دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کیا مطرح کرد؛

بی‌توجهی به مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها/ بسیاری از فارغ‌التحصیلان بدون مهارت هستند

مدیرکل فنی و حرفه‌ای و کاربنیان معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مهارت و آموزش آن در دانشگاه‌ها کمتر مورد توجه قرار گرفته است که باید بیشتر به آن پرداخته شود.
کد خبر : 552084
لل.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، وحید کیا در جلسه‌ای که با حضور فعالان صنعت چرم و کفش و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در این واحد دانشگاهی برگزار شد با قدردانی از عزیز جوانپور رئیس این واحد دانشگاهی برای ارتباط خوبی که میان صنعت و دانشگاه برقرار کرده است، بیان کرد: سالانه سمینارها و در شرایط فعلی وبینارهای مختلفی برگزار می‌شود که صرفا دانشگاه‌ها متکلم وحده هستند؛ اما در مراسم امروز صنایع بیشتر صحبت کردند و بیشتر به درد و رنج‌ها و مشکلات خود پرداختند.


وی افزود: همانطور که در اسناد بالادستی و پایین دستی‌ دیده می‌شود از موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه غفلت شده و یکی از آن اسناد بالادستی، سند چشم‌انداز است که باید از نظر علم‌و‌فناوری در منطقه به قله‌های متعددی دست می‌یافتیم و به نوعی جایگاه نخست را کسب می‌کردیم و در زیردست‌های آن سندهای زیر بخشی دیگری مدون شده که قرار بود با توسعه‌های استرا‌تژی صنعتی همخوان شود.


مدیرکل فنی و حرفه‌ای و کاربنیان معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی (سازمان سما) با بیان اینکه وزارت صنایع و سازمان‌های مرتبط با آن در صنعت کفش و کیف چرم برنامه‌هایی دارند، مطرح کرد: با توجه به اینکه نظام آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه رئیس دانشگاه و معاونان به  مهارت تفقد ویژه‌ای دارند، جای قدردانی دارد.


هیاهوی کنکور برای هیچ است


این مسئول در دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: با اینکه در بسیاری از رشته‌ها کنکور برداشته شده است، اما با این‌حال شاهد صف کنکور و هزینه خانواده‌ها هستیم و در واقع باید گفت اینهمه هیاهو برای هیچ است؛ زیرا بسیاری از فارغ‌التحصیلان کارشناسی و ارشد را می‌بینیم که به‌دنبال کار هستند.


کیا ادامه داد: کشورهای توسعه یافته دو روند پیشرفت آموزشی شامل آموزش‌های عالی با حضور استادان برجسته در حوزه‌های علمی و دیگری مهارت و آموزش را در پیش می‌گیرند که بخش دوم یعنی مهارت و  آموزش با توجه به فرمایش رهبری مورد توجه کمتر دانشگاه‌‌هاست که باید بیشتر به آن توجه شود.


وی با بیان اینکه خیل عظیم فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها بدون مهارت هستند و بعد از پایان تحصیل تازه به فکر فراگیری مهارت در رشته تحصیلی خود می‌افتند، گفت: معاونت فنی‌و‌‌حرفه‌ای که در سمای دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است، درصدد رفع همین مشکل بوده و باید مهارت را عمیق آموزش بدهیم.


مدیرکل فنی و حرفه‌ای و کاربنیان معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مدارس عالی مهارتی نقش مهمی در روی آوردن به صنعت دارند، ابراز کرد: در موضوع چرم نیز این دانش نقش مهمی در شناخت و مهارت‌آموزی دارد و یک نگاه آینده‌پژوهی هم باید به  صنعت چرم کفش شود.


کیا با بیان اینکه تبریز همواره جزء نخستین‌ها بوده است،  اظهار کرد: اگر همه در این پروژه مشارکت دارند باید سهم هرکس مشخص و در شکل دهی مدرسه مهارت  به این موضوع دقت شود.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب