کیتهای تشخیص کرونا به خط تولید رسیدند
به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، معاون اول رئیس جمهور در مراسم افتتاح و بهرهبرداری از خط تولید کیت تشخیص سریع ویروس کرونا توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره)اظهار کرد: لازم است خدمت ملت ایران و رهبر معظم انقلاب تبریک بگوییم که فرزندان کشور کاری انجام دادند که کشورهای بزرگ دنیا نیز آن را انجام میدهند.
جهانگیری گفت: کشور به این اقدام نیاز داشت و یک دغدغه مشترک مردم بود و خوشبختانه به نتیجه رسید و خط تولید کیتهای تشخیص سریع کرونا افتتاح شد. او با بیان اینکه روزانه ۱۰۰ هزار کیت تولید میشود، افزود: این کیتها به بخش درمان کشور تعلق میگیرد و این کار در راستای جهش توسعه علمی و فناوری و شرکتهای دانشبنیان به نتیجه رسیده است.
او با بیان اینکه تصمیمات و تعطیلاتی که پیشبینی شده است، از روز شنبه اجرا میشود که این اتفاق در تاریخ ایران و حتی در دوران کرونا بیسابقه است، افزود: این تعطیلات درباره اکثر شهرهای پرجمعیت کشور است و ما با یک موضوع جدید روبهروهستیم و از همه مردم میخواهم در این مرحله از تصمیمات گرفتهشده با هدف جلوگیری از شیوع کرونا ما را کمک کنند.
جهانگیری همچنین با بیان اینکه موضوعی که باید به مردم گفت این است که تولید واکسن باید جزو دستورالعملهای همه نهادها باشد، افزود: این اطمینان را به مردم میدهیم اگر واکسنی در دنیا تولید شد ما با تمامظرفیت برای خرید آن اقدام میکنیم و پول خرید واکسن مقابله با کرونا وجود دارد و از هیچ اقدامی برای خرید دریغ نمیکنیم.
این خبر حاکی است، طبق گفته مدیرعامل شرکت سلامت الکترونیک برکت کیت تشخیص سریع عملکردی مشابه تستهای تشخیصی پیسیآر دارد.
مروجی درباره تفاوت این محصول با کیتهای معمولی گفت: این کیت برای بیماران سرپایی میتواند مورد استفاده قرار گیرد و دسترسپذیری افراد در مناطق دوردست و محروم در نقاط مختلف شهری را فراهم میکند. به علاوه اینکه این کیت قیمت بسیار پایینتری در مقایسه با کیتهای موجود در بازار دارد و قیمت آن حدود ۳۰ درصد کیت پیسیآر در بازار است. این محصول فناورانه میتواند صرفهجویی ارزی قابلتوجهی برای کشور داشته باشد.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/
انتهای پیام/