دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 آبان 1399 - 15:37
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در گفتگو با آنا:

سرای نوآوری تجهیزات پزشکی در ساری راه‌‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از راه‌اندازی سرای نوآوری تجهیزات پزشکی و سه شتابدهنده در واحدهای ساری، بابل و قائم‌شهر خبر داد.
کد خبر : 527708
kermanian.jpg

حسین کرمانیان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح برنامه‌ها و اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در سال تحصیلی جدید اظهار کرد: در بدنه دانشجویی دانشگاه برای مقابله و مبارزه با کرونا اقدامات قابل توجهی انجام شده است.


وی افزود: تولید ماسک و مواد ضد‌عفونی کننده در مراکز رشد، تولید دستگاه‌های تهیه ماسک و الکل  و ونتیلاتور ازجمله اقدامات انجام شده بوده است و در کنار این اقدمات از آموزش‌ نیز غفلت نکرده و دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران برای آشنایی مردم با این بیماری همایش مجازی برگزار کرد که استقبال قابل توجهی از این همایش شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران بیان کرد: سال گذشته که کرونا شیوع پیدا کرد و ترم دوم با شیوع این بیماری همزمان شد، همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور با پشتیبانی سازمان مرکزی به آموزش دانشجویان اقدام کردند. در کنار موفقیت‌هایی که در این مسیر داشتیم با کاستی‌هایی نیز مواجه بودیم که سال جدید با تجربه‌ای که از سال پیش اندوخته شده آموزش مجازی را در دستور کار قرار دادیم.


این استاد دانشگاه اظهار کرد: دانشجویان ورودی سال جدید را در روزهای گذشته ساماندهی کرده و اکنون در کنار دیگر دانشجویان  که کلاس‌هایشان آغاز شده مشغول به تحصیل هستند.


این مقام مسئول در دانشگاه آزاد اسلامی در مازندران درباره جذب دانشجو به آنا گفت: سال 98 در مقایسه با سال 97 در جذب دانشجو حدود 12 درصد رشد داشتیم و امسال نیز این میزان رشد را در جذب دانشجو داریم.


کرمانیان درباره راه‌اندازی سراهای جدید نوآوری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران مطرح کرد: روزهای آینده و در ترم جاری راه‌اندازی سرای نوآوری تجهیزات پزشکی را در مرکز استان و سه شتاب‌دهنده‌ را در واحدهای ساری، بابل و قائم‌شهر پیش‌بینی کرده‌ایم.


وی درباره آموزش مجازی در مراکز آموزش عالی گفت: این سبک آموزشی دو وجه دارد، دانشجویانی هستند که زیاد اهل حضور در کلاس نیستند و از همه فرصت‌های غیبت استفاده می‌کنند و یا دانشجویانی که شاغل بودند، این سبک آموزشی برای آنان خوشایند و مطلوب است، گروه دیگری از دانشجویان هستند که دسترسی به حداقل‌ زیرساخت‌های آموزش مجازی را ندارند و باید کاستی‌های آنان بررسی شود تا از خدمات آموزشی دانشگاه استفاده کنند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با بیان اینکه در ترم جاری پیش‌بینی چهار جلسه حضوری برای دانشجویان شده است، افزود: اعتقاد دارم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مشکلی پیش نخواهد آمد، وقتی دستور‌العمل و انضباط بهداشتی را رعایت نکنیم هر‌نوع بیماری از جمله کرونا انسان را تهدید می‌کند، سال گذشته با رعایت دستور‌العمل‌های بهداشتی آزمون‌های پایان‌ترم را به‌صورت حضوری برگزار کردیم و مشکلی نداشتیم؛ اما تأکید می‌کنم کنترل کردن افراد دشوار است.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب