دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 آبان 1399 - 12:23
با هدف هم‌افزایی توانمندی‌های آزمایشگاهی؛

4 آزمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی کرج در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی پذیرفته شدند

4 آزمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با هدف هم‌افزایی توانمندی‌های آزمایشگاهی در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی پذیرفته شدند.
کد خبر : 526422
شبکه آزمایشگاهی.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرج، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با هدف مشارکت در توسعه فناوری استان البرز و ارائه خدمات به پژوهشگران و محققان، شرایط مناسب و پیگیری لازم برای حضور در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی را فراهم کرد و حاصل این کار پذیرش چهار آزمایشگاه متالوگرافی، عملیات حرارتی، میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM و تحقیقات فیزیک، نانو و پلاسمای سرد در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور شد.


شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی مجموعه‌ای از آزمایشگاه‌های فعال در حوزه فناوری‌های راهبردی کشور است که برنامه تقویت و توسعه زیرساخت‌های خدمات مطلوب آزمایشگاهی را در این حوزه برعهده دارد.


شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ایران با هدف هم‌افزایی توانمندی‌های آزمایشگاهی کشور در حوزه‌های مختلف فناوری‌های پیشرفته و راهبردی، از ابتدای تیر سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرد که تاکنون  مراکز تحقیقاتی و پژوهشی بزرگی به عضویت این شبکه درآمده‌اند.


شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی پلتفرم به اشتراک‌گذاری دستگاه‌ها و ارائه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در کشور است که در این شبکه خدمات آزمایشگاه‌های متنوعی مانند حوزه فنی و مهندسی مانند مکانیک، مواد و متالورژی، برق و الکترونیک، شیمی، هوافضا، معدن، حوزه محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی، حوزه‌های زیست فناوری و پزشکی مانند داروسازی، سلول‌های بنیادی، مهندسی بافت، حوزه‌های علوم شناختی و مغز، صنایع‌دستی، مواد غذایی و ... ارائه می‌شود.


از آنجا که پایه و اساس پیشرفت و دستیابی به فناوری‌های جدید، انجام پژوهش‌های کاربردی، منظم و دارای برنامه است که دسترسی محققان به تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته را طلب می‌کند، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به همت و پیگیری‌های مجدانه حوزه معاونت پژوهش و فناوری علاوه‌بر عضویت در سامانه ساها (آزمایشگاه‌های همکار آزاد) به عضویت این شبکه نیز درآمده است.


با عضویت در این شبکه حمایت‌های ویژه‌ای از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به آزمایشگاه‌های عضو ارائه می‌شود که مهم‌ترین آنها حمایت از تعمیر و نگهداری، ارتقا، کالیبراسیون و تأمین قطعات برای تجهیزات موجود، حمایت از برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی و یا حضور کارشناسان مراکز در این دوره‌ها، حمایت از ایجاد و فعالیت کارگروه‌های تخصصی دستگاهی به‌منظور ایجاد جریان دانش و ارتقای توانمندی کارشناسان، حمایت از اخذ اعتبارنامه استاندارد ISO/IEC17025 توسط مراکز عضو شبکه، حمایت از پیاده‌سازی نرم‌افزار مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی تولید داخل کشور و حمایت از خرید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی و خارجی هستند.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب