تروئیکای اروپا خواستار تلاشهای جمعی برای شکست ویروس کرونا شدند
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، «آنکلا مرکل» صدر اعظم آلمان روز شنبه در نشست گروه ۲۰ که به صورت مجازی برگزار شد، تصریح کرد: اگر ما در کنار هم ایستادگی کنیم قادر خواهیم بود تا این ویروس را مهار و بر آن چیره شویم. از این رو باید تلاش های را افزایش دهیم.
وی افزود: این یک چالش جهانی است و تنها از طریق همکاری با نهادهای بینالمللی مانند سازمان جهانی بهداشت، ملل متحد و گروه ۲۰ میتواند بر آن غلبه کرد. صدر اعظم آلمان همچنین از سران کشورها خواست تا با تزریق پول از کشورهای فقیر برای دسترسی به واکسن کرونا حمایت کنند.
پیش از او «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه نیز در اظهار نظر مشابهی لزوم تقویت سازمانهای بینالمللی برای شکست کرونا و مقابله با بیماریهای همه گیر در آینده تأکید کرد.
رئیس جمهوری فرانسه ادامه داد که امروز ما با یک بحران بهداشتی روبه رو هستیم که زندگی میلیونها انسان را تهدید میکند.
وی یادآورشد که هیچ راهکار مؤثری برای مقابله با این بحران جز از طریق همکاریهای بینالمللی وجود ندارد.
همچنین «جوزپه کونته»، بحران کرونا را در یک قرن گذشته بی سابقه توصیف و افزود که پیدایش این بحران سبب شده تا دولت ها تصمیمات دشواری اتخاذ کنند و شهروندان نیز با شرایط سختی روبه رو شوند.
نخست وزیر ایتالیا به ارتباط نقش مهم نهادهای بینالمللی برای مقابله با همه گیری کرونا اشاره کرد و از حمایت سازوکارهای جهانی گفت .
کونته ادامه داد: درحالی که ما سرگرم مقابله با ویروس کرونا هستیم باید آینده را هم مد نظر قرار داده و از مؤسسات بینالمللی مانند سازمان جهانی بهداشت حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه ایتالیا آمادگی دارد تا نقش خود را در این زمینه ایفا کند، افزود: اطمینان دارم که تلاشهای مشترک، سرانجام ما را به نقطه عطف مقابله با ویروس کرونا خواهد رساند اما وظیفه ما به عنوان رهبران جهان این است که این نقطه عطف را در راستای توانمندسازی جامعه بشری برای پاسخگویی مؤثر به بحرانهای آینده هدایت کنیم.
«بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس هم با صدور بیانیهای یادآور شد که سران گروه ۲۰ در نشست گذشته متعهد شدند تا هر اقدامی را که لازم باشد برای غلبه بر همهگیری کرونا صورت دهند. وی تصریح کرد: ما باید از خود برای این وعده حساب بکشیم.
وی تأکید کرد: اگر از ظرفیتهای جمعی برای مقابله با کرونا بهره برداری شود میتوان مسیر خروج از این بحران را برای رسیدن به آیندهای بهتر ترسیم کرد.
نشست دو روزه سران گروه ۲۰ از روز شنبه به صورت ویدئو کنفرانس به میزبانی عربستان آغاز به کار کرده است. خرید و توزیع دارو، کیتهای آزمایش و واکسن کرونا برای کشورهای فقیر از اصلیترین محورهای مورد بحث در نشست جاری گروه ۲۰ است.
اتحادیه اروپا از اعضای این گروه انتظار دارد تا برای کمک به مقابله با ویروس کرونا ۴.۵ میلیارد دلار کمک کند. این در حالیست که بر اساس آخرین گزارش صندوق بینالمللی پول، اقتصاد جهانی هنوز از پیامدهای ناشی از بحران کرونا کمر راست نکرده است.
آمار دقیقی از میزان زیان اقتصادی ناشی از بحران کرونا در دست نیست اما تخمین زده می شود این بحران موجب خسارت سرسام آور ۳۰ تریلیون دلاری یعنی دو برابر جنگ جهانی شود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/