دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسعه دانش‌‌های نو با انجمن‌های علمی/ 6 احمدی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

پیشبرد دانش‌های نوین با جذب دانشجویان خلاق در فعالیت‌های علمی و طرح‌های پژوهشی

دبیر انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گفت: جذب دانشجویان خلاق به فعالیت‌های علمی پژوهشی، ایجاد انگیزه برای مشارکت آنان در فعالیت‌های گروهی و همکاری در طرح‌های پژوهشی در پیشبرد دانش‌های نوین مؤثر خواهد بود.
کد خبر : 544929
16.jpg

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، انجمن‌های علمی دانشجویی متشکل از دانشجویان فعال، باانگیزه و با ظرفیت‌های بالا هستند که باعث تجمیع و متمرکز شدن دانشجویان مشتاق به فعالیت‌های پژوهشی و علمی می‌شوند.


بخش عمده این ظرفیت‌ها، ابتدای کار به‌صورت بالقوه هستند و اگر دانشگاه‌ها بستر مناسبی را برای فعالیت انجمن‌ها فراهم آورند؛ بالفعل شدن این ظرفیت‌ها دور از دسترس نخواهد بود؛ بنابراین در راستای ترویج روحیه علمی، توانمندسازی و ایجاد انگیزه در دانشجویان، دانشگاه باید انجمن‌های علمی دانشجویی را فعال و حمایت کند.




بیشتر بخوانید:


انجمن‌های علمی در مسیر خلاقیت و کشف حقایق


انجمن‌های علمی؛ پنجره‌ای به سوی فتح مرزهای دانش


پیشتازی انجمن علمی میکروبیولوژی در مبارزه با کرونا




حامد احمدی دبیر انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: انجمنی که با هدف ایجاد و تقویت نشاط علمی بین دانشجویان فعالیت می‌کند، باید با حمایت مسئولان از فعالیت‌های پژوهشی‌ و مشارکت حداکثری دانشجویان خلاق و مستعد در راستای ارتقای سطح علمی و فرهنگی دانشگاه، فعالیت گسترده و جامع داشته باشد.


احمدی در پاسخ به این پرسش که انجمن‌های علمی به‌عنوان هسته‌های تخصصی چه نقشی در پیشبرد علمی و توسعه علم و دانش به‌ویژه دانش‌های نوین دارند؟ گفت: جذب دانشجویان خلاق و علاقه‌مند به فعالیت‌های علمی پژوهشی و ایجاد انگیزه برای مشارکت در فعالیت‌های گروهی، برنامه‌ریزی، ساماندهی، اجرا و نظارت بر فعالیت‌های انجمن و پیشنهاد همکاری برای اجرای طرح‌های پژوهشی و مطالعاتی می‌تواند این مهم را رقم بزند.


به گفته وی، برقراری ارتباط مستمر با دیگر انجمن‌های علمی دانشجویی و انجمن‌های علمی تخصصی داخل و خارج دانشگاه و برقراری ارتباط با نهادها و سازمان‌های دانشگاه برای انجام فعالیت‌های مشترک به پیشبرد علمی و توسعه علم و دانش به‌ویژه دانش‌های نوین کمک می‌کند.


دبیر انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، حیطه فعالیت انجمن علمی حقوق این دانشگاه را فعالیت‌هایی مانند برگزاری نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های حقوقی، مسابقات، تهیه و چاپ نشریه و خلق آثار دانست.


وی با بیان اینکه اعضای انجمن علمی حقوق واحد شهرکرد در هر دوره شامل 10 نفر عضو اصلی است و در این دوره علاوه بر اعضای اصلی، 30 نفر با انجمن همکاری دارند، افزود: مخاطبان برنامه‌ها در سطح گروه حقوق، دانشجویان سه مقطع تحصیلی این رشته بوده که بالغ بر هزار و 200 دانشجو هستند؛ البته برای دانشجویان سایر رشته‌ها و سایر دانشگاه‌ها هم امکان بهره‌برداری و استفاده وجود دارد.


احمدی حمایت از  انجمن‌های علمی دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد را بسیار خوب دانست و عنوان کرد که در اکثر زمینه‌ها و فعالیت‌ها، حمایت‌های مسئولان کارساز است و در بخش برون‌دانشگاهی هم می‌توان با نهادهای مربوط به رشته تعامل داشت و بهره برد.


جایگاه مهم  انجمن‌های علمی در گسترش علم


دبیر انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد خاطرنشان کرد: انجمن‌های علمی می‌توانند وظیفه و جایگاه مهمی در گسترش علم با فعالیت‌های علمی مازاد دروس دانشجویی داشته باشند و به علت استقبال و پیگیری دانشجویان در فرهنگ‌سازی زمینه‌ساز و توانمند باشد.


وی درباره نحوه همکاری مسئولان دانشگاهی با انجمن متبوع خود به آنا گفت: انجمن علمی حقوق از حمایت‌های حوزه ریاست دانشگاه، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، معاونت دانشجویی و فرهنگی، رئیس دانشکده، مدیر گروه حقوق، هیئت علمی و استادان گروه حقوق، سایر نهادها و مسئولان دانشگاه به‌خوبی بهره می‌برد و در بخش برون‌دانشگاهی نیز کانون وکلای دادگستری استان و معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری با ما همکاری دارند.


این فعال دانشجویی در پاسخ به این پرسش که  انجمن‌های علمی چگونه تقویت می‌شوند تا در پیشبرد علم موفق باشند، اظهار کرد که با جذب دانشجویان مستعد، توانمند و خلاق، ایجاد انگیزه و شور و نشاط جمعی بین دانشجویان، برگزاری کارگاه‌ها و آموزش و اطلاع‌رسانی این مهم محقق می‌شود.


دبیر انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد درباره فعالیت‌های اجتماعی، علمی، فرهنگی و موفقیت‌ها و دستاوردهای این انجمن بیان کرد: انجمن حقوق فعالیت گسترده‌ای در زمینه‌های علمی تخصصی حقوق و مناسبت‌ها داشته و نشست‌های علمی و اجتماعی متناسب با رشته حقوق را برگزار کرده و برنامه‌ریزی‌ها برای تقویت و کیفی‌سازی روزافزون این فعالیت‌ها انجام شده است.


وی خاطرنشان کرد: در دوران کرونا توانستیم نشست‌های منظم تخصصی آنلاین با حضور استادان داشته باشیم و از سخنرانان مطرح کشوری و استانی بهره بردیم و برنامه‌ریزی برای تقویت فعالیت‌ها‌ انجام شده و به‌زودی برنامه‌های مورد نظر را اجرایی می‌کنیم.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب