دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سهندی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

تبیین 7 مزیت آموزش مجازی در ایام کرونا/ معایب تدریس مجازی چیست؟

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به تبیین محاسن و معایب آموزش مجازی در ایام کرونا پرداخت.
کد خبر : 551586
137679_621.jpg

ربابه سهندی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره آموزش مجازی در ایام کرونایی گفت: دوران کرونا تغییراتی در سبک زندگی انسان‌ها از جمله در سیستم آموزشی ایجاد کرد که تدریس حضوری به مجازی یا حضوری-مجازی تبدیل شد‌.


تبیین 7 مزیت آموزش مجازی در ایام کرونا


وی افزود: یکی از محاسن آموزش مجازی این است که در سال‌های اخیر به دلیل ترافیک و آلودگی هوا و صرفه‌جویی در مصرف سوخت، تدریس مجازی برای دروس تئوری، ضروری به نظر می‌رسد. مزیت دوم این شیوه آموزش این است که برای دانشگاه‌هایی که دور از تهران قرار دارند، می‌تواند به جذب دانشجوی بیشتر کمک کند.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بیان کرد: در دانشگاه‌هایی که تعداد کلاس کمی دارند، شیوه تدریس مجازی مشکل فضای آموزشی را حل می‌کند. در این روش تدریس، حضور دانشجویان حتی از شهرهای دیگر در کلاس بیشتر خواهد بود و تعداد بیشتری در کلاس حاضر خواهند شد. همچنین مشکل خوابگاه و معضلات دور از خانواده بودن هم با آموزش مجازی حل می‌شود‌.


سهندی عنوان کرد: حُسن دیگری که سیستم مجازی دارد این است که در ایام کرونا، بسیاری از کنفرانس‌ها و نشست‌های علمی حتی با سخنران‌های خارجی به راحتی تشکیل شد و عده زیادی توانستند از بسیاری کنفرانس‌ها و وبینارها استفاده کنند. در حالی که اگر حضوری بود، امکان شرکت در این تعداد کنفرانس و با حداقل هزینه میسر نمی‌شد.


وی ادامه داد: حُسن دیگر آموزش مجازی، جذب دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور است که می‌تواند برای کشور ما، از جهت آشنایی با فرهنگ و ارزش‌های جامعه ما مفید باشد. اخیراً هم شاهد هستیم که دانشگاه‌های کشورهای غربی، به طور گسترده‌ای به جذب دانشجویان خارجی به شکل آموزش آنلاین اهتمام ورزیده‌اند.


معایب تدریس مجازی چیست؟


این استاد دانشگاه گفت: یکی از معایب آموزش مجازی این است که قطع و وصلی و نارسایی سیستم اعم از صدا و تصویر به دلیل سرعت اینترنت و یا ازدیاد کاربران گاهی مشکل‌ساز می‌شود. همچنین امتحانات مجازی در واقع امتحان جزوه‌باز دسته جمعی است و نمره واقعی دانشجو را نشان نمی‌دهد که این معضل را می‌توان با امتحان‌های مستمر و کنفرانس دادن دانشجویان در طول ترم تا حدودی حل کرد. به دانشجویان و اساتید هزینه اینترنت تحمیل می‌شود که بهتر است مسئولان امر، اینترنت کم‌هزینه یا رایگان در اختیارشان قرار دهند.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب