برگزاری جلسه توجیهی طرح اندیشه تمدنساز در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، مراسم افتتاحیه و جلسه توجیهی طرح اندیشه تمدنساز در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
در این جلسه حجتالاسلام حمزه شریفیدوست مسئول تولید محتوای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و مسئول طرح اندیشه تمدنساز به تشریح دوره و پاسخ به پرسش حاضران در جلسه پرداخت.
وی گفت: محتوای اصلی طرح اندیشه تمدنساز، متن کتاب سخنرانیهای حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای است که سال ۵۲ در مسجد امامحسن مجتبی (ع) مشهد ایراد شده و پس از پیادهسازی مجدداً به تأیید معظمله رسیده که در ۲۸ درس طراحی شده است، در این دوره، استادان هر هفته یک ساعت تحقیق و مطالعه و یک ساعت به مباحثه یک جلسه از این کتاب میپردازند.
مسئول تولید محتوای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به اینکه مباحثه جزو سنتهای قدیمی حوزه است، گفت: در برخی مجامع دانشگاهی نیز سنت مباحثه رواج پیدا کرده است.
شریفیدوست اهمیت انگیزه معنوی و علمی استادان برای انجام این دوره را یادآور شد و امتیاز مادی این طرح را با وجود اینکه پیشبینی شده است، محتوای بلند مورد انتظار از این طرح دانست.
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن تشریح شد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی هم به ایراد توضیحاتی درباره کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» پرداخت.
حجتالاسلام محمدمهدی شمسی با بیان اینکه ۲۹ گروه مباحثاتی 6 نفره از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان آذربایجانشرقی در این طرح ایجاد شده است، اظهار کرد: در هر کدام از این گروهها، پنج نفر مباحثهکننده و یک نفر مربی است، خصوصیت ممتاز کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» اهمیت نگاه اجتماعی و تفسیر قرآن و حدیث با منظر اجتماعی و تمدنسازی است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: الگوبرداری از پیامبران در مراحل مختلف فرآیند تبلیغی ایشان که عبارتند از بعثت، کادرسازی، ساختارسازی، جامعهسازی و تمدنسازی، باید صورت گیرد و اکتفا نکردن به ابعاد فردی دین، ضروری است.
شمسی افزود: اهمیت این دوره به مباحثه و هماندیشی در کنار آزاداندیشی، نواندیشی، جامعاندیشی و ژرفاندیشی است.
وی با بیان اینکه این دوره اثرگذار در هر چهار قسم جهاد یعنی جهاد فکری، علمی، فرهنگی و جهاد با نفس است، گفت: جهاد فکری یعنی تبیینگری، جهاد علمی یعنی تولید علوم اسلامی، جهاد فرهنگی یعنی فعالیتهای فرهنگی و جهاد با نفس به عنوان مهمترین قسم مطرح است و این دوره به نوعی در هر چهار بخش جهاد اثرگذار است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی در پایان به اهمیت این کتاب به عنوان مبنای فکری مقام معظم رهبری تأکید کرد.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/