سن اعتیاد در مرند به زیر ۱۳ سال رسید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد مرند در همایش پیشگیری از آسیب های اجتماعی با قدردانی و تشکر از مسئولان برگزاری نمایشگاه و همایش گفت: امروز مواد مخدر و معضلات اجتماعی از جمله اهدافی است که دشمن در راستای برنامه های شوم خود در حال اجرا دارد .
دکتر علی رضایی افزود: وظیفه ماست که جوانان و نوجوانان جامعه هدف این برنامه ها هستند آگاه و اثرات مخرب را آن در خانواده ها و جامعه آشنا کرد.
معاون استاندار آذربایجان شرقی نیز در همایش پیشگیری از آسیب های اجتماعی اظهار کرد: برگزاری اینگونه همایش ها برای آگاهی بخشی به والدین و زدودن انحرافات تربیتی و ذهنی است و از خروجی های این همایش باید برای تربیت صحیح و اصولی دانش آموزان که آینده سازان میهن اسلامی هستند استفاده شود تا از ناملایمات احتمالی به دور باشند .
تقی کرمی با تاکید بر مراقبت های دائم و مستمر والدین از فرزندان گفت: جامعه اسلامی ایران در معرض خطرات دشمنان استکباری است که برای اقشار نوجوان و جوان جامعه ما دام اعتیاد را گسترانیده اند که در این راه والدین باید هوشیار باشند و با تربیت صحیح فرزندانشان، نقشه های دشمنان را نقش بر آب کنند .
فرماندار ویژه شهرستان مرند خاطرنشان کرد: دشمنان استکباری با ترفندهای زیاد در قالب جنگ نرم جامعه اسلامی بویژه جوانان و نوجوانان ما را مورد هجمه قرار می دهد که باید با برگزاری اینگونه همایش ها از آسیب های احتمالی جلوگیری کرد .
وی گفت: بیش از دو هزار نوع مواد مخدر صنعتی در سه نوع سنتی، صنعتی و مجازی وجود دارد که متاسفانه هر روز بر تعداد آنها افزوده می شود .
کرمی گفت: دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران ۳۶ سال است در تلاش برای نابودی جوانان و کشور هستند که با شکست در جنگ هشت ساله در تلاش برای نابودی آنها از طریق مواد مخدر و یا ماهواره ها هستند .
رئیس شورای مبارزه با مواد مخدر مرند عنوان کرد: متاسفانه آمار اعتیاد در شهرستان مرند به زیر ۱۳ سال رسیده است که همت بیشتر همه مسئولان، استادان، روحانیون و اقشار مختلف مردم را در راستای اطلاع رسانی و آگاه سازی از عواقب این بلای خانمان سوز را می طلبد.
وی با توجه به آماری از وضعیت زندانها گفت: متاسفانه هشتاد درصد زندانیان یا معتاد هستند و یا درگیر به مواد مخدر هستند که در زندان های کشور به سر می برند که این آمار تاسف بار است .
کرمی اظهار کرد: مسئولان، دست اندرکاران و در راس آنها دولت تدبیر و امید، اهتمام بر این دارند که در مقابله با این پدیده برنامه های مدون و موثری را در جامعه پیاده کنند تا بتوانیم وضع موجود را مدیریت کرده و از دامنه آسیب های این پدیده بکاهیم .
وی خاطرنشان کرد: مسئله اعتیاد و گرایش به مواد مخدر فقط یک مسئله فردی و خانوادگی نیست و همه جامعه را متاثر و تحت الشعاع قرار می دهد .
در ادامه همایش رئیس پلیس ستاد مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: اعتیاد به مواد مخدر یکی شایع ترین آسیب های اجتماعی و معضلات اجتماعی در بین جوانان در جهان معاصر و از جمله ایران است، اعتیاد به مواد مخدر یکی از بحران های اصلی دنیای کنونی است و به صورت یک معضل اجتماعی که از اهداف دشمن با نام جنگ نرم در کشور ما و در کشورهای جهان سوم در آمده است .
سرهنگ رضا دهقان در مورد اثرات و معضلات مواد مخدر در جامعه و در بین خانواده ها و در مورد راهکارهای پیشگیری آن مطالبی بیان کرد.
وی با توجه به تقدیم 3700 شهید در امر مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: در امر مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران همواره پیش قدم بوده و شهدایی نیز در این راه تقدیم کرده است و امیدواریم بتوانیم با کمک مردم برای آگاهسازی نوجوانان و جوانان نهایت بهره را ببریم و نهادهای فرهنگی و سازمانهای مردم نهاد در این زمینه فعالتر اقدام کنند تا شاهد تغییرات چشمگیری در امر مبارزه با مواد مخدر باشیم .
دهقان افزود: بهترین راه مبارزه و مقابله با این بلای خانمانسوز ضمن اینکه از توان مردمی و خانواده ها باید استفاده کرد؛ فرهنگسازی و بیان آثار سوء مصرف مواد برای خود شخص، خانواده و جامعه و پیشگیری از این تهاجم و شبیخون دشمنان باید در اولویت کاری مسئولین قرار گیرد .
در پایان دکتر مشتاق از پزشکان مرکز بهداشت در مورد بیماری ایدز و تبعات مواد مخدر سخنرانی کرد.
انتهای پیام/