دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 آذر 1399 - 12:05
آنا گزارش می‌دهد؛

پشت‌پرده خوانش غرض‌ورزانه رسانه‌های اصلاح‌طلب از بیانات رهبر معظم انقلاب / ماجرای اظهارات معاون بایدن درباره حمله ایران به‌عین‌الاسد چه بود؟

بازنشر تقطیع شده بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های اصلاح‌طلب حاکی از این است که رویکرد «رفع تحریم‌ها» به‌جای سیاست «خنثی‌سازی» آن‌ها در اولویت قرارگرفته است.
کد خبر : 549368
1.jpg

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، یکی از دغدغه‌های مهم در خصوص بیانات رهبر معظم انقلاب سلامی، نحوه استفاده از رهنمودهای ایشان و تفهیم آن در امتداد تعمیق گفتمان معظم له و جریان‌سازی در سطح مردم و مسئولان است، به‌طوری‌که عدم مواجهه صحیح با بیاناتشان، یکی از آسیب‌های قابل‌توجه در میان برخی از بخش‌های حاکمیت و رسانه‌ها به شمار می‌رود. ازاین‌رو، پرهیز از نگاه گزینشی و سطحی به ارشادات سکان‌دار انقلاب و مطالعه اصل بیانات ایشان، اولین گام در فهم روشمند آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای به شمار می‌رود.


متأسفانه در مراجعه به سخنرانی‌های رهبر حکیم انقلاب، به تیترهای کوتاه و ای‌بسا غرض‌ورزانه بسنده می‌شود که نمونه آن را در تقطیع رهنمودهای ایشان در جمع برگزارکنندگان مراسم سالگرد سردار سلیمانی از سوی برخی رسانه‌های اصلاح‌طلب شاهد بودیم.



از باب مثال، جمله «حتی یک ساعت هم نباید در رفع تحریم‌ها تأخیر کنیم»، روز پنجشنبه سرخط بعضی از روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها اصلاح‌طلب بود، حال آنکه ایشان، جمله‌ای شرطی و ناظر به عدم انجام تعهدات گذشته غرب و از همه مهم‌تر، سیاست‌هایی که منجر به بدعهدی حریف شده بود را مطرح کرده و فرمودند: «البته نمی‌گوییم دنبال رفع تحریم نباشیم، چراکه اگر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم، اگرچه اکنون چهار سال است که تأخیر شده و از سال ۹۵ که بنا بود همه تحریم‌ها یک‌باره برداشته شود، تا امروز نه‌تنها تحریم‌ها برداشته نشد بلکه زیادتر هم شد.» (26 آذر 99)


تأکید رهبر انقلاب بر خنثی‌سازی تحریم‌ها طی کمتر از یک ماه


این در حالی است که ایشان برای دومین بار طی کمتر از یک ماه، بر ضرورت «خنثی‌سازی تحریم‌ها» به‌جای پیگیری «رفع تحریم‌ها» تأکید کرده‌اند. در جلسه با اعضای شورایعالی هماهنگی اقتصادی در 2 آذر 99 فرمودند: «برای علاج تحریم‌ها دو مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها و غلبه بر آن‌ها و رفع تحریم وجود دارد؛ البته ما مسیر رفع تحریم را یک‌بار امتحان و چند سال مذاکره کردیم اما به نتیجه‌ای نرسید.»




بیشتر بخوانید:


رهبر معظم انقلاب اسلامی: سیلی سخت‌تر، غلبه نرم‌افزاری بر هیمنه پوچ استکبار و اخراج آمریکا از منطقه است/ ۴ توصیه مهم به مسئولان و ملت ایران




در دیدار اخیر با دیدار دست‌اندرکاران مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و خانواده شهید ایشان نیز تأکید کردند: «رفع تحریم دست دشمن است، و خنثی کردن تحریم دست ما است؛ غیرازاین است؟ ما که نمی‌توانیم خودمان رفع تحریم کنیم، دشمن باید رفع تحریم کند اما خودمان می‌توانیم این تحریم دشمن را خنثی کنیم. پس این مقدّم است، این درست است؛ بیشتر دنبال این باشیم.»


دقت در متن و فرامتن این سخن حکیمانه رهبر عزیز انقلاب، به این مفهوم است که نباید دیگر منتظر مذاکره باشیم و بدانیم که تلاش برای خنثی‌سازی تحریم‌ها و غلبه بر آن‌ها، شیوه مطمئن‌تر و عملی‌تری است. تجربیات تاریخی نیز نشان می‌دهند که آمریکا فارغ از انتخاب هر رئیس‌جمهوری، سیاست‌های ثابت و خباثت‌آمیزی دارد. همچنان که مطرح کردن دست چدنی آمریکا، در راستای تبیین همین موضوع بود. اینکه آمریکایی‌ها بخواهند با دستکش مخملی، روی این دست چدنی را بپوشانند، در ماهیت آمریکا هیچ تغییری رخ نخواهد داد و آمریکا، آمریکا باقی خواهد ماند.



کامالا هریس معاون فردی است که در پست توییتری خود با تروریست خطاب کردن شهید سلیمانی و حمایت از ترور این فرمانده والامقام، هویت خود را نشان داد و به‌صراحت اعلام کرد که او نیز همچون ترامپ، یک ضد ایرانی استعمارطلب است



خوانش ناتمام و ناصحیح از این راهنمایی‌های شفاف را اگر در کنار آدرس‌های برخی مقامات کشور قرار دهیم، این نتیجه حاصل می‌شود که مذاکره برای رفع تحریم‌ها، جای تمرکز برای خنثی‌سازی آن‌ها را گرفته است. به‌عنوان نمونه، رئیس‌جمهور در نشست خبری 24 آذر 99 به دوران ریاست جمهوری آینده در آمریکا اشاره کرد و گفت: «دولت بسیار امیدوار است که در این زمینه گام‌های خوبی را بردارد چون جنگ اقتصادی ترامپ شکست خورد و همه دنیا این را معترف هستند. همه دنیا دارند فشار می‌آورند که آمریکا به برجام برگردد و برجام فعال شود... ما معتقدیم شرایط در دولت جدید آینده آمریکا تغییر خواهد یافت و آن شرایط قبلی باقی نمی‌ماند؛ حتی اگر ترامپ هم می‌ماند تغییر می‌کرد و حال که آقای بایدن پیروز انتخابات شده، تغییر خواهد کرد.» 


تلاش معاون بایدن در به چالش کشیدن انفعال ترامپ در پاسخ به حمله عین الاسد 


در خباثت هر دو حزب مطرح آمریکا علیه جمهوری اسلامی تردیدی نیست اما در پایان، بیان نکته‌ای از رویکرد به‌شدت ضدایرانی بایدن و معاونش قابل‌تأمل است. در مناظرات انتخاباتی که سپری شد، مناظره دوم بایدن و ترامپ به دلیل ابتلای ترامپ به کرونا لغو شد و مناظره‌ای میان معاونان دو نامزد، کامالا هریس و مایک پنس شکل گرفت. در خلال این مناظره، هریس (معاون بایدن) سعی داشت انفعال آمریکا در قبال حمله ایران به‌ عین الاسد را مطرح کند. هریس معاون فردی است که در پست توییتری خود با تروریست خطاب کردن شهید سلیمانی و حمایت از ترور این فرمانده والامقام، هویت خود را نشان داد و به‌صراحت اعلام کرد که او نیز همچون ترامپ، یک ضد ایرانی استعمارطلب است. لذا مذاکره با چنین دیدگاهی جز معطل کردن مقدرات کشور و به گروگان گرفتن اقتصاد، دستاوردی دیگر نخواهد داشت.


انتهای پیام/4106/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب