دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به سوال آنا مطرح کرد؛

آخرین وضعیت تولید داروی رمدیسیور ایرانی/۹۷ درصد نیاز دارویی در کشور را تأمین می‌کنیم

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در حال حاضر سه شرکت در زمینه تولید رمدیسیور ایرانی فعال هستند و دو شرکت دیگر نیز متقاضی تولید هستند، بین چهار تا پنج تولیدکننده که سه مورد فعال هستند، در این زمینه کار می‌کنند و مشکلی برای تأمین رمدیسیور در ایران نداریم.
کد خبر : 527033
156571153.jpg

محمدرضا شانه‌ساز ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در پاسخ به سؤال خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ درباره تولید داروی رمدیسیور در داخل کشور اظهار کرد: در حال حاضر سه شرکت در زمینه تولید رمدیسیور ایرانی فعال هستند و دو شرکت دیگر نیز متقاضی تولید هستند، بین چهار تا پنج تولیدکننده که سه مورد فعال هستند، در این زمینه کار می‌کنند و مشکلی برای تأمین رمدیسیور در ایران نداریم، حتی در اوج بیماری نیز دارو را تأمین کرده‌ایم. این دارو باید در داخل بیمارستان تجویز و مصرف شود.


وی افزود: بخشی از تولید داخل در زمینه دارو و شیرخشک و تجهیزات پزشکی، ارز ۴۲۰۰ تومانی می‌گیرد و بخش عمده آن از ارز نیمایی استفاده می‌کند. تلاش می‌کنیم این نوسان کاهش پیدا کند. به دلیل افزایش قابل توجه ارز نیمایی، تولید شیرخشک برای تولیدکننده امکان‌پذیر نبود و در نتیجه قیمت بازنگری شد. اگر مورد در قالب مصوبات سازمان غذا و دارو باشد، قیمت رسمی دارد و اگر خارج از آن باشد، تخلف است.


رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به سؤال دیگر آنا درباره جایگاه ایران در زمینه دارو اظهار کرد: امتحان سخت و اطمینان‌بخشی را در دوران کرونا پس دادیم. قبلاً هم می‌گفتیم که تولید داخلی بیش از ۹۷ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند. وقتی موضوع کرونا پیش آمد، این اثبات شد که هر دارویی که کاندید درمان بیماری کرونا باشد، بلافاصله قادر هستیم آن را در کشور تولید کنیم. این نشان‌دهنده عمق دانش داروسازی در کشور است، کمتر کشوری توانست به این سرعت با این روش اقدام کند. این یکی از مظاهر اقتصاد مقاومتی در صنعت داروسازی بود.


وی گفت: همه اقلام دارویی که در کشور تولیدکننده ندارد نیز روی سایت غذا و دارو اعلام کردیم. حتی مکمل‌های تغذیه‌ای و ورزشی و کمک‌کننده‌های درمان نیز اعلام شده و متقاضیان زیادی برای تولید این اقلام تقاضا داده‌اند. امیدواریم روند تولید این داروها نیز در کشور سرعت بیشتری پیدا کند.


انتهای پیام/4148/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب