دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با آنا:

بهبودیافتگان کرونایی تا 3 ماه کرونا نمی‌گیرند/ مشکلات قلبی یکی از عوارض ابتلا به کروناست

متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه مشکلات قلبی یکی از عوارض ابتلا به کرونا است، گفت: بهبودیافتگان کرونایی در صورت احساس درد در قفسه سینه به پزشک مراجعه کنند.
کد خبر : 542572
AG8I0403.jpg

شروین شکوهی در گفتگو با خبرنگار حوزه سلامت گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در پاسخ به این سؤال که مبتلایان به کرونا بعد از گذراندن دوره 14 روزه قرنطینه چه اقداماتی باید انجام دهند،گفت: 50 درصد از مبتلایان به کووید-19 بعد از گذراندن دوره بیماری یک سری علائم مانند دردهای عضلانی، خستگی‌های بسیار شدید، تنگی نفس و غیره را دارند که به همین دلیل به پزشک مراجعه می‌کنند، متأسفانه بسیاری از پزشکان هم نمی‌دانند در مواجه با این افراد چه اقدامی باید انجام بدهند.


این متخصص بیماری‌های عفونی افزود: به غیر از افرادی که برای بهبود علائم مذکور به پزشک احتیاج دارند مابقی مبتلایان پس از سپری کردن دوره قرنطینه، می‌توانند به زندگی خود ادامه دهند، این افراد قابلیت انتقال ندارند و می‌توانند به زندگی عادی  برگردند.


وی با تاکید بر اینکه بهبودیافتگان برای مداوای مواردی از قبیل دردهای عضلانی، تنگی نفس و مواردی از این قبیل لازم است که به پزشک مراجعه کنند، تصریح کرد: بیماری کرونا تغییراتی در جدار عروق ایجاد می‌کند که می‌تواند باعث شکل‌گیری مشکلات عروقی و قلبی شود. لذا بهبودیافتگانی که دردی شبیه درد قلبی در قفسه سینه خود احساس می‌کنند، باید به پزشک مراجعه کنند که وی تشخیص بدهد این درد قلبی است و یا درد عضلانی.


شکوهی مشکلات قلبی را به عنوان یکی از عوارض کرونا معرفی کرد.


وی در واکنش به اینکه برخی می‌گویند پادتن‌های مقابله با کرونا تا 18 روز در بدن شخص بهبودیافته وجود دارد؛ اما برخی دیگر اظهار می‌کنند که بدن بهبودیافتگان تا  70 روز در برابر کرونا مقاوم است، خاطرنشان کرد: هیچ‌کس هیچ‌چیزی در این مورد نمی‌داند. پادتن‌هایی که از بدن در برابر ابتلا به بیماری کرونا جلوگیری می‌کنند، به سیستم ایمنی بدن فرد بستگی دارد.


این متخصص بیماری‌های عفونی در پایان یادآور شد: احتمال اینکه مجددا بهبودیافتگان مبتلا به کرونا شوند در یک ماه اول از شروع بیماری بسیار بسیار کم و تقریبا غیرممکن است و در ماه دو و سوم هم احتمال ابتلا بسیار کم است. البته همه این موارد نیز به سیستم دفاعی افراد بستگی دارد.


انتهای پیام/4076/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب