دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فیاض‌بخش به آنا خبر داد:

فعالیت 40 واحد دانشگاه آزاد اسلامی در حمایت از مادران تا مهر 98

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده گفت: خدمات مورد نیاز تحصیل مادران در 40 واحد دانشگاه آزاد اسلامی تا مهر 98 ارائه خواهد شد.
کد خبر : 353801
_MID0248.jpg

نفسیه فیاض‌بخش در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره اتفاقات جدید در حوزه زنان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: تعریف متناسب با سبک زندگی فاطمی در امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی ارائه خواهیم داد. حضرت فاطمه خانواده‌محور بودند، از این‌رو می‌خواهیم با محوریت خانواده به دنبال رشد و تعالی زنان در زمینه‌های اجتماعی و سیاسی باشیم.


وی افزود: اولین کاری که با حمایت دکتر طهرانچی انجام شد، راه‌اندازی واحدهای حامی مادر است. در هیئت رئیسه دانشگاه این موضوع مصوب شد که تا مهرماه 98، 40 واحد دانشگاه آزاد اسلامی حامی مادر داشته باشیم.


مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده گفت: در این راستا قرار است حداقل 50 درصد دروس به صورت مجازی ارائه شود. مادرانی که فرزند زیر شش سال دارند از مزایای خاصی برخوردار می‌شوند. از جمله مزایا این است که در واحدهای دانشگاهی مهدکودک‌های متناسب با استانداردهای آموزشی و تربیتی و اسلامی راه‌اندازی می‌شود.


ارائه دستورالعمل حمایت از مادران به هیئت رئیسه دانشگاه آزاد


فیاض‌بخش افزود: مکان‌های مناسب برای تعویض پوشک کودک در نظر گرفته می‌شود. مثلا اگر مادری در درسی تأخیر داشت و نتواست درسی را اخذ کند، شهریه ثابت از او گرفته نشود. همچنین تدابیری اندیشیده شده مادرانی که به خاطر داشتن فرزند به دانشگاه نمی‌آیند، امکان بهره‌مندی از کتابخانه و امکانات دانشگاه را داشته باشند.


مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده ادامه داد: پیش‌نویس دستورالعمل اجرای این مصوبه آماده شده است  و در اسرع وقت در هیئت رئیسه مطرح می‌شود تا برای مهر 98، 40 واحد حامی مادران داشته باشیم.


بازدید مشاور رئیس دانشگاه درامور زنان و خانواده از خبرگزاری آنا


وی بیان کرد: دانشگاه آزاد می‌خواهد مادران در کنار فرزندانشان تحصیل کنند و حتی مدارج بالای تحصیلی یعنی تا دوره دکتری را طی کنند. واحدهای مراکز استان‌ها در اولویت هستند. واحدها باید بتوانند امکانات درنظر گرفته‌شده ارائه دهند.


فیاض‌بخش همچنین درباره مهدکودک‌های دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: طرح و ایده‌های مختلفی برای مهدکودک‌ها داریم. البته نگاه اقتصادی به مهدها نداریم اما می‌خواهیم که بالاترین استانداردها را داشته باشیم. مهدکودک سازمان مرکزی و مهدهای دیگر را نیز بررسی می‌کنیم و طرحمان را ارائه می‌دهیم تا اجرایی شود.


کیفی‌سازی مهدهای موجود دانشگاه


مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده گفت: همچنین گروهی در این ارتباط راه‌اندازی کردیم تا کیفی‌سازی مهدهای موجود دانشگاه آزاد را دنبال کنند.


تدوین نظام موضوعات زنان و خانواده در دانشگاه آزاد


وی از تدوین نظام موضوعات زنان و خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: نظام موضوعات برای پایان‌نامه‌های ارشد و دکتری هر یک از دانشجویان اعم از خانم‌ها و آقایون تدوین می‌کنیم تا موضوعات متناسب با نیاز زنان و خانواده انتخاب شوند. این نظام موضوعات به زودی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.


فیاض‌بخش تأکید کرد: به‌دنبال بومی کردن نظام موضوعات هستیم. نظام موضوعات را از تمام استان‌ها استخراج خواهیم کرد چراکه دانشگاه آزاد تنها دانشگاهی است که علم و پژوهش را در اختیار تمام مناطق کشور اعم از شهرها، روستاها و مناطق محروم گذاشته است.


معرفی چهره‌‌های ماندگار زنان در حوزه کارآفرینی در آینده‌ای نزدیک


وی ادامه داد: توجه به ظرفیت‌های اشتغال مغفول مانده در روستاها و مناطق دورافتاده از دیگر اولویت‌هاست. همچنین در آینده‌ای نزدیک چهره‌‌های ماندگار زنان در حوزه کارآفرینی را معرفی می‌کنیم.


مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده گفت: مشکلات و تنوع‌های فرهنگی خانواده‌ها مدنظر داریم و قصد داریم به آنها بپردازیم. از خانواده دانشگاه آزاد می‌خواهیم موضوعات خود را ارائه دهند، کسانی که بهترین پیشنهادها را ارائه دهند از ریاست دانشگاه جوایزی دریافت خواهند کرد.


بازدید مشاور رئیس دانشگاه درامور زنان و خانواده از خبرگزاری آنا


فیاض‌بخش گسترش مدارس حامی مادران را جزو اولویت‌های مهم دانست و افزود: البته این موضوع فعلا در حد طرح است و هنوز به نتیجه نهایی در این زمینه دست نیافته‌ایم.


وی تأکید کرد: می خواهیم از همه ظرفیت‌ها در جهت رشد و تعالی خانواده استفاده کنیم. حتی زنان بی‌سواد هم مدنظر داریم به آنها در مهارت آموزی کمک خواهیم کرد. همچنین برنامه داریم مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را به خانم‌ها ارائه دهیم. توقع جامعه دانشگاهی از مشاور زنان و خانواده باید دانشگاهی باشد و نباید مشاور زنان و خانواده را درگیر مسائل جزئی کنند؛ چراکه باعث غفلت از موضوعات اساسی می‌شود.


بازنگری دروس عمومی دانشجویان دختر براساس نیاز‌های آنها


مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده درباره تقویت رشته‌های مورد نیاز بانوان گفت: دروس عمومی دانشجویان دختر براساس نیاز‌های آنها بازنگری خواهند شد. به توصیه دکتر ولایتی رشته مطالعات اسلامی زنان و خانواده را راه‌اندازی خواهیم کرد. طرح این برنامه درسی آماده است، ولی باید مراحل قانونی خود را طی کند. درس دانش خانواده نیز در راستای مهارت افزایی مادران در دستور کار قرار دارد. این درس به‌عنوان جایگزین‌ دروس عمومی ارائه می‌شود.


انتهای پیام/4040/ 4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب