دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
صادق صادق‌دقیقی در گفتگو با آنا:

«مرده‌خور» را به فجر می‌دهم؛ هرچه نباشد فیلم تبلیغ می‌شود/ با تعطیل‌کردن‌ها نه خودزنی کنیم و نه ریشه سینما را بزنیم

کارگردان فیلم «مرده خور» تأکید کرد: نباید سینما را به دست خودمان به سمت ورشکستگی ببریم. خودزنی نکنیم و ریشه این سینما را نزنیم. باید برپایی جشنواره فجر حتی به شکل محدود را به فال نیک گرفت.
کد خبر : 546825
photo_۲۰۱۹-۱۰-۱۱_۱۸-۴۹-۵۳.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، با اعلام برپایی دوره سی و نهم جشنواره فیلم فجر صاحبان فیلم‌ها به شکل جدی‌تری در روزهای باقی‌مانده در تلاشند آثار خود را به این رویداد برسانند؛ جشنواره‌ای که قرار است در سال جاری و در شرایط خاص کرونا به شکل محدودتر اما به شکل رقابتی برپا شود.


هرچند ممکن است این جشنواره در حداقل امر به داوری آثار متقاضی و نمایش صرفا برای هیئت داوران محدود شود اما همین نیز مورد اقبال بسیاری از فیلمسازان است.


موافق برگزاری‌ هستم و برایش دلیل دارم


صادق صادق‌دقیقی که فیلم سینمایی «مرده‌خور» را آماده رونمایی دارد به خبرنگار آنا گفت: فیلم را به طور کامل آماده نمایش دارم و حتماً نیز آن را به جشنواره فجر خواهم داد. شخصاً نه به خاطر اینکه فیلمی در این رویداد خواهم داشت بلکه به عنوان یک سینماگر موافق برپایی جشنواره فجر هستم.


فیلم سینمایی مرده خور


این کارگردان افزود: ما زیر موشک‌باران عراق بر سر تهران نیز شاهد فعالیت سینماها و جشنواره فجر بودیم؛ کرونا نیز فجیع‌تر از آن دوره نیست اما همان موقع سینماگران فعال بودند و حتی خود مردم به سینماها می‌رفتند.


وی تأکید کرد: حال و هوای امروز مردم کم از افسردگی ندارد در حالی که همین فیلم‌ها و سینما می‌تواند لااقل کمی به آنان دلخوشی بدهد. اگر شرایط کرونایی کشور طی دو ماه آینده رو به بهبودی برود، به نظرم حتی می‌شود سینماها را برای جشنواره فجر برگزار کرد تا هرکسی علاقه‌مند است به سالن‌ها سری بزند.


تعطیل کردن سینما به نفع هیچ‌کس نیست


کارگردان فیلم «تا آمدن احمد» اشاره داشت: الان هر رسانه و شبکه‌ای را می‌بینی فقط از کرونا و مرگ حرف می‌زند. در این بین چه روحیه‌ای برای عموم مردم می‌ماند؟ این وسط مشکلات اقتصادی هم که مزید بر علت است. بنابراین با سینما و جز آن باید به فکر روحیه مردم بود.


صادق‌دقیق با استقبال از برپایی جشنواره فجر خاطرنشان ساخت: امیدوارم دهه فجر شاهد وضعیت بهتر کرونا در کشور باشیم تا حتی این ده روزه نیز سینماها باز باشند. اینجا نیز قائل به دموکراسی باشیم بلکه در اوضاع بهتر کرونایی، هرکسی علاقه‌مند است پای دیدن فیلم‌ها بنشیند.


فیلم سینمایی مرده خور


وی همچنین درباره فضای حاکم بر سینما در دوران کنونی نیز گفت: تعطیل کردن سینما به نفع هیچ کس نیست چه من فیلمساز باشم و چه مردم و اهالی رسانه. انصاف را در مورد سینما باید رعایت کرد و با ساخت و نمایش فیلم، کمی هم به مردم فکر کنیم.


در این سینما خودزنی نکنیم


کارگردان فیلم سینمایی «مرده‌خور» اعتقاد داشت: با ادامه تعطیلی سینماها، اگر جشنواره فجر امسال هم برگزار نمی‌شد، مطمئن باشید تا چند سال دیگر مردم سینمارو نمی‌شدند و نهایتاً همه به سمت ماهواره می‌روند. چند سالی است که وضع سینما بهتر شده، بهتر می‎فروشد و مردم برای تفریح هم که شده به سینما می‎روند. بنابراین نباید این چرخه را از اساس خشکاند.


وی درباره حضور در جشنواره امسال یادآور شد: بالاخره ما فیلم ساخته‌ایم و تیم سازنده و بازیگران باید دیده شوند. امیدوارم اگر وضعیت بهتر شود فیلم‌ها را برای سینماگران و اهالی رسانه نمایش دهند. اگر اوضاع بازهم بهتر شد مردم را فرابخوانند چون نباید این همه مخاطب را از فیلم دیدن محروم کرد.


فیلم سینمایی مرده خور


صادق‌دقیقی در عین حال با اعلام اینکه حیف است که جشنواره را برگزار نکنیم گفت: یکی از پیامدهای برگزاری این است که می‌تواند تبلیغی برای آثار باشد تا در اکران موفق باشند؛ وگرنه بهترین فیلم‌ها درصورت عدم عرضه در جشنواره به فروش دومیلیاردی هم نمی‌رسند.


این کارگردان در نهایت گفت: نباید سینما را به دست خودمان به سمت ورشکستگی ببریم. از ریشه این سینما را نزنیم و خودزنی نکنیم. باید برپایی جشنواره فجر حتی به شکل محدود را به فال نیک گرفت.


گفتنی است «مرده خور» به تهیه‌کنندگی پروانه مرزبان فیلمی اجتماعی است که در آن بازیگرانی همچون جمشید هاشم‌پور، احمد مهرانفر، سام درخشانی، لادن مستوفی، لیندا کیانی، فرهانه سبحانی، پرهام دلدار، ونوس کانلی، جواد فولادی و ... بازی کرده‌اند.


انتهای پیام /4143/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب