دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آذر 1399 - 09:32
عضو کمیسیون آموزش مجلس:

بودجه دانشگاه‌ها و علم و فناوری از بودجه جاری دولت کمتر است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: محورهایی که در بودجه ۱۴۰۰ در زمینه آموزش عالی، دانشگاه‌ها و علم و فناوری دیده شده است، خیلی پایین‌تر از بودجه جاری خود دولت است.
کد خبر : 547049
21.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، احمد حسین فلاحی درباره وضعیت بودجه دانشگاه‌ها و آموزش عالی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: بسیاری از دانشگاه‌ها مانند دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیاز به تجهیز و توسعه دارند تا در مسیر برنامه ششم توسعه به جایگاه واقعی خود برسند این درحالی است که ما در این خصوص از برنامه عقب هستیم.


وی ادامه داد: محورهایی که در بودجه ۱۴۰۰ در زمینه آموزش عالی و علم و فناوری دیده شده است، خیلی پایین‌تر از بودجه جاری خود دولت است.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره نقاط ضعف و مشکلات لایحه بودجه ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها گفت: نحوه اختصاص بودجه به دانشگاه‌ها و علم و فناوری خود نقطه ضعف بودجه است.


وی ادامه داد: با توجه به اینکه امسال، سال جهش تولید بوده و محوریت با فناوری و تحقیقات است باید این مسیر ادامه یافته و یک سهم خاصی از بودجه به آن اختصاص می‌یافت.


فلاحی افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای توسعه، نیاز دارد که تجهیز شود و تجهیز این دانشگاه، نیاز به سرمایه گذاری دارد که باید به آن توجه ویژه شود. البته این بودجه پیشنهادی دولت است که امیدواریم پیشنهادات نمایندگان مد نظر قرار گرفته و در مجلس مسیر اصلی خود را پیدا کند.


وی تاکید کرد: بودجه در تمام قسمت‌ها و همچنین آموزش عالی و علم و فناوری باید اصلاح شود به طوری که قبل از تصویب بودجه طرحی در مجلس آماده شد که به اصلاح ساختار بودجه می‌پردازد و در این طرح ساختار بودجه اصلاح خواهد شد.


وی در ادامه به شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی امسال رقم خوبی را به شرکت‌ها اختصاص داده بود تا این شرکت‌ها جایگاه ویژه‌ای پیدا کنند باید بررسی کنیم که در بودجه ۱۴۰۰ نیز آیا این مقصود حاصل شده است یا خیر.


فلاحی افزود: با توجه به برنامه باید ۶۵ هزار شرکت دانش بنیان داشته باشیم که در حال حاضر فقط ۶ هزار شرکت دانش بنیان داریم که سهم اینها از صندوق نوآوری یکسان نیست برخی استان‌ها مانند تهران بیشترین سهم را دارند و برخی هم سهم کمتری داشتند که باید آنها توسعه داده و به بودجه آنها توجه ویژه شود.


منبع:مهر


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب