خسارت محاصره غزه ۱۶.۷ میلیارد دلار براورد شده است
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا از خبرگزاری فرانسه، این محاصره که از سال ۲۰۰۶ توسط اسرائیل بر این باریکه وضع شده است، تاکنون موجب کاهش ۲۷ درصدی تولید ناخالص داخلی فلسطین و افزایش ۴۹ درصدی بیکاری در سالهای بین ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۸ شده است.
کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد با استناد به ارزش دلار در سال ۲۰۱۵ میلادی، اعلام کرد که غزه در این مدت میانگین رشدی کمتر از ۵ درصد را تجربه کرده است.
در این گزارش که قرار است در اختیار مجمع عمومی سازمان ملل متحد قرار گیرد، آمده است: در بازه زمانی بین سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۸ و براساس تحلیل اقتصادی که دادههای حاصل از مطالعات مربوط به خانوارها را اندازه گیری میکند، هزینهای که رژیم اشغالگر اسرائیل به خاطر محاصره، اقدامات شدید اقتصادی، ممنوعیت رفت و آمد و عملیات نظامی بر این باریکه تحمیل کرده است، حدود ۱۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار بوده که ۶ برابر ارزش کل تولید ناخالص داخلی در غزه یا ۱۰۷ درصد از کل تولید داخلی فلسطین در سال ۲۰۱۸ میلادی است.
در این گزارش قید شده است: غزه بدترین عملکرد اقتصادی در جهان را شاهد بوده است و برای آن که ساکنان این باریکه بتوانند به صورت آزادانه اقدام به مبادلات تجاری با دیگر بخشهای فلسطین و جهان داشته باشند، باید این محاصره برطرف شود.
این گزارش همچنین مدعی شده است: باید شلیک خودسرانه موشکها و خمپارهها به مراکز غیر نظامی اسرائیل متوقف شود و فعالان فلسطینی این گونه اقدامات را پایان دهند.
این گزارش درحالی مدعی است که گروههای فلسطینی اقدام به شلیک موشک به مراکز غیر نظامی میکنند که هیچ اشارهای به حملات بیامان اسرائیل به خاک فلسطین به ویژه مردم غزه نکرده است.
همچنین این ادعا درحالی مطرح میشود که گروههای فلسطینی همواره در پاسخ تلافیجویانه با بمبارانهای همه جانبه اسرائیل به سرزمین فلسطین، تنها مراکز نظامی این رژیم را هدف قرار میدهند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/