ساخت بورد الکترونیکی بومی در دانشگاه آزاد اسلامی اهواز/ نیاز صنعت در خط تولید رفع میشود
محسن آلبوغبیش که به مدت سه سال است در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز فعالیت دارد در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد: دانشجوی ترم 7 کارشناسی مهندسی برق بههمراه علی قرائتی، فارغالتحصیل کارشناسی مهندسی برق و مهرگان زارع، دانشجوی ترم هفت کارشناسی مهندسی برق به سرپرستی حامد سقائی، دکتری مهندسی برق گرایش مخابرات و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز در قالب یک تیم چهارنفره موفق به ساخت بورد الکترونیکی بومی شدیم.
ایده ساخت این بورد با نیاز شکل گرفت
وی درباره اینکه چطور ایده اختراع بورد به ذهنشان رسید و اینکه آیا سازمان یا ارگانی سفارش ساخت بورد را داده بود؟ توضیح داد: ایده ساخت این بورد طبق نیازسنجی صنایع بومی استان خوزستان شکل گرفت و با بازدیدی که استادان و مسئولان دانشگاه در راستای تحقق شعار سال و رفع نیازهای صنایع داشتند، تصمیم تشکیل یک تیم تخصصی در این راستا گرفته شد.
دبیر انجمن علمی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز عنوان کرد: کاربرد این بورد در اتوماسیون صنعتی بوده که در خط تولید برای کنترل دستگاههای خاصی استفاده میشود بهطوری که در همه صنایعی که بهصورت اتوماسیون هستند، قابل بهرهبرداری است.
عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز هدف از ساخت این بورد را بومیسازی و رفع نیاز صنعت در راستای تأمین بوردهای الکترونیکی استفاده شده در خط تولید نام برد.
آلبوغبیش خاطرنشان کرد: با توجه به تحریمهایی که گریبانگیر کشور است، مشکلاتی برای صنایع بهوجود آمده که ما با ساخت این بورد در راستای بومیسازی و قطع وابستگی به خارج از کشور قدم برداشتیم.
وی مطرح کرد: ساخت این بورد با تکیه بر دانشفنی و تخصصی خودمان و با راهنماییهای استادان و کمکهای مادی و معنوی مسئولان دانشگاه صورت گرفت.
ثبت اختراع و تجاریسازی
عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز بیان کرد: اختراع ما هنوز ثبت نشده است؛ اما بهزودی فرایند ثبت آن انجام میشود و برای تجاریسازی این بورد الکترونیکی از کمکهای امور اقتصاد دانشبنیان دانشگاه بهره میبریم.
این دانشجو گفت: پروژههایی مانند کاری که ما انجام دادهایم نیاز به تحقیق و توسعه و صرف زمان دارد و از مسئولان تقاضا دارم از چنین پروژههایی حمایت و به جوانان اعتماد کنند و این فرصت را به آنها بدهند تا تواناییهای خود نشان دهند.
این پژوهشگر اضافه کرد: استادان گروه برق دانشگاه بهویژه از «دکتر فرجالله براتی»، «دکتر بروجردنیا»، «دکتر سقائی» و «دکتر خوشناز پاینده» رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز مشوق ما بودند که از آنان قدردانی میکنم.
آلبوغبیش تأثیرگذاری و نقش باشگاه در پیشبرد اهداف خود را یادآور شد و به آنا گفت: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و انجمنهای علمی دانشگاه با توجه به رسالت باشگاه این فرصت را به ما داد تا تواناییهای خود را نشان دهیم و با انگیزهای که به ما داد، باعث میشد توانمان برای گذشت از این مسیر سخت دوچندان شود.
وی افزود: این بورد بهصورت قطعی قیمتگذاری نشده اما میتوان گفت، قیمت تمام شده آن کمتر از نمونه خارجی است.
انتهای پیام/4117/4062/پ
انتهای پیام/