دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آذر 1399 - 15:16

آشنایی با ویژگی ها و کاربردهای دستگاه نوار قلب

در بسیاری از بیماران، آریتمی ‌های قلب دایمی نیست. ممکن است به هنگام مراجعه بیمار به مطب، نوار قلب ECG کاملا طبیعی باشد ولی با خروج بیمار از مطب و در حین زندگی روزمره آریتمی خود را نشان دهد.
کد خبر : 549017
1111.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، با پیشرفت علم و تکنولوژی این روزها دستگاهی برای ارزیابی الکتریکی و عضلانی قلب مورد استفاده قرار میگیرد. این دستگاه به نام نوار قلب و یا الکتروکاردیوگرام شناخته شده است. نوار قلب ECG روشی بی خطر و همینطور ارزان برای تشخیص برخی بیماری های قلبی بوده درباره ضربان وریتم قلب اطلاعات مفیدی را در اختیار پزشکان قرار میدهد.


کارشناسان ما در شرکت کاوشکام آسیا با ارائه این مقاله در نظر دارند تا شما را با ویژگی های و کاربردهای دستگاه نوار قلب ECG آشنا کنند.


ویژگی های دستگاه نوار قلب


از ویژگی ها و کاربردهای دستگاه نوار قلب می توان به هر یک از موارد زیر اشاره کرد:



  • تشخیص شواهد اختلالات الکترولیتی در بدن

  • نمایش نواحس از قلب که خون رسانی کافی ندارد

  • نشان دادن تعداد و الگوی غیر طبیعی ضربانات قلب

  • مشخص شدن ضخیم شدگی عضلات دیواره قلب در اثر فشار خون بالا یا سایر بیماری ها

  • بدست آمدن شواهد حملۀ قلبی اخیر و اثرات بر جای مانده از حملات قلبی گذشته


نحوه عملکرد دستگاه الکتروکاردیوگرام


نحوه عملکرد دستگاه نوار قلب یا دستگاه الکتروکاردیوگرام به این صورت می باشد که قلب تکانه های الکتریکی تولید کرده که توسط گیرنده های منتهی به دیوار قفسه سینه قابل تشخیص می باشد. سپس با عملکرد این دستگاه و تفسیر نمودار پزشک می تواند در مورد ضربان قلب، ریتم و همچنین جریان خون به بطن ها، البته به طور غیر مستقیم، اطلاعاتی را کسب کند.


در بسیاری از بیماران، آریتمی ‌های قلب دایمی نیست. ممکن است به هنگام مراجعه بیمار به مطب، نوار قلب ECG کاملا طبیعی باشد ولی با خروج بیمار از مطب و در حین زندگی روزمره آریتمی خود را نشان دهد. گاهی ممکن است برای تعیین شدت و اهمیت آریتمی یا ارتباط آن با علایم بیمار لازم باشد نوار قلب ECG بیمار برای مدت طولانی بررسی شود. در این موارد از روشی به نام هولتر Holter استفاده می‌شود.


هولترهای موجود با کابل به بدن بیمار وصل شده و انجام فعالیت‌ های روزانه را برای بیمار سخت می‌کنند. از طرف دیگر برای خواندن نوار قلب‌ های ذخیره شده و بازبینی آنها توسط متخصص قلب، بیمار باید به کلینیک مراجعه کند. علاوه بر این ظرفیت حافظه آنها محدود بوده و احتمال از دست رفتن آریتمی‌ های نادر در آنها خیلی بالاست.


دستگاه نوار قلب یا الکتروکاردیوگرام و نحوه عملکرد آن


دستگاه الکتروکاردیوگرام قلب سبز  شرکت کاوشکام آسیا


شرکت کاوشکام با طراحی و تولید دستگاه الکتروکاردیوگرام قلب سبز مدل ECG Patch به عنوان بخشی از راه‌ حل‌های جامع پزشکی از راه ‌دور این مشکلات را حل کرده است. این دستگاه بر روی سینه فرد مشکوک به بیماری قلبی چسبانده می‌شود. با توجه به وزن کم و ابعاد کوچک، این دستگاه مزاحم فعالیت‌ های عادی بیمار نخواهد بود. ECG Patch با بلوتوث به گوشی موبایل وصل شده و نوار قلب ECG را 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته ذخیره کرده و با اتصال گوشی به اینترنت نوار‌قلب‌های ذخیره شده برای تیم پزشکی ارسال می‌شود و نیازی به مراجعه بیمار به کلینیک نیست.  با استفاده از آخرین تکنولوژی‌های الکترونیک مصرف برق این دستگاه به شدت کاهش یافته به طوری که با یک باطری سکه‌ای به مدت دو هفته می‌تواند نوار قلب را ذخیره و ارسال کند.


علاوه بر این بیمار می‌تواند با فشار دادن دکمه روی دستگاه عارضه ‌هایی مانند تنگی‌نفس، تپش قلب و درد قفسه سینه را اعلام کند.


ویژگی های دستگاه نوار قلب ECG شرکت کاوشکام آسیا



  • نمایش دقیق نوار قلب ECG مورد تایید متخصصین قلب

  • امکان ضبط نوار قلب ECG تا 2 هفته

  • کاربری آسان نرم‌ افزار قلب سبز برای همگان به خصوص برای سالمندان

  • ذخیره داده ‌ها در گوشی موبایل در حالت offline

  • نوار قلب تک کاناله

  • امکان انتقال و ذخیره نوار قلب‌ها در سامانه پزشکی از راه‌ دور قلب سبز

  • بهره‌گیری از تکنولوژی بلوتوث کم مصرف برای انتقال داده ‌ها

  • باتری لیتیوم سکه ‌ای CR2032


اپلیکیشن دستگاه نوار قلب ECG شرکت کاوشکام آسیا


برای استفاده از ECG Patch  و همینطور استفاده از دستگاه نوار قلب انگشتی، بیمار باید اپلیکیشن آن را روی گوشی هوشمند خود نصب کند. این اپلیکشن امکانات زیادی دارد و به گونه ‌ای طراحی شده که تمامی بیماران از جمله سالمندان به راحتی از آن استفاده کنند. همه نوار قلب‌ های گرفته ‌شده در قسمت تاریخچه ذخیره شده و با انتخاب تاریخ و زمان آن قابل مشاهده است.


کاربر می‌تواند نوع فعالیت یا عارضه خود را به نوار قلب گرفته‌ شده اضافه کرده و با این کار پزشک را در تشخیص دقیق تر بیماری کمک کند. این اپلیکیشن نوار قلب های گرفته شده را به سامانه جامع پزشکی از راه دور Telemedicine قلب سبز ارسال می‌کند. تیم پزشکی می‌توانند نوار قلب بیماران را بلافاصله در دشبورد این سامانه بازبینی کرده و بیماران از خدمات پزشکی از راه دور Telemedicine استفاده کنند. با کمک این راه حل ریسک مراجعات غیر ضروری بیماران به مراکز پزشکی کاهش می‌یابد.



آشنایی با دیگر محصولات شرکت کاوشکام آسیا


شرکت کاوشکام آسیا نه تنها تولید کننده دستگاه نوار قلب ECG، مودم LTE، دستگاه دیتالاگر و ... می باشد، همچنین علاوه بر آن می توانید برای خرید دستگاه ردیاب خودرو نیز به این شرکت مراجعه کنید.


با پیشرفت روزافزون تکنولوژی و افزایش امنیت و ایمنی خودروها، نیاز به استفاده از ردیاب خودرو به میزان قابل توجهی احساس می‌ شود. با استفاده از ردیاب (یا اصطلاحاً جی پی اس ) می‌ توانید امنیت خودرو و موتورسیکلت‌ های شخصی و هم‌چنین مدیریت ناوگان‌ های حمل و نقل سازمان‌ ها را بهبود داد.


اصلی‌ترین وظیفه ردیاب خودرو، دریافت موقعیت مکانی متحرک و ارسال آن در بستر ارتباطی تعریف شده به سرور مرکزی می‌باشد. علاوه بر کارایی اصلی در دستگاه ردیاب X3، قابلیت‌های فراوانی، همچون تشخیص وارد شدن ضربه، باز شدن درب و حرکت خودرو، به منظور افزایش امنیت وسیله نقلیه به عنوان یکی از دارایی‌ های ارزشمند سازمان‌ها در نظر گرفته شده است.


سیستم ‌های ردیابی و مدیریت ناوگان با نام‌ های AVL یا FMS شناخته می‌ شوند. این سامانه با هدف بهبود نظارت بر عملیات، ایجاد ابزار نظارتی و مدیریتی و اصلاح اقتصادی سازمان‌ ها طراحی و عرضه شده است. در همین راستا دستگاه‌ های نصب شده بر روی خودرو اطلاعات مسیر حرکت خودرو را با استفاده از تکنولوژی GNSS استخراج کرده و آن‌ ها را بر روی بستر GSM به سرور مرکزی ارسال می‌ نمایند.



ردیاب خودرو شرکت کاوشکام آسیا و ویژگی های آن


این اطلاعات در سامانه مرکزی تحلیل شده و اطلاعات کاملی از موقعیت و وضعیت لحظه ای وسایل نقلیه به کاربر ارائه می‌شود. علاوه بر امکان اطلاع از وضعیت لحظه‌ ای، امکان دریافت و مشاهده گزارش‌ های کارکردی و آماری ناوگان در اختیار کاربران قرار داده می ‌شود. برای مدیریت بهتر ناوگان حمل و نقل از نرم افزار مدیریت ناوگان استفاده می شود.


این نرم افزار بر پایه بستر اینترنت اشیاء، توسط شرکت کاوشکام توسعه داده شده است که به راحتی می توان ناوگان های حمل و نفل بزرگ و کوچک را مدیریت کرد و توسعه داد. راهکار مدیریت ناوگان هرمس با هدف تطبیق ‌پذیری حداکثری با نیاز بهره ‌برداران طراحی گشته و تا کنون در بیش از 400 ناوگان مورد استفاده قرار گرفته است.


سخن پایانی


شما عزیزان می توانید برای خرید دستگاه نوار قلب، ردیاب خودرو، دیتالاگر دما و رطوبت و ... به وب سایت گروه تحقیقات خدمات مخابراتی (کاوشکام آسیا (www.kavoshcom.com)) مراجعه کنید.


گروه کاوشکام آسیا، به عنوان یکی از پیشگامان صنعت مخابرات و فناوری اطلاعات در کشور، در سال 1370 توسط تعدادی از اعضاء هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف تاسیس گشت. فعالیت اولیه این گروه طراحی و ساخت مدارهای مجتمع الکترونیکی-مخابراتی و صادرات خدمات مهندسی بوده و پس از آن در ارائه راهکارهای فنی و مهندسی در حوزه سیستم‌های الکترونیکی مخابراتی و فناوری اطلاعات و ارتباطات به طور مستمر فعال بوده است.


در حال حاضر خدمات این گروه شامل مشاوره، طراحی، تامین و تولید، اجرا و پشتیبانی در زمینه‌های سیستم‌های پیشرفته الکترونیکی و شبکه‌های مخابراتی است. این شرکت با استفاده بهینه از انگیزه و تجربه نیروی انسانی متخصص و توانمند در راستای اهداف کلان خود گام بر می‌ دارد.


انتهای پیام/ر


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب