جزئیاتی از خدمات دانشگاه آزاد اسلامی در حمایت از مادران دانشجو/ از راهاندازی مهدکودک و مدرسه در کنار دانشگاه تا توجه به پایان نامههای مرتبط
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اهمیت دادن به زن و خانواده بارها در اسلام مورد تأکید قرار گرفته و نمونهای از زنان موفق مانند حضرت مریم و آسیه، زن فرعون در قرآن کریم آمده است.
یکی از مراکزی که میتواند در حوزه زنان نقش مؤثری ایفا کند، دانشگاههاست که با تربیت دانشجویان دختر به رشد علمی ایران اسلامی کمک میکند. دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه زنان به دنبال تربیت بانوان نخبه انقلابی بوده و دفتر امور زنان و خانواده این دانشگاه کارویژه خود را بر اساس اهمیت دادن به نقش زنان در جامعه و خانواده، توجه به علمآموزی مادران و نخبهپروری بانوان قرار داده است.
یکی از طرحهایی که دو سال پیش در دفتر امور زنان دانشگاه آزاد اسلامی پیگیری شد، طرح ایجاد واحدهای حامی مادر بود تا بانوان در یک محیط علمی، دانش و تحصیلات خود را ارتقا دهندو به وظیفه مادری خود نیز عمل کنند.
در همین راستا خبرگزاری آنا با تهمینه دانیالی، رئیس مجتمع ابوالفتوح رازی (حامی مادران) دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امامخمینی (ره) شهرری به گفتگو نشسته است که مشروح آن را در ادامه میخوانید.
آنا: درباره واحد حامی مادران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) توضیح بفرمایید.
دانیالی: دانشگاه آزاد اسلامی با تأسیس واحدهای حامی مادر، عزم جدی برای حمایت از مادران دارد. مجتمع ابوالفتوح رازی، ویژه خواهران و حامی مادران در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 با توجه به تأکید جناب آقای دکتر طهرانچی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای طرح حامی مادران و با هدف ایجاد فضای آموزشی و پژوهشی برای بانوان که سازنده آیندگان این مرز و بوم هستند، تأسیس شد. با توجه به بافت سنتی و مذهبی شهرری، ساکنان این منطقه از راهاندازی دانشگاهی تکجنسیتی استقبال کردند.
در حال حاضر این مجتمع قریب به 900 نفر دانشجو در چهار رشته روانشناسی، مهندسی کامپیوتر، معماری و حسابداری در مقطع کارشناسی و ظرفیت پذیرش دانشجو تا 5 هزار نفر را دارد. همچنین مجوز پذیرش دانشجو در رشتههای آموزش زبان انگلیسی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، علوم تربیتی، مدیریت فرهنگی هنری، طراحی پارچه، مهندسی شهرسازی، تربیت دبیر تربیت بدنی و علوم ورزشی، ارتباط تصویری و مهندسی نرمافزار کامپیوتر را اخذ کرده است.
آنا: مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی (ره) از بدو تأسیس تاکنون چه حمایتهای مهمی از مادران کرده است؟
دانیالی: با توجه به هدف این دانشکده مبنی بر حمایت از مادران، اقدامات زیر صورت گرفته است:
1) برنامه زمانبندی تمامی دروس از ساعت 9 صبح تا 18
2) هماهنگی با تاکسیرانی و اختصاص فضایی در محوطه دانشگاه برای ایستگاه تاکسی دانشگاه-مترو
3) اقدامات اولیه جهت راهاندازی مهد کودک
4) امکان استفاده از مدرسه ابتدایی سمای پسران در نزدیکی دانشکده برای مادرانی که دارای فرزند محصل هستند.
پایاننامههای مرتبط با مشکلات بانوان ارائه میشود
آنا: برای کاربردی کردن پایاننامههای دانشجویان مجتمع ابوالفتوح رازی چه اقداماتی در نظر دارید؟
دانیالی: تاکنون دانشجویان به مرحله اخذ پایاننامه نرسیدهاند اما قرار است پایاننامههایی مرتبط با مشکلات بانوان ارائه شود. همچنین مشکلات حوزه روانشناسی برای بانوان مشغول به تحصیل در رشته روانشناسی، مسائل شهرسازی و معماری شهرری برای دانشجویان رشته معماری و مسائل آموزش از راه دور و کسبوکارهای اینترنتی برای دانشجویان کامپیوتر در پایاننامههایشان مطرح میشود.
برگزاری همایشهای تخصصی در حوزه زنان و خانواده
آنا: برنامه شما برای چند ماه آینده جهت تقویت مادران و حوزه خانواده چیست؟
دانیالی: برگزاری کارگاههای مهارتافزایی در کنار کلاسهای آموزشی، اجرای وبینارهای تخصصی و برگزاری همایشهایی در حیطه مسائل مربوط به بانوان و خانواده از جمله کارهایی است که در مجتمع ابوالفتوح رازی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/4118/پ
انتهای پیام/