دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 آبان 1399 - 08:00
در مسیر نخبه‌پروری /31 نیک‌کار در گفتگو با آنا خواستار شد؛

ضرورت حمایت مالی از پژوهشگران جوان و نخبگان برای جلوگیری از فرار مغزها

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن بیان کرد: یکی از اهداف ما حمایت و پشتیبانی از دانشجویان خلاق و نخبه است تا جلو فرار مغزها گرفته شود، پس باید از نظر مالی حمایت بیشتری از باشگاه صورت گیرد.
کد خبر : 540981
دانشگاه-آزاد-اسلامی-واحد-تنکابن-4.jpg

علی نیک‌کار به‌عنوان رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در ادامه پرونده «در مسیر نخبه‌پروری» با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا گفتگو کرده و به بیان فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های پیش روی این باشگاه پرداخته است.




بیشتر بخوانید:


از چاپ 50 عنوان کتاب تا انجام 20 طرح پژوهشی در کارنامه جوانان نخبه


6 انجمن علمی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی تهران‌شرق تشکیل می‌شود


ثبت اختراع دستگاه تب‌سنج دیجیتالی مادون قرمز




وی درباره روند راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن اظهار کرد: سال 1382 طبق دستور‌العمل و بخشنامه‌ها، دفتر باشگاه  زیر نظر معاونت پژوهشی راه‌اندازی شد، نخست حکم ریاست باشگاه برای معاون پژوهشی وقت صادر، سپس بنده‌ مدتی عهده‌دار مسئولیت بودم، بعد «دکتر قانع» و  مجدداً این‌جانب به‌‌عنوان رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تنکابن ادامه فعالیت داده‌ام.   
 
این مسئول مهم‌ترین فعالیت‌های شاخص و موفقیت‌های اثرگذار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن را یادآور شد و گفت: سال 1383 مقام معظم رهبری دستور نهضت تولید و جنبش نرم‌افزاری را صادر کردند، از آن جایی که  باشگاه  تنکابن در سطح منطقه رتبه برتر را داشت به‌عنوان یکی از شهرهای برگزارکننده همایش نهضت تولید علم در کشور انتخاب  شد و برگزاری آن را به عهده گرفت و این همایش در تنکابن با حضور مسئولان شهری، استانی و کشوری برگزار شد، از دیگر همایش‌های برگزار شده، می‌توان همایش خون و انکولوژی ویژه همایش‌های پزشکی باشگاه نام برد.
 
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن درباره مهم‌ترین فعالیت‌های حال حاضر این باشگاه و سیاست‌گذاری‌هایی که در پیش گرفته‌ شده‌ بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا بیشترین فعالیت در زمینه اطلاع‌رسانی درباره موضوع کرونا و فراهم ساختن بسترهای لازم برای فعالیت‌های علمی و پژوهشی برای اعضا بوده‌ که در حال انجام است، یکی از آن موضوعات اطلاع‌رسانی و شرکت اعضا در دوشنبه‌های وبیناری است.


علی نیک کار


نیک‌کار در پیشنهادی به ستاد مرکزی برای ارتقای فعالیت باشگاه‌ پژوهشگران جوان و نخبگان در همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: یکی از اهداف باشگاه حمایت و پشتیبانی از دانشجویان خلاق و نخبه است تا جلوی فرار مغزها گرفته شود، پس باید از نظر مالی حمایت بیشتری شوند.  
 
وی در پاسخ به این‌ پرسش که آیا باشگاه متبوع شما دستاورد و محصول شاخصی دارد؟ و برنامه و دستور کاری جدیدی دارید که منجر به تولید محصول شود؟، مطرح کرد: در این‌ راستا با همکاری مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، عرقیجات گیاهی و زالوی طبی تولید شده است که در عطاری‌ها و مراکز درمانی طب سنتی- اسلامی به فروش  می‌رسد و در کارهای درمانی از آن بهره می‌برند.
 
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن درباره عملکرد باشگاه نخبگان جوان در دوره کرونا به آنا گفت: برای افزایش آگاهی اعضا، اطلاعات بهداشتی و پزشکی به‌صورت وبیناری برگزار شد و محصول خاصی از طرف اعضای باشگاه در این ایام تولید‌ نشده است‌.


تقویت حس خودباوری و انگیزه دانشجویان


این مسئول درباره‌ آخرین سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی از ستاد مرکزی و برنامه‌هایی که پیش‌روی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن است، مطرح کرد: در چارچوب مقررات باشگاه، توجه به پیشنهادها و خواسته‏‌های برحق دانشجویان و مشارکت دادن آن‏ها در کارگروه‌‏های ویژه برای ارائه و اجرای برنامه‎های جدید و سازنده‏‌ای که مورد استقبال جوانان قرار گیرد و با تقویت حس خودباوری، انگیزه آنان را برای ترقی و خودسازی افزایش دهد از مهم‌ترین برنامه‌های این باشگاه در تنکابن است.


نیک‌کار درباره تعداد انجمن‌های علمی  و زمینه فعالیت آنها اظهار‌ کرد: یک انجمن علمی در این باشگاه‌ (انجمن زیست‌شناسی)  فعال بوده که کارکرد خوبی هم دارد، این انجمن با بهره‌مندی از ظرفیت‌ ارزشمند استادان و دانشجویان دانشکده علوم‌زیستی از سال 95 تاکنون با برگزاری 9 سخنرانی علمی توسط استادان برجسته داخل و خارج از این واحد دانشگاهی‌، چهار همایش علمی- دانشجویی و جلسات متعدد بحث و گفتگوی علمی بستر مناسبی برای رشد استعداد دانشجویان علاقه‌مند فراهم کرده است.


به گفته رئیس‌ باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن برگزاری کارگاه‎های روش تحقیق و مقاله‌نویسی و انتشار نشریه علمی- فرهنگی بیوتین از دیگر دستاوردهای انجمن زیست‌شناسی باشگاه واحد تنکابن است.


انتهای‌ پیام/۴۱۱۷/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب