دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 آبان 1399 - 16:19
ظرفیت‌های آزمایشگاهی؛ خدمات تحقیقاتی 38/ صمدی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

ارتقای فنی و گسترش دانش آزمایشگاهی با به‌کارگیری اعضای هیئت علمی

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری از به‌کارگیری اعضای هیئت علمی به‌عنوان مسئولان علمی آزمایشگاه به‌منظور ارتقای سطح علمی و فنی آزمایشگاه‌ها و گسترش دانش آزمایشگاهی خبر داد.
کد خبر : 528709
photo_2020-11-04_10-07-50.jpg

حامد صمدی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با تشریح ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری اظهار کرد: این دانشگاه دارای 66 باب آزمایشگاه و 14 باب کارگاه بوده و مجموع  80 باب آزمایشگاه و کارگاه در «ساها» (سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد) ثبت شده است.


وی خاطرنشان کرد: از این 80 آزمایشگاه تعدادی مربوط به گروه‌های علوم پزشکی، پرستاری و مامایی، علوم آزمایشگاهی، زیست‌شناسی سلولی و مولکولی و تعدادی مربوط به گروه‌های فنی و مهندسی و علوم پایه و تعدادی هم مربوط به گروه‌های کشاورزی است.




آزمایشگاه همکار استاندارد صنایع غذایی در مرحله صدور مجوز


بهره‌مندی دانشجویان از ۴ هزار و ۵۲۳ متر مربع فضای آزمایشگاهی در مرند


آزمایشگاه تحقیقاتی مجهز در خوزستان راه‌اندازی می‌شود




وی دستگاه‌ها و تجهیزات شاخص آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری را دستگاه فرمانتور، STM، AFM، پتاسیل استات یا اتو لب و  DSC نام برد و کاربرد این دستگاه‌ها را برای رشته‌های صنایع غذایی، فیزیک و نانو، نانو و شیمی و نانو عنوان کرد.


تولید محصولات آزمایشگاهی برای مقابله با کرونا


صمدی درباره اینکه آیا آزمایشگاه‌های واحد ساری به آزمایشگاه همکاراستاندارد تبدیل شده است؟ پاسخ منفی داد و اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی ساری برای گسترش دانش آزمایشگاهی را یادآور شد و توضیح داد: انتصاب اعضای هیئت علمی به‌عنوان مسئولان علمی آزمایشگاه برای ارتقای سطح علمی و فنی آزمایشگاه‌ها ازجمله فعالیت‌های ما در این راستا بوده است.


وی با توجه به برنامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برای تحقق شعار جهش تولید در حوزه آزمایشگاهی بیان کرد: با توجه به شعار سال و توانمندی این دانشگاه در حوزه سخت‌افزاری، آزمایشگاهی و کارگاهی و توانایی بالقوه درباره تأمین قطعات مختلف به وسیله دستگاه‌های ابزار تراش، دستگاه CNC و سایر دستگاه‌های مشابه در راستای تولید ابزارهای مختلف و فروش آن‌ها در بازارهای تخصصی امید است با برنامه‌ریزی مناسب و هدفمند و شناسایی بازارهای فروش به این مهم دست پیدا کنیم.


رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، فعالیت این دانشگاه در زمینه سامانه‌های ساها و ساتا را کسب اطلاعات آزمایشگاهی از سازمان، درج اطلاعات، شناسنامه دستگاه‌ها، تجهیزات آزمایشگاهی و درج اطلاعات آزمایشگاه‌ها، کارکنان و انواع خدمات آزمایشگاهی عنوان کرد.


صمدی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا در دوران مبارزه با کرونا موفق به تولید محصولات بهداشتی و درمانی شده‌اید به آنا گفت: بله. تهیه و بسته‌بندی محلول‌های ضدعفونی‌کننده دست، سطوح و سطوح آزمایشگاهی ازجمله این اقدامات بوده است.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب