مدرس کشوری جنگ نرم: تجربه بسیج در دفاع مقدس الگوی موفق دفاع در خارج از مرزهای کشور است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر بختیار مجازی در جلسه هفتگی حلقه صالحین بسیج اساتید واحد بافت که به مناسبت هفته بسیج در این واحد برگزار شد، با بیان اینکه تجربه بسیج در دفاع مقدس اکنون تبدیل به الگویی برای دفاع خارج از مرزهای ایران و مقابله با داعش شده است،اظهار کرد: به محض پیروزی انقلاب اسلامی ایران کارشکنی ها شروع شد و دشمنان نظام که توقع اینچنین انقلابی را نداشتند و تمام منافع خود را در ایران ازدست رفته میدیدند شروع به انواع کارشکنیها از جنگ تحمیلی هشت ساله تا جنگ نرم کنونی کردند که هنوز هم ادامه دارد.
مجازی ادامه داد: قبل از شروع جنگ تحمیلی سه تهدید انقلاب اسلامی را تهدید میکرد، اول تهدید بازماندگان رژیم سابق،دوم تهدید کمونیستها و سهم خواهان از نظام و سوم تهدید کودتاها مثل نوژه و ماجرای طبس که الحمدلله همگی خنثی شد.
وی با بیان آماری از وضعیت نظامی عراق و آمار کمکهای رژیمهای خائن منطقه افزود: بزرگ ترین امداد غیبی پیروزی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران در مقابل ارتش تا دندان مسلح صدام بود.
مجازی با توجه به اینکه امروز عملیات بزگ کربلای 5 و والفجر 8 در دانشگاههای نظامی دنیا تدریس میشوند به بیان ویژگیهای این دو عملیات بزرگ دفاع مقدس پرداخت.
در ادامه جلسه مسئول کانون بسیج اساتید واحد بافت با بیان گزارش عملکرد یک سال اخیر این کانون بیان کرد: حمله در جنگ نرم، حمله به طرز فکرها و نگرشهاست که افکار، ذائقه، باورها و فرهنگ یک جامعه را مورد حمله قرار میدهد.
حجتالاسلام دکتر علی موسوی خاطرنشان کرد: درمقابله با جنگ نرم، نخست نیاز داریم تا ویژگیهای این نوع جنگ را آنالیز کرده و خوب بشناسیم و بدانیم که جنگ نرم با جنگ سخت، چه تفاوتهایی دارد. آنچه در جنگ سخت مورد هدف قرار میگیرد، جان انسانها، تجهیزات، امکانات است که معمولا در این مواقع با استفاده از همین مسائلی که مورد هدف قرار گرفته است، افکار عمومی علیه دشمن فعال میشود، در حالی که در جنگ نرم آن چه هدف قرار میگیرد، افکار عمومی است.
انتهای پیام/