دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آذر 1399 - 12:25

6 روشی که تکنولوژی به آموزش بهتر کمک می کند

با کمک تکنولوژی و ابزار هایی مثل انواع موبایل، وب کم، دوربین بیسیم، تماس های تصویری و شبکه های اجتماعی والدین می توانند در روند یادگیری فرزندان خود بسیار آگاه تر شده و بیشتر درگیر شوند. وقتی والدین در آموزش نقش دارند، دانش آموزان انگیزه یادگیری بیشتری داشته و موفق تر عمل می کنند.
کد خبر : 548917
1111.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، در سال های اخیر تکنولوژی به طور گسترده ای صنایع مختلف را تحت تأثیر قرار داده است و آموزش هم یکی از آن بخش ها می باشد. همه گیری ویروس کرونا در طی چند هفته، نحوه آموزش میلیون ها دانشجو و دانش آموز را در سراسر جهان تغییر داد و باعث بوجود آمدن راه حل ها و روش های نوآورانه ای در آموزش شد که گرچه پیشتر هم وجود داشت اما بخاطر عدم اجبار، استفاده از آنها به کندی پیش می رفت.


دسترسی افراد به اینترنت پرسرعت که امکان انتقال سریع فیلم و تماس تصویر را به آنها می داد و همچنین وجود ابزارهایی مانند دوربین وای فای و دوربین های موبایل که با رزولوشن بالا امکان فیلم برداری و انتقال تصویر سریع را فراهم کردند همگی باعث شدند تا شکل جدیدی از نحوه آموزش در سراسر جهان شکل بگیرد که بخاطر لغو شدن کلاس های حضوری در سطح جهان بسرعت پیشرفت کرد و توسط افراد مختلف در کشورهای متفاوت توسعه داده شد.



محتوا های آنلاین به دانش آموزان کمک می کند تا بیشتر و بهتر یاد بگیرند


ابزارهای ارتباطی آنلاین، مثل وب کم ها امکان برگزاری کلاس های آنلاین و تماس تصویری با کیفیت را برای همه فراهم کرده اند و هم برای معلم ها و هم برای دانش آموزها حاضر شدن در سر کلاس سریع تر و کم هزینه تر شده است. تصویر کنید چه استاد و چه دانشجو، برای حاضر شدن در کلاس هایی که در آموزشگاه ها و مدارس نقاط مختلف شهر برگزار می شد چقدر باید زمان و هزینه صرف می کردند.


با توجه به شخصیت های مختلف در افراد، هر دانش آموز و دانشجویی به روشی مختلف مطالب را بهتر و سریعتر یاد می گیرد. در یک کلاس سنتی، یک معلم مطالبی را در یک زمان مشخص برای همه ارائه می کند و دانش آموزان با سطح هوشی و شخصیت مختلف همه به یک روش با محتوای ارائه شده درگیر می شوند و انتظار می رود کل دانش آموزان یا دانشجویان با همان سرعت مطب را یاد بگیرند، اما امروزه دیگر لازم نیست اینطور باشد.


 تکنولوژی امکان تعامل و تجربه های یادگیری سریع تر و انعطاف پذیرتری را به دانش آموزان می دهد. برخی از دانش آموزان برای درک بهتر یک مفهوم ممکن است نیاز داشته باشند که از آموزش های ویدیویی و یا پادکست استفاده کنند. برخی از دانش آموزانی که هوش بالاتری دارند و بلافاصله مطالب را می فهمند ممکن است نیاز داشته باشند که مساله ها یا تکالیف دشوارتری را برای تکمیل اطلاعات خود پیدا کنند، و در مقابل دانش آموزانی که نیاز به تمرین بیشتری دارند می توانند از تکالیف متفاوتی استفاده کنند که تکرار بیشتر را برای شان ممکن می کند به عبارت دیگر، فناوری به گونه ای تنوع را به دانشجویان ارائه می دهد که درس دادن معمولی در کلاس نمی تواند این کار را انجام دهد.


تکنولوژی به والدین کمک کرده تا راحت تر با معلم ها در ارتباط باشند و به فرزندان خود کمک کنند


با کمک تکنولوژی و ابزار هایی مثل انواع موبایل، وب کم، دوربین بیسیم، تماس های تصویری و شبکه های اجتماعی والدین می توانند در روند یادگیری فرزندان خود بسیار آگاه تر شده و بیشتر درگیر شوند. وقتی والدین در آموزش نقش دارند، دانش آموزان انگیزه یادگیری بیشتری داشته و موفق تر عمل می کنند.


فناوری، ارتباط والدین با مدارس و معلمان را بطور قابل توجهی راحت تر و سریع تر کرده است. در حال حاضر والدین به نمرات، حضور و غیاب و حتی گزارش رفتاری فرزندان خود در مدرسه بصورت آنلاین دسترسی دارند. و اگر نیاز به تماس با معلم یا مدیر داشته باشند براحتی می تواند از پیام رسان و یا تماس تصویری با معلم و یا مدیر مدرسه ارتباط داشته باشد.



ابزارها و فرصتهای مفید برای معلمان


معلمان براحتی می توانند از از تکنولوژی نهایت استفاده را ببرند زیرا ابزارهای رایگان زیادی برای امکان افزایش یادگیری دانش آموزان در کلاس، ارتباط با والدین و رشد حرفه ای خود را برایشان فراهم کرده است.


آنها می توانند به راحتی کل کلاس را از طریق ایمیل و یا یک کانال در پیام رسان ها از موضوع مورد نظرشان و تکالیف مطلع کرده و یا به طور همزمان برای همه والدین پیام متنی ارسال کنند.


امروزه کلاسهای دانشگاه و کل برنامه های تحصیلی را می توان بصورت آنلاین برگزار کرد. همچنین وب سایت هایی وجود دارد که معلمان می توانند فایل های ویدیویی از کلاس های خود تهیه کرده و از آن ها درآمد داشته باشند. همچنین با کمک تکنولوژی هزاران مقاله در کمتر از چند ثانیه در دسترس آنهاست تا به آنها کمک کند تا همیشه از آخرین دستاوردهای علمی در زمینه تخصص شان مطلع شده و همچنین به بهترین روشهای آموزشی در سراسر جهان دسترسی داشته باشند.


فن آوری معلمان بیشتری را وارد کلاس کرده است


معلم ها می توانند با استفاده از نرم افزاری آموزشی و همچنین فیلم های آموزشی سایر معلمان، براساس نیازهای یادگیری فردی هر دانش آموز ، دروس مختلفی را برای هر یک، از معلمان دیگر ارائه دهند و یا با توجه به نقطه ضعف هایی که در هر یک از دانش آموزان می بینند آموزش های آنلاین مختلفی را به هر یک از دانش آموزان توصیه کنند. در گذشته وقتی تعداد دانش آموزان کم بود یک معلم می توانست دروس مختلف را برای هر دانش آموز شخصی سازی کند، حالا حتی در  کلاسهای بسیار بزرگ، فناوری می تواند به معلمان کمک کند تا برای هر دانش آموز بخش هایی که به آن نیاز دارد را توصیه کند. برنامه ها، سایتها و آموزشهای زیادی وجود دارد که به دانشجویان کمک می کند بلافاصله هم در خانه و هم در مدرسه باشند. فن آوری به معلمان کمک می کنند تا آموزش فردی داشته باشند و به آنها زمان می دهند تا به صورت تک تک با دانش آموزان کار کنند و براحتی از آموزش های دیگران، بدون صرف وقت برای دانش آموزانشان استفاده کنند.


فرصت های بیشتری برای یادگیری پروژه محور فراهم شده است


امروزه فناوری به دانش آموزان امکان می دهد تا به یادگیری پروژه محور بپردازند. دانش آموزان می توانند به صورت گروهی یا به صورت انفرادی بر روی پروژه مشخصی کار کنند و با استفاده از برنامه هایی مانند Google Classroom ، معلمان و اعضای گروه می توانند در هر زمان روند پیشرفت آن پروژه را بررسی کرده و برای کار های انجام شده توسط آن دانشجو و یا آن تیم بازخورد ارائه کنند. دانش آموزان می توانند در Google Docs اسلایدها با هم ویرایش کنند و همزمان سخنرانی یا مقاله های گروهی ایجاد کنند.


کم شدن هزینه ها


علاوه بر کم شدن هزینه های رفت و آمد برای معلمان و دانش آموزان در حال حاضر معلم ها می توانند فایل ها را جایگزین استفاده از کاغذ کنند. ایمیل و یا اس ام اس می توانند جایگزین بسیاری از نامه هایی شوند که روزی برای والدین فرستاده می شدند. معلمان می توانند به جای استفاده برگه های چاپ شده، تکالیف خود را در Google Classroom یا گروه های خود در پیام رسان ها بارگزاری کنند. در نقاط مختلف دنیا بسیاری از مدارس خرید کتاب های الکترونیکی را انتخاب می کنند که می تواند برای دانش آموزان راحت تر باشد و نیازی به نگهداری و هزینه های چاپ و کاغذ ندارند.


انتهای پیام/ر


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب