دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 آذر 1399 - 13:45
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر:

دعوت به اندیشیدن باید از دانشگاه آغاز شود/ تفکر و تعمق آغاز رویکرد حل مسئله و تحرک است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه دعوت به تفکر و اندیشیدن باید از دانشگاه و مراکز علمی آغاز شود، گفت: تفکر و تعمق آغاز رویکرد حل مسئله و تحرک است.
کد خبر : 546486
DSC_9043 (Copy).JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، اسماعیل عبداللهی در جلسه شورای آراستگی و شئون رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با تبریک و گرامیداشت 16 آذر، روز دانشجو و نماد مبارزه با استبداد و استکبار، دانشگاه را از عناصر مهم، جدی و اثرگذار جامعه دانست و اظهار کرد: تجمع نیروی جوانی، نخبگی و باانگیزه در دانشگاه قابل قیاس با هیچ نهاد یا سازمانی نیست.


وی با بیان اینکه شاید بسیاری از نگرانی‌های اجتماعی و دغدغه‌های فرهنگی ناشی از بی‌توجهی به توان فکری و قدرت راهبری دانشگاه و دانشجویان باشد، ادامه داد: این مسئله بیانگر وجود غفلت‌هایی مانند نبود نظارت، ناآگاهی، کم‌توجهی و ناامیدی در بدنه دانشگاه و تفکر دانشجویان است که باید با آسیب‌شناسی در تمام حوزه‌ها برطرف شود.


جوانان نیروی پیشران و پیشرو در جامعه هستند


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه نیروی جوان به نوعی نیروی پیشران و پیشرو در جامعه است، توضیح داد: این توان عظیم فکری و عملی به شرط اینکه در چارچوب برنامه‌های دانش‌بنیان با رویکردهای مثبت، تعامل و همگرایی قرار گیرد، می‌تواند سرآغاز بسیاری از موفقیت‌ها و رقم‌زدن تفاوت‌ها باشد.


3 مؤلفه ارتباطی قوی دانشگاه چیست؟


این مقام مسئول با بیان اینکه دانشگاه سه مؤلفه ارتباطی قوی دارد، توضیح داد: کانون‌های دانشجویی، کرسی‌های آزاداندیشی و نظریه‌پردازی ترویجی در کنار کلاس‌های آموزشی باید هدفمند و در راستای رفع دغدغه‌ها مورد استفاده قرار گیرند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر تکریم ارباب رجوع و رعایت موازین شئون رفتاری بیان کرد: باید با یک بستر رفتاری مثبت و ایجابی، فضا را برای بروز رفتارهای ناصحیح محدود کرد. بدون شک این تغییر سلوک و روش در رفتار و مواجهه با دیگران باید از خودمان آغاز شود.


عبداللهی با بیان اینکه دغدغه‌های فرهنگی بسیاری در کشور وجود دارد، عنوان کرد: کرونا با تمام مصائب و معضلات خود به‌عنوان یک فرصت، گسترده فضای مجازی را پیش روی فعالیت‌های ما قرار داده که باید از آن نهایت بهره را ببریم.


وی با بیان اینکه مسائل فرهنگی خود معلول دیگر مسائل هستند، تشریح کرد: این مسائل باید ریشه‌یابی شوند. به‌طور مثال، مسائل مالی و کیفیت علمی، دو دغدغه مهم دانشجویان در دانشگاه است که مسبب بسیاری از چالش‌های ذهنی برای آنان می‌شود که با برطرف‌کردن آن و ایجاد امنیت روانی برای دانشجویان، از بروز مسائل بعدی جلوگیری خواهد کرد.


تربیت، شکوفاکردن استعدادهای نهفته است


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه باید به‌دنبال کیفیت در تمامی امور بود، بیان کرد: کیفیت مطلوب خدمات‌رسانی، تربیت و پرورش را در پی خواهد داشت. تربیت فقط برای ادب و نزاکت نیست و در حقیقت تربیت شکوفاکردن استعدادهای نهفته است.


عبداللهی با بیان اینکه در مبادلات علمی، توجه به القاب، عنوان‌ها و ظواهر ارزش نیست، خاطرنشان کرد: با نظارت مستمر نباید اجازه داد تا الگوهای رفتاری و عملی جوانان، خود موجب ترویج روش‌های غلط و ناصواب در جامعه شود.


وی با تأکید بر اینکه نباید اصول، فرع شوند و فرعیات جای اصل‌ها را بگیرند، تأکید کرد: کلاس درس به‌عنوان یک پایگاه مهم علمی و فرهنگی باید به‌عنوان گام نخست اشاعه برنامه‌های هدفمند قرار گیرد. می‌توان موضوعات مختلف اخلاقی و تربیتی را متناسب با محتوای درسی و نیز مناسبت‌های یومیه نهادینه کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه دعوت به تفکر و اندیشیدن باید از دانشگاه و مراکز علمی آغاز شود، گفت: این مهم باید به‌عنوان یک اصل و کلیدواژه تلقی شود. فکرکردن و تعمق، آغاز رویکرد حل مسئله و تحرک است.


این مقام مسئول با بیان اینکه دانشگاه تمام عناصر و عوامل را برای بهبود امور در اختیار دارد، یادآور شد: در امور فرهنگی، متولی و هماهنگ‌کننده حوزه فرهنگی است؛ اما مجری و اجراکننده تمام افراد و حوزه‌ها هستند و به نوعی می‌توان گفت همه مسئولیت دارند.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب