دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 آذر 1399 - 08:36
علیزاده در وبینار روز دانشجو؛

پیام‌ ۱۶ آذر مطالبه‌گری منافع ملی است

نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در تشکل‌های سیاسی اسلامی استان گیلان گفت: یکی از مهم‌ترین پیام‌های ۱۶ آذر این است که ایران اسلامی با توجه به زنده بودن دانشگاه‌ها و مطالبه‌گر بودنِ دانشجویانش، همواره منافع ملی را دنبال کرده است.
کد خبر : 546650

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرانزلی به مناسبت گرامیداشت ۱۶ آذر؛ روز دانشجو، وبینار تخصصی با موضوع جنبش دانشجویی، استکبار‌ستیزی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی برگزار شد.
 
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در این نشست مجازی با‌ توجه به کودتای سال ۳۲،  نهضت ملی شدن صنعت نفت، اعتراض جمعی از دانشجویان به سفر معاون اول رئیس‌جمهور وقت آمریکا به کشورمان و در نتیجه شهادت سه دانشجوی مبارز، گفت: آمریکایی‌ها در طراحی و اجرای کودتای سال ۳۲ نقش داشتند.


عمران‌ علیزاده افزود: تحلیل آمریکا و انگلیس این بود که اگرچه کشور ایران صاحب نفت است؛ اما در حد و اندازه‌ای نیست که بتواند برای این سرمایه ملی تصمیم‌گیری کند.


نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی گیلان خاطرنشان کرد: آمریکا می‌خواهد علاوه بر تأثیرگذاری بر روی کشورهای تولیدکننده نفت، روی مسیرهای انتقال انرژی و کشورهای مصرف‌کننده نفت نیز تأثیر گذاشته و در این زمینه‌ها تصمیم‌گیرنده باشد.


 علیزاده با بیان اینکه  ۱۶ آذر از سال ۳۲ تا به امروز نماد استکبار‌ستیزی در کشور بوده است، اظهار کرد: یک ملت زمانی زنده است که دانشگاه و دانشجوی زنده و مطالبه‌گر داشته باشد و سه دانشجوی شهیدِ ۱۶ آذر سال ۳۲ به این باور رسیده بودند که برای دست‌یافتن به مطالبات ملی باید از مطالبات شخصی خود صرف‌نظر کنند، آنان معتقد بودند که تمام مسائل در عرصه سیاست داخلی و خارجی با یکدیگر پیوندی ناگسستنی داشته و آینده کشور با نگاه به‌سیاست خارجی گره خورده است.


وی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین پیام‌های ۱۶ آذر سال ۳۲ برای ملت ایران این است که ایران اسلامی با توجه به زنده بودن دانشگاه‌ها و مطالبه‌گربودن دانشجویانش، منافع ملی را در رأس همه امور قرار داده است.


علیزاده عنوان کرد: در دنیای امروز هر کشوری که بتواند از مثلث استراتژیک که شامل نفت، گاز و انرژی هسته‌ای است، برخوردار باشد و آن را کنترل و مدیریت کند، قدرتمند است و در کشورهای جهان اسلام، فقط ایران این مثلث را در اختیار دارد.


شهدای هسته‌ای دانش‌آموخته دانشگاه‌های داخلی بودند


نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی گیلان بیان کرد: اگر نگاهی به نام شهدای هسته‌ای بیندازیم، به این نتیجه می‌رسیم که تمام این شهدای عزیز، دانش‌آموخته دانشگاه‌های ایران بودند و دانشگاه‌های کشور توانسته  افرادی را پرورش دهد که ادامه‌دهنده نگاه استکبار‌‌ستیزی شهدای دانشجوی سال ۳۲ هستند.


 علیزاده با توجه به ترور شهید فخری‌زاده توسط رژیم صهیونیستی و تأکید بر اینکه پاسخ مسئولان به این حرکت دشمن باید مناسب و اندیشمندانه باشد، گفت: شهید فخری‌زاده در زمینه‌های مختلف علمی، عملی، دینی و ... یک نخبه و الگو بود و لازم است مسئولان وزارت خارجه کشورمان با جمع‌آوری اسناد مربوط به ترور وی، جامعه جهانی را برای کمک به ایران در برخورد با عاملان این جنایت، مجاب کنند.


برخی تصور می‌کنند با مذاکره می‌توان جلو ترورها را گرفت


نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با بیان اینکه امروز در میان بخشی از جریان‌های سیاسی کشور افرادی حضور دارند که تصور می‌کنند مذاکره با آمریکا جلو ترور دانشمندان هسته‌ای را می‌گیرد، یادآور شد: این باور و طرز فکر در شرایطی مطرح می‌شود که رئیس‌جمهور منتخب آمریکا پس از ترور شهید فخری‌زاده، این حرکت را محکوم نکرد و بیش‌ترین ترورهای هسته‌ای کشور در زمانی رخ داد  که رئیس جمهور منتخب آمریکا در آن زمان معاون اول رئیس جمهور وقتِ این کشور بود و در آن مقطع نیز در مقابل ترورها سکوت اختیار کرد.


 ۱۶ آذر بیانگر پایداری دانشجویان مسلمان است


امیر‌هوشنگ بحری


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی نیز با گرامیداشت روز دانشجو و تبریک این روز به جامعه دانشگاهی به‌‌ویژه دانشجویان این واحد دانشگاهی گفت: به‌دلیل شرایط پیش آمده و شیوع بیماری کرونا موفق به برگزاری مراسمی در شأن و منزلت دانشجویان نشدیم.


امیر‌هوشنگ بحری از ۱۶ آذر سال ۳۲ به‌عنوان یک تاریخ مهم و تحول‌گرا در عرصه آموزش عالی کشور یاد کرد و گفت:  ۱۶ آذر بیانگر پایداری و استقامت دانشجویان مسلمان، مؤمن و انقلابی و رشادت دانشجویانی است که خود را در برابر تیرهای استعماری دشمنان قرار داده و فریاد آزادی‌خواهی، استقلال‌طلبی و استکبار‌ستیزی ملت ایران را به گوش جهانیان رساندند.


وی با پاسداشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با استکبار در ۱۶ آذر سال ۳۲ ابراز امیدواری کرد که دانشجویان با تکیه بر توانمندی‌ها و استعداد‌های خود و با استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه با همراهی استادان در محیطی پرنشاط به فعالیت‌های علمی پرداخته،  حضور حقیقی و اثرگذار خود را در عرصه‌های علمی و فرهنگی جامعه به اثبات رسانده و با درک و شناخت دقیق این جایگاه خطیر و با تکیه بر همت والای خود، زمینه‌ساز پیشرفت و آبادانی کشور باشند.


به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی با حدود ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجو و ۸۱ عضو هیات علمی، در محدوده منطقه آزاد انزلی واقع شده است.


انتهای‌ پیام/۴۱۱۷/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب