سی و سومین جشنواره فیلم کودک ونوجوان به کار خود پایان داد/ درخشش «خورشید» مجیدی زیر سایه کرونا
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از ستاد اطلاعرسانی جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، این اختتامیه با پخش تلاوت چند آیه از قرآن کریم و با اجرای محمدرضا مقدسیان آغاز شد.
علیرضا تابش در ابتدای این مراسم گفت: کودکان و نوجوانان عزیز، والدین و بینندگان گرامی حاضر در خانه، سینماگران و هنرمندان عزیز و دوستداشتنی سینمای کودک و نوجوان، همکاران عزیزم در دبیرخانه و دیگر بخشهای سیوسومین دوره جشنواره فیلم کودک و نوجوان؛ به عنوان دبیر سیوسومین جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان، در برابر شما ایستادهام تا مراتب سپاس و تشکرم را از همراهی و همقدمیتان در مسیر دشوار برگزاری نخستین جشنواره سینمایی آنلاین تاریخ ایران اعلام کنم.
تابش ادامه داد: برای رسیدن به این نقطه تردیدها، هراسها و دوراهیهای فراوانی داشتیم، همچنین باید مسیری میپیمودیم که نه تنها کسی تا کنون تجربهاش نکرده بود، بلکه بسیاری قدم گذاشتن در آن را نابخردانه یا غیرممکن میدانستند، اما امروز، با این حجم از استقبال کودکان و نوجوانان کشور، از بخشهای مختلف جشنواره تجربه لذتبخش، مواجهه مستقیم با مخاطبان و قضاوت آزادانه آنها از طریق سامانههای آنلاین، حس شیرین تشکیل خانوادهای بزرگ با عنوان خانواده صنعت تصویر و بالاخره برگزاری پرشور چهارمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان کشور، گویی چیزی به نام خستگی برای ما وجود ندارد و نه تنها مراسمی را که در آغاز آنیم اختتامیه نمیدانیم، بلکه آن رانقطه عطف و افتتاحیه مسیری میدانیم که میتواند مطابق با منویات گام دوم انقلاب اسلامی و تحولات به روز جامعه، به همبستگی بیشتر اعضای خانواده صنعت تصویر از یکسو و تقویت ارزشها و بنیادهای راهبردی جامعه از سوی دیگر بینجامد.
دبیر سیسومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان تصریح کرد: به همین دلیل هم اگرچه گزارش تحلیلی این دوره افتخارآمیز از جشنواره را همکارانم اعلام خواهند کرد، اما بنا ندارم همچون دیگر اختتامیهها سخنم را با گزارش آنچه رخ داد ادامه دهم و در عوض ترجیح میدهم همچون یک افتتاحیه، گزارشی از آنچه از این پس، تا زمانی که در این مسئولیت هستم، رخ خواهد داد را ارائه دهم با توجه به ظرفیت بالای سامانههای بخش ویدئویی درخواستی بیتردید از این پس سینمای کودک و سامانههای نوین، فصل جدیدی از روابط متقابل را آغاز خواهندکرد، همچنین ویاودیها میتوانند به صورت مستقیم و بیواسطه نظر و نگاه مخاطبان را به گوش سینماگران برسانند و از سوی دیگر سینماگران و تولیدکنندگان محتوا خواهند توانست با تامین محتوای لازم، سهم محصولات داخلی از سبد مصرف فرهنگی کودکان و نوجوانان را بالا ببرند.
او ادامه داد: همه ما باید تلاش کنیم فاصله میان نگاه بزرگسالان و کودکان، از آنچه هست کمتر شود، داوری سراسری کودکان در این دوره و افزایش قابل توجه کودک و نوجوان، باعث شگفتی و تصحیح نگاه بسیاری از اهالی صنعت تصویر شده است. باید و ضروری است که پیش از پیش به شما مخاطبانمان گوش فرا دهیم و از شما بیاموزیم، بیتردید در قدمهای بعدی این مسیر را دنبال خواهیم کرد.
تابش با اشاره به شیوع ویروس کرونا عنوان کرد: هر قدم نخستی، کمی و کاستیهای خود را دارد، بسیاری ظرایف و نکات فنی در باب فعالیت در فضای برخط (آنلاین) تا پیش از این تمرین نشده بود و خطاهای آن قابل تشخیص نبود. میشد با انفعال و تسلیم در برابر کرونا، جشنواره فیلم کودک و نوجوان امسال را تعطیل کنیم، اما وظیفه ملی و اسلامی خود دانستیم که نه تنها نشان دهیم سینما زنده است، بلکه در کنار قهرمانان سلامت، باید از انفعال خارج شده و دستکم تلاش خود را، برای ایفای نقشمان در زنده نگاهداشتن امید و نشاط در میان مخاطبان انجام میدادیم. خداوند را شاکرم که هرآنچه در توانمان بود، انجام دادیم و اکنون با اشتیاق به سالهای آینده چشم دوختهایم تا با گذر از این بحران ناشی از شیوع ویروس منحوس کرونا، شکل جدیدی از جشنوارههای ترکیبی آنلاین و فیزیکی را تجربه کنیم و در قدمهای بعدی از کاستیهای این دوره درس بگیریم.
او افزود: دو چالش «من نقش اول» و «به نظر من» که با همراهی دوتن از مفاخر بزرگ ایران، جناب آقای هوشنگ مرادی کرمانی و ایرج طهماسب آغاز شدهاست، به دلیل استقبال قابل توجه مخاطبان، ادامه خواهد داشت تا بتوانیم امتداد شعار هر خانه یک سینما را در روزهای آینده نیز شاهد باشیم، جزئیات این رویداد از سوی روابط عمومی جشنواره اطلاعرسانی خواهدشد.
دبیر این جشنواره خاطرنشان کرد: در پایان باید از وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و جناب آقای دکتر انتظامی ریاست محترم سازمان سینمایی، وزرای محترم بهداشت و درمان، ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاون ایشان جناب آقای دکتر امیر ناظمی و جناب آقای دکتر محمد کیاسالار (دبیر کرونا روایت)، شهرداری محترم اصفهان، شهرداری محترم تهران، سازمان صداوسیما، سازمان بخش ویدئو (نماوا،فیلیمو، تیوا) اعضای شورای برنامهریزی جشنواره، فعالان سینمای کودک و نوجوان و جمیع دوستان و همکارانی که کمک کردند تا قطار جشنواره سیوسوم سفر خود را به سلامت طی کند، نیز تشکر میکنم.
او در پایان سخنانش گفت: به تمام همکارانم در خانههای اصفهان و تهران که چندین ماه شبانهروزی برای تحقق این آرزو و خواست تلاش کردند و همه شما داوران عزیز کودک و نوجوان که این روزها کنارمان بودید تشکر کنم و شما را با وعده روزهای رنگینتر و پرنشاطتر از این روزها به خدا بسپارم.
در ادامه این مراسم جایزه مخصوص بخش «سیفژ» به «رالف کوکولا و ماتیاس برون» برای فیلم «فریتزی(حکایت انقلابی)» اهدا شد.
در ادامه پیام قدرتالله نوروزی شهردار اصفهان و رئیس شورای شهر اصفهان پخش شد، او در این پیام عنوان کرد: در تمام خیابانهای شهر اصفهان شاهد تبلیغات گستردهای هستیم که در این زمینه انجام گرفته و زمینه شادابی جوانان و نوجوانان عزیز همچنین خانوادههایشان را فراهم کرده است. جشنواره در این شرایط نشان داده که زندگی جاری است.
شهردار اصفهان ادامه داد: از کادر درمانی این بیمارستان که در شرایط کنونی به روحیه مردم فکر میکنند تشکر میکنم. در شرایط سخت کرونایی پیام زندگی جاریست تحقق یافت. از تمام دستاندرکاران تشکر میکنم که شرایطی فراهم کردند تا تمام بچههای ایران زمین بتوانند از آن استفاده کنند.
جوایز بخش بینالملل
پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش کوتاه پویانمایی به فیلم «قدم یازدهم» به کارگردانی «مریم کشکولینیا» تعلق گرفت.
پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش کوتاه داستانی به «عبدنور زیان» برای فیلم «روزه تابستانی» داده شد.
برنده بخش بهترین دستاوردهای فنی و هنری به «عباس عسگری» کارگردان فیلم «لپتو» تعلق گرفت. همچنین جایزه بهترین بازیگر در بخش بینالملل، پروانه زرین و دیپلم افتخار به روحالله زمانی برای فیلم «خورشید» اهدا شد.
روحالله زمانی پس از دریافت جایزه خود گفت: خدا را شکر میکنم که توانستم این جایزه را کسب کنم و برای آن بسیار خوشحالم.
پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش بهترین فیلمنامه به «آرویند سیواکوماران» و «ویجای ک.باتل» برای فیلم «آن سوی رودخانه» تعلق گرفت.
او گفت: افتخاری است برای من که این جایزه را در این جشنواره کسب کنم. امیدوارم که پیوند کشور خودم و ایران بیشتر از قبل شود و همکاریهای ما نیز بیش از پیش باشد.
پروانه زرین و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی به مجید مجیدی برای فیلم سینمایی «خورشید» تعلق گرفت.
مجید مجیدی در این بخش با اشاره به جایزه خود عنوان کرد: این جایزه را از طرف خودم و تمام گروه فیلمسازی به فعالان حوزه سلامت تقدیم میکنم. آنها جانشان را برای سلامت مردم کشور گذاشتهاند. آنها جانشان را در کف دستشان گرفتهاند و به مردم کمک میکنند. باید از زحمات این عزیزان در این جشن باشکوه تقدیر کنیم.
دکتر عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: سینمای کودک و نوجوان ایران بخش مهمی از سینمای ایران است. بعد از انقلاب بیش از ۲۰۰ فیلم کودک و نوجوان ساخته شده که اهمیت این سینما را نشان میدهد.
او در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: در سال ۹۸، ۹ فیلم کودک و نوجوان اکران شد. بخش مهمی از کسانی که در سینمای ایران به عنوان برجستگان شناخته میشوند کسانی هستند که در سینمای کودک و نوجوان حضور داشتهاند. امسال این سینما تحت فضای کرونا بود و جشنواره هم با این فضا در تماس بود. اما تحتتاثیر این فضا، اتفاقاتی که میتواند مبدا تحولات تازه باشد، پدید آمد. فرصتی که از طریق فضای جدید برای امکان ارتباط فراملی پدید آمد و امکان ورود بهتر به بازارهای جهانی را فراهم کرد. اگر چه تجربه برگزاری جشنواره به صورت آنلاین در تجربه تهدیدگونه پدید آمد اما فرصتی جدید را برای سینمای ایران موجب شد. من از کسانی که این فرصت را برای سینمای ایران و نگاه به افقهای تازه پدید آوردند، تشکر میکنم.
پروانه زرین و دیپلم افتخار بهترین فیلم به مجید مجیدی برای فیلم «خورشید» اهدا شد.
مجید مجیدی پس از دریافت این جایزه نیز گفت: رسیدگی به وضعیت کودکان کار در هر کشوری توان و تلاش زیادی میطلبد. همه ما دوست داریم شرایطی برای کودکان کار فراهم شود که بتوانند شرایط خوبی داشته باشند. باید مدارسی در سراسر کشور برای این بخش از کودکان سرزمینمان بسازیم و مردم حامی کودکان کار بیایند و به آنها کمک کنند. در بخش کارآفرینی کمکهای فراوانی دریافتکردهایم تا کودکان کار بتوانند کارآفرین شوند. امیدواریم این فیلم زمینهساز اتفاقهای خوبی باشد و با تلاش و کوششهایی که صورت گرفته دیگر کودک کاری نداشته باشم و تمام کودکان ایران بتوانند درس بخوانند و آینده خوبی برای کشور عزیزمان فراهم کنند.
جایزه ویژه هیئت داوران، پروانه زرین و دیپلم افتخار به فریدون نجفی برای فیلم «بچه گرگهای دره سیب» تعلق گرفت.
فریدون نجفی پس از دریافت جایزه عنوان کرد: از همه داوران تشکر میکنم که به ما اعتماد کردند، این فیلمها با شرایط سخت ساخته میشوند از تمام عوامل تولید فیلم «بچه گرگهای دره سیب» تشکر میکنم.
