دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کارگزار کهنه‌کار وال‌استریت:

اقتصاد آمریکا به دستکاری‌های مالی معتاد شده است

کارگزار کهنه‌کار وال‌استریت، پیتر شیف، با اشاره به سقوط نکردن بازارهای سهام به علت پاندمی کرونا و رکورد زدن آنها گفت، اقتصاد آمریکا به مشوق‌های مالی معتاد شده است و راه بازگشتی ندارد.
کد خبر : 542149
1.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از راشاتودی، کارگزار کهنه‌کار وال‌استریت، «پیتر شیف»، با اشاره به سقوط نکردن بازارهای سهام به علت پاندمی کرونا و رکورد زدن آنها گفت، اقتصاد آمریکا به مشوق‌های مالی معتاد شده است و راه بازگشتی ندارد.


شیف گفت: بازارهای سهام آمریکا باید تحت تأثیر پاندمی کرونا به شدت سقوط می‌کردند و حالا با خبر واکسن کرونا ریکاوری می‌شدند اما اتفاقی که افتاده است این است که بازارهای سهام حالا از سطح قبل از پاندمی کرونا هم بالاتر هستند. پس اگر این بازارها به اخبار منفی واکنش نشان نمی‌دهند چرا باید به اخبار مثبت واکسن واکنشی داشته باشند.


شیف ادامه داد: واقعیت این است که آن‌چه باعث رشد بازارهای سهام شده است تزریق دلارهای بسته‌های بزرگ مالی کمکی فدرال‌رزرو به بازار است تا بازارهای سهام را به شکلی مصنوعی سرپا نگاه دارد. وام‌های ارزان، نرخ بهره بسیار پایین و پرینت بی‌رویه دلار عامل بالا رفتن بازارهای سهام است. چراکه اگر سرمایه‌گذاران به این نتیجه برسند که واکسن کرونا به معنای پایان نرخ بهره پایین است، خبر واکسن باعث جهش بازارها نمی‌شود.


پیتر شیف ادامه داد: تمام این اقدامات باعث شده است اقتصاد آمریکا به هروئین سیاست‌های مالی معتاد شده و دیگر راهی برای کاهش دوز این سیاست‌ها وجود نداشته باشد. به همین علت رئیس فدرال‌رزرو دوباره از کنگره درخواست کرده است بسته مالی جدیدی تصویب کنند آن هم در وضعیتی که سطح بدهی آمریکا به بالاترین سطح تاریخ رسیده است. اما حباب بازارهای سهام به حدی بزرگ شده است که آنها جرأت ریسک کردن برای کوچک کردن آن را ندارند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب