دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 آبان 1399 - 15:20
عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس در گفتگو با آنا:

دولت برنامه‌ای برای تأمین معیشت اقشار ضعیف در دوران قرنطینه ندارد

عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از بی‌برنامه بودن دولت برای تأمین معاش اقشار ضعیف در دوران قرنطینه می‌گوید.
کد خبر : 541618
قرنطینه.jpg

محسن فتحی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص لزوم اجرای قرنطینه با توجه قرار گرفتن کشور در شرایط بحرانی ناشی از شیوع کرونا گفت: قرنطینه و تعطیلی موثر است اما در کنار آن باید معیشت و اقتصاد مردم را هم در نظر گرفت به عبارت دیگر این طرف قضیه را باید هم مدنظر قرار داد که با اعلام تعطیلی‌ها چه زیرساختی برای معیشت مردم پیش‌بینی شده است برای نمونه یک کارگر روزمزد که معاش وی در گرو فعالیت روزانه است را چگونه ساپورت می‌کنند؟


وی افزود: اگر مسئولین بتوانند معیشت چنین اقشاری را تأمین کنند، قرنطینه گزینه اول خواهد بود اما وقتی نمی‌توانند این افراد را پشتیبانی کنند، قرنطینه با شکست روبرو خواهد شد. در واکنش به قرنطینه سوالی که مطرح می‌شود چند درصد از جامعه توانایی این را دارند که دو هفته در خانه بمانند و مسائل مالی خود را حل و فصل کنند؟


عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامیبا بیان اینکه عدم توانایی در حمایت از اقشار یک واقعیت است که باید آن را قبول کنیم، تصریح کرد: بحث تعطیلی و قرنطینه کلی بسیار دور از ذهن است چرا که مسئولین نمی‌توانند زیرساخت‌های لازم برای تأمین معاش بسیاری از اقشار را فراهم کنند. شاید بتوان ادارات را تعطیل کرد اما تعطیلی ادارات تا چه اندازه در کنترل شیوع کرونا موثر خواهد بود؟ لذا به نظر نمی‌رسد تعطیلی ادارات در قطع زنجیره کرونا موثر واقع شود.


فتحی ادامه داد: اما اگر منظور از قرنطینه این باشد که همه خانواده‌ها دو هفته در خانه بمانند تا زنجیره انتقال قطع شود باید اقشاری که توانایی تأمین معاش خود در این دو هفته تعطیلی ندارند، را شناسایی کنند و از آنها حمایت کنند. علاوه بر این بانک‌ها هم در پرداخت اقساط تسهیلات با مردم همراهی کنند، همچنین سازمان‌هایی نظیر بیمه و مالیات هم مردم را همراهی کنند که در این برهه از  زمان این اتفاق خیلی موثر نخواهد شد لذا باید با واقعیت‌ها کنار بیاییم.


این نماینده مجلس شورای اسلامی ناتوانی در حمایت از اقشار ضعیف را یکی از نقاط ضعف دولت دانست و خاطرنشان کرد: این یکی از ضعف‌های دولت است که نمی‌تواند لاک دان و قرنطینه کامل انجام دهد چراکه رهبری هم دستور دادند که جهت حمایت از مردم، موسسات و نهادهای خیریه ورود پیدا کنند که در نهایت همگی به فرمایشات مقام معظم رهبری لبیک گفتند و همگان از جمله سپا و بسیج پای کار آمدند و اعلام کردند از طریق بسته‌های غذایی معیشت مردم را تأمین می‌کنند اما اینکه تا چه اندازه از طرف دولت این همت وجود دارد که این کار انجام بگیرد باید گفت این همت در دولت دیده نمی‌شود.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب