نقش گسترش تحصیلات تکمیلی در پیشبرد برنامههای کلان کشور/ رونمایی از فراخوان جهانی جایزه باستانی پاریزی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر بابک آل طه در نشست خبری با اصحاب رسانه، عملکرد دکتر میرزاده در گسترش تحصیلات تکمیلی را قابل قدردانی و ستودنی دانست و با توجه به عدم خروج بخش عظیمی از سرمایه ملی به واسطه گسترش تحصیلات تکمیلی در کشور ادامه داد: بر اساس قانون مصوب چنانچه وزارت علوم تصویب رشتههای تحصیلات تکمیلی را در دانشگاه آزاد اسلامی مسکوت نگه دارد یک هیات سه نفره میتواند این گسترش را تصویب کند که این موضوع بیانگر اهمیت گسترش تحصیلات تکمیلی از دیدگاه نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.
وی با توجه به راهبردهای دانشگاه آزاد اسلامی بمنظور گسترش تحصیلات تکمیلی به چند مورد از این سیاستها پرداخت و افزود: جذب سریع اعضای هیات علمی بعنوان پایههای افزایش کیفیت، راهاندازی طرح شهرکهای فناوری آزاد (شفا) و ارائه سامانه آزمایشگاههای همکار آزاد (ساها)، زمینه توسعه علوم دانشبنیان را که یکی از راهبردهای کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی است را فراهم خواهد کرد.
دبیر هیات امنای استان کرمان با توجه به رویکرد مهم و تاثیرگذار ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در اجرای طرحهای ماندگاری که سبب تاثیر عمیق و مداوم میشوند بعنوان بخش مهمی از سیاست دکتر میرزاده یاد کرد و گفت: طرحهای ماندگار فرهنگی به زیر گروههای مختلف دسته بندی شده است.
رونمایی از فراخوان جهانی جایزه باستانی پاریزی در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان
آل طه با توجه به تلاشهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در یکسال گذشته بمنظور تصویب جایزه بین المللی باستانی پاریزی، به عنوان یکی از طرحهای ماندگار فرهنگی در کرمان، اهداف این جایزه را اینگونه بیان کرد: زنده نگه داشتن نام یکی از مفاخر ایران، قدردانی از زحمات دکتر باستانی پاریزی و معرفی بیشتر باستانی پاریزی در مجامع بین المللی از جمله اهداف این جایزه است.
وی افزود: تشویق پژوهشگران تاریخ فرهنگ و ادبیات عامه، ایجاد تعامل دانشگاه آزاد اسلامی با مراکز ایرانشناسی خارج از کشور و همچنین قدردانی از ایرانشناسان از دیگر نتایج اهدای سالانه این جایزه خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان روز سوم دیه سال جاری را بعنوان نودمین سالروز تولد مرحوم باستانی پاریزی برای شروع بکار این دبیرخانه و رونمایی از فراخوان جایزه جهانی باستانی پاریزی اعلام کرده و ادامه داد: در این روز از فراخوان اینجایزه رونمایی شده و به جامعه ادبی ایران و جهان اعلام میکنیم که چنین جایزهای از سال آینده به آثار برگزیده اهدا میشود.
آل طه هیات امنای این جایزه را متشکل از ریاست دانشگاه و دانشمندان فعال در این زمینه عنوان کرده و گفت: هیات امنا در مورد معرفی هیات داوران و میزان و نحوه اهدای جوایز تصمیمگیری میکندد و همزمان دبیرخانه دائمی اینجایزه در واحد کرمان راه اندازی میشود.
انتهای پیام/