دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 اسفند 1393 - 14:08
معاون علوم پزشکی واحد اراک:

حضرت زینب (س) از نهضت امام حسین (ع) پرستاری کرد

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اراک گفت: حضرت زینب (س) از نهضت امام حسین (ع) پرستاری کرد و علت زنده ماندن نهضت عاشورا خدماتی است که آن حضرت بعد از امام حسین (ع) انجام داد.
کد خبر : 5513

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر فاطمه قنبری در مراسم بزرگداشت سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و جشن روز پرستار در جمع دانشجویان رشته پرستاری و کادر معاونت پزشکی دانشگاه با تبریک روز میلاد حضرت زینب (س) اظهار کرد: علت نام گذاری این روز به عنوان روز پرستار، نه فقط به این دلیل است که حضرت زینب (س)پرستار خوبی بعد از حضرت فاطمه زهرا (س)برای برادرانش امام حسن (ع)و امام حسین (ع) بود، بلکه حضرت زینب (س) از نهضت امام حسین (ع) پرستاری کرد.


وی افزود: معتقد هستیم اگر ما در سمتی هستیم و کاری به ما محول شده است و عده ای به ما رجوع می کنند، این افراد ولی نعمت ما هستند. همیشه و در هر شرایطی چه در زمانی که می توان گره ای باز کرد و چه در زمانی که نمی توانیم کمکی کنیم باید با اخلاقی نیکو و پسندیده پاسخگوی ارباب رجوع باشیم و هدف ما در درجه اول باید رضای خدا و در درجه دوم رضای خلق باشد.


رییس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی هم با تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار برجسته بودن جایگاه بانوان را یادآور شد و با اشاره به اینکه نام حضرت زینب در تاریخ ماندگار شد، گفت: ویژگی های این بزرگوار را بهتر بشناسیم و عمل به این ویژگی های بارز این شخصیت بزرگ تاریخی از واجبات دین ماست .


حجت الاسلام ایوب سلحشورنیا افزود: باید پیروان خوبی برای اهل بیت واسوه خوبی برای زنان برجسته عالم از جمله حضرت زینب (س)باشید.اگر پیرو حضرت زینب کبری (س) باشیم بااین بزرگواران محشور می شویم.


نقش تربیتی عقیله بنی‌هاشم (س) برای جوانان تبیین شود








هراتی: پرستاران ما باید نسبت به گذشته از شخصیت این بانوی والامقام به‌عنوان الگوی عملی و رفتاری در جنبه فردی و کاری خود بهره ببرند و همیشه این نکته به خاطرشان باشد که ایشان در سخت‌ترین شرایط، صبورانه و دلسوزانه به‌خاطر هدف متعالی‌تر ایستادگی کردند

مسئول فرهنگی دانشکده علوم پزشکی واحد اراک در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: شخصیت حضرت زینب(س) دارای ابعاد وسیعی است که متأسفانه نهادهای فرهنگی و دینی برای تبیین آن برای افراد جامعه موفق عمل نکرده‌اند که باید به‌طور ویژه فعالیت و برنامه‌های خود را بازبینی و سپس اقدام به فعالیت اثرگذار کند.


حجت‌الاسلام علی‌اکبر هراتی ادامه داد: شخصیت حضرت زینب(س) در بین معصومین و امامان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و تا جایی که امام سجاد(ع) در خطاب به ایشان می‌فرماید؛ عمه جان «دانشمند مکتب ندیده هستی» و همین شخصیت‌ها و ویژگی ایشان هست که توانست یکه و تنها واقعه عاشورا را نسبت به شرایط خفقان‌آور آن زمان زنده نگه دارد.


وی تأکید کرد: پرستاران ما باید نسبت به گذشته از شخصیت این بانوی والامقام به‌عنوان الگوی عملی و رفتاری در جنبه فردی و کاری خود بهره ببرند و همیشه این نکته به خاطرشان باشد که ایشان در سخت‌ترین شرایط، صبورانه و دلسوزانه به‌خاطر هدف متعالی‌تر ایستادگی کردند.


هراتی با بیان اینکه عفاف و حجاب یکی از بارزترین خصوصیات شخصیتی آن حضرت بود، عنوان کرد: پرستاران ما باید این ویژگی مثبت حضرت را در خود نهادینه کرده و اهمیت ویژه‌ای به آن کنند. حضرت زینب(س) توانست یکه و تنها واقعه عاشورا را نسبت به شرایط خفقان‌آور آن زمان زنده نگه دارد، بنابراین نقش تربیتی عقیله بنی‌هاشم(س) برای جوانان تبیین شود.


وی یادآور شد: در تبیین شخصین حضرت زینب(س) برای پرستاران به‌عنوان الگو متأسفانه کار زیادی نشده است و شاهد برنامه‌ای اثرگذار و کاربردی برای تبیین شخصیت ایشان نبوده‌ایم که باید نهادهای ذیربط به تبیین این موضوع برای پرستاران اقدام عملی کنند.


این مسئول تأکید کرد: دانشگاه‌هایی که دارای رشته پرستاری هستند می‌توانند مهمترین نقش را در تربیت پرستار متعهد با خصایص اخلاقی حضرت زینب(س) ایفا نمایند که این امر نیازمند یک عزم ملی است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب