گامهای علمی برای وحدت حوزه و دانشگاه برداشته شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تویسرکان، حجتالاسلام سجاد امیری در نشست با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان با موضوع وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: همین که از استادان دانشگاه بهعنوان سخنران در حوزه حضور مییابند و از استادان حوزه در جلسات دانشگاه بهعنوان سخنران حاضر میشوند، قدمی هرچند کوچک در مسیر وحدت حوزه و دانشگاه است.
وی افزود: بهتر است برای علمیترشدن این خواسته از گامهای کوچکتر و علمیتر آغاز کنیم و در حد خیلی کلان که قابلیت اجرا نداشته نباشد، تصمیمگیری نشود.
مدیر حوزه علمیه شهرستان تویسرکان تأکید کرد: یک راه برای رسیدن به وحدت مورد نظر این است که فضای دانشگاه توسط استادان دانشگاه برای طلبهها و فضای حوزه نیز توسط طلبهها برای دانشگاهیان ترسیم، تلطیف و معرفی شود.
کارگروهی متشکل از کارشناسان حوزه و دانشگاه تشکیل شود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان هم با جمعبندی صحبتهای ارائهشده توسط حاضران بیان کرد: به نظر روشی که تاکنون انجام شده و مورد تأکید قرار گرفته، منطقی نیست و به ثمر نرسیده است.
مجتبی بابایی عنوان کرد: بهتر است کارگروهی متشکل از کارشناسان حوزه و دانشگاه تشکیل شود و با برگزاری جلسات مشترک پس از بیان نظر کارگروه تخصصی، محدوده وحدت مشخص و در نهایت جلسهای با حضور رؤسای هر دو نهاد برگزار و تصمیمات نهایی اتخاذ شود.
وحدت حوزه و دانشگاه باید منتج به برطرفشدن مشکلی از مشکلات جامعه شود
محسن گمار مسئول حراست واحد تویسرکان هم خاطرنشان کرد: نشست علمی کاربردی به دو منظور برگزار شود؛ نخست اینکه موضوعات علمی فرهنگی سیاسی اجتماعی در قالب وحدت بیان شود و دیگر اینکه درنهایت باید به این نقطه برسیم که این وحدت منجر به کارکرد اجتماعی و منتج به خروجی نهایی این وحدت به نفع کل جامعه شود و مشکلی از مشکلات جامعه را برطرف کند.
به گزارش آنا، نشستی با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان و مدیر حوزه علمیه تویسرکان بهمنظور بررسی همایش مشترک گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در دفتر رئیس واحد برگزار شد.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/