دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 آذر 1394 - 11:13
2 خبر/

سخنرانی و پخش ویدئو آرت «ژان پیر برگودیو» استاد هنرهای تجسمی دانشگاه سوربن پاریس در واحد تهران مرکزی

با همکاری مرکز تحقیقات هنر و معماری، سخنرانی و پخش ویدئو آرت ژان پیر بر گودیو استاد هنرهای تجسمی دانشگاه سوربن پاریس در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد.
کد خبر : 53257

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر شالی امینی رئیس مرکز تحقیقات هنر و معماری و مترجم در نشستی با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان و استادان با حضور دکتر سید عبدالحسین مختاباد رئیس دانشکده هنر و معماری واحد تهران مرکزی، دکتر فتوحی رئیس انجمن دوستی ایران و فرانسه، حافظ میرآفتابی گرافیست و نقاش بین المللی و استادان و دانشجویان رشته‌های مختلف برگزار شد، به معرفی «ژان پیر بر یگودیو» پرداخت و سپس در مورد ویدئو آرت و اشعارش توضیحاتی را بیان کرد.


ژان پیر نیز در این نشست، از نحوه برگزاری این جلسه بسیار ابراز رضایتمندی کرد.


وی در کشور‌های آمریکا، کانادا، فرانسه، کره جنوبی، ژاپن، اسپانیا، لهستان و تعداد دیگری از کشور‌ها نمایشگاه و سخنرانی‌های موفقی داشته است.


در ادامه سوالاتی از سوی دانشجویان و استادان مطرح و از سوی «ژان پیر بر گودیو» پاسخ داده شد. ژان پیر بر گودیو با تشکر از استقبال و توجه دانشجویان و استادان از بالا بودن سطح سوالات مطرح شده تشکر کرد و علاقه‌مندی خود را از حضور در این دانشکده بیان کرد.


تامین انرژی، امروزه از مهم‌ترین مباحث توسعه کشورهاست
عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در نشست علمی تخصصی در جمع دانشجویان و صاحبنظران علم اقتصاد گفت: امروزه تامین انرژی از مهم‌ترین مباحث توسعه کشورهاست.
دکتر ابراهیم عباسی در موضوع سخنرانی علمی با موضوع «پیش بینی مصرف انرژی در بخش کشاورزی با نگاه برچالشهای مصرف انرژیهای فسیلی و توسعه پایدار» با بیان اینکه تامین انرژی، امروزه از مهم‌ترین مباحث مطرح در کلیه کشورهای جهان در امر توسعه به‌شمار می‌رود، اظهار کرد: توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور‌ها نه‌تنها نیازمند مصرف انرژی، بلکه نیازمند افزایش مصرف آن نیز است. نگاهی به روند مصرف انرژی در کشورهای در حال توسعه به ‌وضوح نشان می‌دهد که هرگونه شتاب در امر توسعه، همزمان با افزایش قابل توجه در میزان مصرف انرژی بوده است. تا به امروز انرژی مصرفی جهان از منابع مختلف و عمدتاً از منابع فسیلی تأمین شده است. اما مشکلات متعدد از جمله محدودیت و پایان‌پذیری منابع فسیلی ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی یا بهینه‌سازی مصرف آن و نیز جایگزینی منابع دیگر انرژی به‌ ویژه انرژی‌های تجدیدپذیر را آشکار کرده است.


وی افزود: در شرایط فعلی، معضلات زیست ‌محیطی ناشی از مصرف سوخت‌های فسیلی و پدیده اثرات گلخانه‌ای مورد توجه فراوان قرار گرفته است. دراینجا ابتدا روند فعلی مصرف انرژی در بخش کشاورزی و عواقب آن مورد بررسی قرار می‌گیرد و سپس با توجه به هزینه‌های زیست محیطی ناشی از این الگوی مصرفی به ارائه گزینه‌های جایگزین برای دستیابی به توسعه پایدار پرداخته می‌شود. برای این منظور از روشهای اقتصادسنجی و روشهای تحلیلی-توصیفی بطور توامان استفاده می‌شود. به این ترتیب بااستفاده از روش ARIMA میزان مصرف انرژی تا سال ۱۴۱۰ پیش بینی شده است و بر آن اساس اقدام به تشکیل ۶ سناریو شده است. در سناریوی مرجع فرض می‌شود که روند گذشته مصرف انرژی به آینده سرایت کند. در سناریوی ۱ و ۲ فرض براینکه شدت مصرف انرژی در آینده افزایش یابد و در سناریوهای ۳، ۴ و ۵ فرض بر کاهش شدت مصرف انرژی است.


عباسی گفت: نتایج سناریو‌ها بدینگونه است که در دو سناریوی اول که نامطلوب هستند مصرف انرزیهای فسیلی به شدت افزایش می‌یابد و به دنبال آن هزینه‌های اجتماعی نیز افزایش می‌یابند. در سه سناریوی بعدی در اثر کاهش شدت مصرف انرژی میزان مصرف انرژی به نسبت سناریوی مصرف کاهش یافته و منافع آن به صورت صرفه جویی در مصرف انرژیهای فسیلی و کاهش هزینه‌های زیست محیطی تبلور می‌یابد.


سناریویی که در مقابل سناریوهای فوق مطرح می‌شود استفاده از ظرفیت‌های کشاورزی در کاربردانرژیهای نو است. در ایران با توجه به پتانسیلهای استفاده از انرژی خورشیدی، انرژی بادی، انرژی زمین گرمایی، انرژی بیومس، بیوگاز وامکانات عظیمی برای جایگزینی انرزیهای فسیلی وجود دارد که تحقق این مسئله مستلزم یک برنامه ریزی دقیق علمی و بلندمدت است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب