معاون پارلمانی رئیسجمهوری: باید ترکیب صنوف از توزیعی به سمت تولیدی و خدمات دانشبنیان حرکت کند
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران، حجتالاسلام مجید انصاری روز سهشنبه در چهارمین اجلاسیه دوره ششم اتاق اصناف ایران افزود: در جلسه یادشده همچنین بر لزوم مردمی کردن اقتصاد از طریق صنایع کوچک و متوسط با هدف ایجاد اشتغال تاکید شد.
وی درباره اظهارات رئیس اتاق اصناف ایران در مورد دخالت کم دولت در بازار نیز ادامه داد: بینش دولت از ابتدا بر این بود که دخالت دولت در محدوده سیاستگذاری و نظارتهای قانونی محدود شود و به همین علت خصوصیسازی واقعی را مدنظر قرار داده و در این راستا گامهای بزرگی را جهت اصلاح ساختارها و تسهیل و روانسازی کار و بهبود فضای کسب و کار برداشته است. بهطوری که از رتبه ۱۷۰ به رتبه ۱۱۸ رسیدیم و این درحالی است که هدفگذاری ما رسیدن به رتبه ۷۰ است.
به گفته انصاری، با مجموعه سیاستهای اتخاذی دولت، آرامش در عرصه اقتصاد و تثبیت سیاستهای بنیادین شکل گرفت.
وی بیان کرد: انضباط مالی دولت به همراه سیاستهای انقباضی در هزینههای جاری و افزایش ۳۵ درصدی به اعتبارات عمرانی هزینههای عمرانی در اندازه مقدورات تحرک نسبی را به وجود آورد اما همه اینها در حالی بود که فشار تحریمها در اوج خود را تجربه میکردیم.
انصاری به اقبال سرمایهگذاران خارجی برای حضور در ایران اشاره کرد و خطاب به نمایندگان اتاق اصناف گفت: هم اکنون نوبت کارآفرینی و نقشآفرینی شما به عنوان سرداران عرصه اقتصادی کشور با داشتن سه میلیون واحد صنفی فرا رسیده و در پساتحریم و پسابرجام نوبت حماسه آفرینی فعالان اقتصادی است.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری به نشست شب گذشته اعضای ستاد مقاومتی با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: گزارشی را رئیسجمهوری، معاون اول و چهار تن از وزرا ارائه کردند و در پایان هم رهبر معظم انقلاب رهنمودهایی را برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی فرمودند.
وی افزود: پنج محور کلیدی در سیاستهای اقتصاد مقاومتی به عنوان محورهای حاکم و منتخب از سوی ایشان مورد تاکید قرار گرفت که نخستین محور، مسئله مردمی کردن اقتصاد است که نویدی برای فعالان اقتصادی است؛ ضمن اینکه در کنار مردمی بودن اقتصاد، عدالتمحوری، دانشبنیانی مدنظر و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بود.
انصاری با تاکید بر اهمیت دادن به صنایع کوچک و متوسط خاطر نشان کرد: باید ترکیب صنوف از توزیعی به سمت تولیدی و به سوی خدمات اساسی دانشبنیان حرکت کند.
انتهای پیام/