کاهش ۴۵۱۸ واحدی شاخص کل بورس/ بورس قرمز ماند
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، امروز تالار شیشهای، در معاملات دومین روز هفته (یکشنبه هفتم دیماه ۹۹)، شاهد روند نزولی شاخصهای منتخب بود. به گونه ای که شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با کاهش ۱۱۸۰ واحدی معادل ۰.۳۲ درصد به رقم ۳۷۰ هزار و ۸۱۹ واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز، با رشد ۱۲۸۹ واحدی معادل ۰.۲۷ درصد، عدد ۴۷۲ هزار و ۱۳۵ واحد را به نمایش گذاشت.
شاخص قیمت (هم وزن) نیز با کاهش ۱۲۸۹ واحدی به رقم ۳۰۹ هزار و ۴۹ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۸۸۷۹ واحد کاهش را رقم زد و به سطح یک میلیون و ۹۸۲ هزار واحد رسید.
همچنین شاخص بازار اول با ۷۴۴۳ واحد کاهش به رقم یک میلیون و ۳۵ هزار واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۵۴۵۸ واحد افزایش همراه بود و عدد ۲ میلیون و ۸۷۸ هزار واحد را به نمایش گذاشت.
اساس این گزارش، در معاملات امروز بورس تهران، نمادهای معاملاتی وپارس، خودرو، رمپنا، شبندر و اخابر، با بیشترین کاهش، تاثیر زیادی در روند نزولی شاخص کل بورس داشتند. در مقابل، نمادهای معاملاتی شستا، تاپیکو، نوری، فخاس، شبریز و کاما، بیشترین تاثیر مثبت را در برآورد نماگر کل بورس داشتند.
با پایان فعالیت بازار سرمایه در دومین روز کاری هفته، معاملهگران بورس ۱۰ میلیارد و ۴۶۷ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۲ میلیون و ۱۴۳ هزار نوبت معامله و به ارزش ۱۲۸ هزار و ۳۵۸ میلیارد ریال داد و ستد کردند.
در بازار امروز، بیشترین افزایش قیمت متعلق به نماد آپ(آسان پرداخت پرشین) با ۵ درصد رشد بود و پس از آن، نمادهای ثفارس، سصفها، کبافق، کطبس، کپارس و وآذر بود. همچنین نماد معاملاتی پدرخش(درخشان تهران) با ۲۶.۶۷ درصد، بیشترین کاهش قیمت را داشت پس از آن نیز،نمادهای غبهنوش، غپینو، دپارس، زمگسا، دالبر و ثامان بود.
پُرتراکنشهای بازار امروز
روند معاملات امروز بازار سرمایه نشان میدهد که نمادهای معاملاتی شستا، برکت، شپنا، خودرو، ولپارس، خساپا و سیتا، به عنوان پرتراکنشترین نمادهای بازار معرفی شدهاند.
بیشترین عرضه و تقاضا
بر اساس این گزارش، نمادهای معاملاتی وآذر، کاما، رانفور، خنصیر، ثفارس، سصفها و کبافق با بیشترین تقاضا مواجه شدند و در مقابل نیز نمادهای غبهنوش، غپینو، وتوصا، بوعلی، انرژی۱، ونیکی و بوعلی بیشترین حجم عرضه را داشتند.
نوسان نماگر صنایع
در معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص صنایعی همچون فنی مهندسی، غذایی بجز قند، محصولات کاغذ، اطلاعات و ارتباطات و لاستیک روند نزولی داشتند و در مقابل شاخص صنایع ذغال سنگ و محصولات چوبی با افزایش همراه شدند.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/