«شاید پیش از اذان ظهر» را درباره قاسم سلیمانی چاپ میکنم
به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، ادبیات دفاع مقدس به عنوان یکی از ژانرهای پرمخاطب و البته جاافتاده در میان قالبهای مختلف نویسندگی، طی این سالها به خوبی جریانساز شده و بسیاری از نویسندگان گوشههای مختلفی از آن را گرفتهاند.
برخی در حوزه ادبیات داستانی، عدهای در شعر و شاید پژوهش و البته خاطرهنگاری داستانی مشغولند و چه بسا کتابهای پرتیراژ و با فروش عجیب و غریب را نیز رقم زدهاند. ضمن اینکه بسیاری نیز مورد تفقد و تقریظ رهبر معظم انقلاب هم قرار گرفتهاند.
احمد یوسفزاده با نگارش کتاب خاطرات «آن بیست و سه نفر» چنین حمایتی را به خود دید و البته کتابش مورد قدردانی شهید حاج قاسم سلیمانی نیز قرار گرفت. نویسنده کتاب در دوران دفاع مقدس تحت فرماندهی این سردار شهید در جبههها حضور داشت و در همان دوران نوجوانی به اسارت دشمن بعث درآمد.
دلنوشتههایی برای سردار
یوسفزاده به تازگی کتابی را به نگارش درآورده و هماکنون آن را در دست چاپ دارد؛ کتابی که بیارتباط به سردار شهید سلیمانی هم نیست. او در این باره به خبرنگار آنا گفت: کتاب «شاید پیش از اذان ظهر» در مرحله چاپ است و قرار است توسط انتشارات سوره مهر وارد بازار نشر شود. در واقع کتابی برگرفته از نوشتههای من حول شخصیت سردار قاسم سلیمانی است.
وی افزود: کتاب شکل دلنوشته دارد و براساس خاطراتی که از این شهید بزرگوار داشتهام، نوشته شده و البته برخی از آنان به قبل از شهادت سردار برمیگردد. بعد شهادت هم سعی کردم براساس خاطرات شخصی که از ایشان در ذهن دارم و از او برایم به یادگار مانده است، آن را کامل کنم.
نویسنده کتاب «آن بیست و سه نفر» همچنین گفت: «شاید پیش از اذان ظهر» 50 دلنوشته را در قالب 140 صفحه شامل میشود. این اثر به روال خاطره و داستانگویی دو کتاب قبلم نیست و به عبارتی حاوی مکنونات قلبی من درباره شهید است.
این کتاب میتواند سریالی جذاب باشد
یوسفزاده که همچنان در فکر تدارک کتاب دیگری از خاطرات خود از دوران اسارت است، گفت: کمی شاید تنبل شدهام وگرنه باید جلد سوم آن را بعد از دو کتاب «آن بیست و سه نفر» و «اردوگاه اطفال» بنویسم تا این سهگانه تشکیل شود.
وی ضمن اشاره به روایت کتاب خود در قالب فیلم سینمایی «23 نفر» تأکید کرد: من از ساخت چنین فیلمهایی استقبال کردهام همچنانکه معتقدم اقتباس آن موجب فیلمی ارزشمند شد. البته کتاب دیگرم یعنی «اردوگاه اطفال» به لحاظ روایت و میزان داستان، قابلیت روایت سریالی دارد. حیف است چنین خاطراتی در قالب تصویر نیاید.
انتهای پیام /4143/
انتهای پیام/