دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 آبان 1399 - 12:35
مدیر گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس خبر داد؛

راه‌اندازی استارت‌آپ بازار کار تخصصی آنلاین توسط دانشجویان

مدیر گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد واحد بندرعباس از راه‌اندازی استارت‌آپ‌های بازار کار تخصصی آنلاین توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس خبر داد و گفت: با حمایت‌های بخش‌های مختلف، این پلتفرم، برنامه‌نویسی و اجرایی شد.
کد خبر : 541859
IMG_8365.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، هدایت‌الله دلاکی گفت: دانشجویان دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد بندرعباس با همراهی گروه کامپیوتر و حمایت پارک علم و فناوری استان هرمزگان‌، پلتفرم استارت‌آپی با ایده‌محوری بازار کار تخصصی آنلاین را طراحی و برنامه‌نویسی کردند.


وی افزود: فعالیت این پلتفرم با نام شتاب فا و آدرس اینترنتی shetabfa.com به‌صورت کشوری آغاز شده و تاکنون بسیاری از سایت‌های کشوری نیز حامی این پلتفرم شدند.


مدیر گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد واحد بندرعباس اظهار‌ کرد: در شتاب فا، کارفرمایان پروژه‌های خود را به اشتراک می‌گذارند و نیروهای دورکار قیمت و زمان احتسابی خود را به کارفرما اعلام می‌کنند‌ و اینگونه رقابت بر سر پروژه آغاز می‌شود.


این مسئول اضافه کرد: در نهایت کارفرما از میان‌ پیشنهادهای‌ ارسالی، یک نیروی‌دورکار را انتخاب کرده، مبلغ را تمام و کمال پرداخت می‌کند و پروژه خود را به او می‌سپارد، اما مبلغ به‌طور مستقیم به حساب نیرو دورکار واریز نمی‌شود و در حساب نیروی دورکار به صورت قفل شده باقی می‌ماند.


مدیر گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد بندرعباس بیان‌ کرد:  در این طرح، کارفرما و نیروی‌دورکار در میزکار گفتگو روبه‌روی هم درباره پروژه مورد‌نظر؛ صحبت و تبادل نظر می‌کنند.


دلاکی مطرح‌ کرد:  زمانی که نیروی دور‌کار  پروژه را تکمیل کرد، کارفرما می‌تواند با دیدن و تایید پروژه مبلغ  توافق شده را به حساب نیروی کار واریز کند.


شتاب فا رابط تقاضا و اجراست


سرگروه تیم دانشجویی این استارت‌آپ نیز با تشریح فعالیت‌های شتاب فا گفت: فعالیت‌های شتاب فا در زمینه‌های تایپ، تولید محتوا، ترجمه و ویرایش، مباحث آموزشی، طراحی‌وب، گرافیک، برنامه‌نویسی، سئو و بهینه‌سازی بوده و افراد می‌توانند به‌صورت کارفرما و یا نیروی‌دورکار در پلتفرم ثبت‌نام کنند.


محمدرضا کمالی افزود: امروزه دورکاری در حال گسترش است؛ در حالی که تعداد زیاد نیروهای دورکار فعال وجود دارد، افرادی هستند که تصمیم دارند دورکاری را آغاز کنند و در حال بررسی آن هستند.



وی خاطر‌نشان کرد: با توجه به شرایط پیش‌آمده و مواجهه‌ افراد جویای کار  با بازار کار ضعیف امروزی، بسیاری از فارغ‌التحصیلان جدید به دورکاری روی می‌آورند تا شغل مورد نظر خود را پیدا کنند، در حالی که‌ آنان با دورکاری می‌توانند به سرعت شروع به کار کنند.


سرگروه تیم دانشجویی این استارت‌آپ گفت: فارغ التحصیلان اغلب با کارهای پیش پا افتاده و دستمزد کم روبرو هستند که با دورکاری خودشان تصمیم خواهند گرفت تا چه حد درآمد کسب کنند.


کمالی تاکید کرد‌: شتاب فا رابط تقاضا و اجراست‌ و هر کاری که بتوان در بستر اینترنت انجام داد در این بازار کار انجام می‌شود.


انتهای‌ پیام/۴۱۱۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب