوان از این ظرفیتها استفاده کرد.
محمد مددی افزود: اعتباربخشی به نهادهای ارزیابی انطباق جزء اصول کاری استاندارد است و بیش از یک دهه در تمام بخشها اعم از دولتی و خصوصی آغاز شده که اجرای بخش اصل 44، استفاده از ظرفیت نخبگان و آزمایشگاههای تحقیقاتی و اجرایی ازجمله آن است.
وی امکانات و زیرساختهای دانشگاه آزاد اسلامی همدان را خوب توصیف و تشریح کرد: با توجه به امکانات بسیار خوب موجود در دانشگاه، میتوان در بخش ارزیابی و اعتباردهی در حوزههای انتفاعی و استفاده از ظرفیتهای دانشگاه در تحقیقات پژوهشمحور از این ظرفیتها استفاده برد.
این مقام مسئول هدف اصلی سازمان متبوع خود را طراحی استانداردهایی که گره از مشکلات تولید باز کند، دانست و تأکید کرد: بر این باوریم که یکی از مسیرهای انتقال دانش فنی و تکنولوژی ارائه استاندارهای ملی به عنوان نقشه راه است که توسط صنعت و واحدهای تولیدی مورد استفاده قرا میگیرد.
مدیرکل استاندارد استان همدان بیان کرد: همکاری مشترک دانشگاه و استاندارد در موضوعهای آزمایشگاهی و استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی در تدوین و تجدیدنظر استانداردهای ملی پربرکت است و موجب بهرههای انتفاعی دانشگاه خواهد شد.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/