فراموش نکنیم بیشترین تحریمها در دوره اوبامای دموکرات اعمال شدند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، «ابراهیم رضایی» با اشاره به نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نحوه مواجهه دولت آینده آمریکا با ایران اظهار داشت: تجربه نشان داده که دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در نحوه تعامل و مواجهه با ایران سیاست یکنواختی داشتهاند. هرچند هر کدام از این دو حزب از شیوهها و ابزارهای مختلفی برای رسیدن به هدف خود استفاده میکردند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه سیاست دو حزب جمهوریخواه و دمکرات در قبال ایران فقط در اجرای تاکتیکها متفاوت است، تصریح کرد: فراموش نکنیم که بیشترین تحریمهای اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران در زمان «باراک اوباما» که جو بایدن هم در تیم او حضور داشت، اعمال شد.
نماینده مردم دشتستان در مجلس، کلید حل مشکلات کشور را در ادامه مقاومت مردم و مسئولان و تکیه بر توان مردم، متخصصان و مسئولان عنوان کرد و افزود: باید در قبال رفتوآمدهایی که در کاخ سفید رخ میدهد، ارکان مختلف کشور اعم از دستگاههای اجرایی و نظارتی راهبرد مقاومت را در پیش بگیرند و برای حل مشکلات مردم اقدام کنند.
رضایی ادامه داد: با عنایت به تجارب سالهای اخیر و کارشکنیهای مکرر آمریکا، بهترین و مطمئنترین رویکرد اجرای سند اقتصاد مقاومتی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب بارها به مجلس و دولت تأکید کردند که باید حوزه اقتصاد مقاومتی فعال شود و با این روش برابر هر ضربه احتمالی دشمن آماده خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده هیچگاه آمریکا نسبت به ایران نگاه مثبتی نداشته و سیاستهای خود را پیگیری کرده است ما هم باید برای خود طرح و برنامهای از پیش تعیینشده داشته باشیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تحریم دارویی و غذایی کشور از جانب آمریکا تصریح کرد: آمریکا همیشه مدعی بوده که غذا و دارو در لیست تحریمهای این کشور علیه ایران نبوده است. طبق یکضرب المثل، خدا کند این دروغ آمریکاییها راست باشد.
وی ادامه داد: واقعیت این است که هدف تروریسم اقتصادی که آمریکاییها بهویژه در یک دهه اخیر علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کردهاند شکستن مقاومت ایران بوده است. آمریکا برای بهزانو درآوردن ملت ایران، این سیاست را در پیشگرفته تا ملت ایران را اسیر خواستههای خود کند.
رضایی یادآور شد: دارو کالایی نیست که کاربرد دوگانه بهویژه در زمینه هستهای و نظامی داشته باشد. کاربرد دارو فقط برای کمک به بیماران بهخصوص اقشار ضعیف، بیمار و محروم جامعه است ولی آمریکا در سالهای گذشته از واردات دارو به کشور جلوگیری کردند و این موضوع فقط نشاندهنده خصومت آنها با ملت ایران است.
وی تصریح کرد: مشکل آمریکاییها با ملت ایران این است که میبینند مردم نمیخواهند بیگانه برای آنها تصمیم بگیرد و استقلال خود را به هر قیمتی حفظ میکنند و نمیخواهند زیر بار زور بروند.
انتهای پیام/4106/
انتهای پیام/