جایزه بخش هیئت داوران کودکونوجوان، پروانه زرین و دیپلم افتخار به «رالف کوکولا و ماتیاس برون» برای فیلم «فریتزی(حکایت انقلابی)» اهدا شد.
جوایز ویژه دبیر جشنواره فیلم کودک و نوجوان
علیرضا تابش درباره جایزه این چهار بخش که توسط خود او طراحی شده، توضیح داد: از سال گذشته علاوه بر جوایز داوران به تشخیص دبیر در راستای توسعه سینمای کودک این بخشها طراحی شد. دبیر جشنواره جوایزی را به فیلمهایی که بخش فرهنگ و هنری و یا کسب و کار را حمایت میکنند، اختصاص میدهد. به این امید که سازندگان تشویق شوند و شاهد بالندگی این سینما باشیم.
او ادامه داد: جایزه کرونا روایت که بخش جدید در جشنواره امسال است با همکاری سازمان نظام پزشگی گرد آوری شد و ۴۰ اثر در این بخش به جشنواره رسید.
دیپلم افتخار جایزه ویژه دبیر در بخش کرونا روایت به «محمدمهدی فکریان» برای فیلم «ملاقات آخر» تعلق گرفت.
همچنین ویدئوی مراسم رونمایی از کتاب کرونا روایت که شب گذشته برگزار شده بود، پخش شد.
حسین قناعت به دلیل حضور مداوم و مستمر در سینمای کودک ایران و تلاش برای پیوند میان میراث فرهنگی ایران و سینمای روز جهان جایزه ویژه دبیر را دریافت کرد.
حسین قناعت پس از دریافت این جایزه گفت: تشکر میکنم که در این شرایط سخت جشنواره کودک برگزار شد. امیدوارم هر چه زودتر این ویروس منحوس برود و بتوانیم در کنار کودکان و خانوادههایشان بنشینیم و فیلمها را ببینیم.
سومین جایزه ویژه دبیر بهدلیل توجه ویژه به فرهنگ مقاومت و برداشت ملموس، مردمی و قابل فهم برای نسل امروز ایران اسلامی به رقیه توکلی برای فیلم «مهران» و چهارمین جایزه ویژه دبیر بهعلت نگاه ویژه به کسب و کار و رونق صنعت تصویر کودک و نوجوان به «محمدحسین صادقی» برای فیلم «لوپتو» تقدیم شد.
تابش درباره بخش المپیاد فیلمسازی نوجوانان توضیح داد: این بخش به صورت مجازی برگزار شد و سرشار از شور و نشاط بود. از ایل بیگی مدیر این رویداد و شورای علمی و محتوایی تشکر می کنم. امیدوارم وزارت آموزش پرورش و فرهنگسرای هنر این بخش را به رسمیت بشناسند و در آینده شاهد اتفاقات بهتر در این بخش باشیم.
او همچنین به کمک انجمن سینمای جوانان ایران و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای شناسایی استعداها در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: این رویداد گستره وسیع کشور را شامل شد و در سراسر کشور بچهها با هم رقابت کردند. ایدههای برگزیده امسال و سال گذشته مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
بخش وبسری
دیپلم افتخار بخش بهترین وبسری به «علی درخشی» کارگردان مجموعه «کووید۱۹» تعلق گرفت.
جایزه ویژه یونیسف
لوح ویژه یونیسف و دوربین طلایی بخش «یونیسف» به «پوریا حیدریاوره» برای فیلم «بعد ازاتفاق» اهدا شد.
پوریا حیدریاوره پس از دریافت این جایزه گفت: از تمامی عوامل فیلم تشکر میکنم، گرفتن این جایزه بدون کمکهای شهاب حسینی غیرقابل ممکن بود.
شهاب حسینی تهیهکننده فیلم «بعد از اتفاق» خاطرنشان کرد: خوشحالم که در اینجا حضور دارم. تمام کارهای فیلم را خود پوریا انجام داده و جایزهای که امروز دریافت کرده به خاطر نیت پاک خودش بود. امیدوارم هر روز حضور کودکان استثنایی را در جامعه بیشتر حس کنیم و به آنها توجه بیشتری داشته باشیم.
در ادامه پیام ویدیویی وزیر بهداشت پخش شد.
سعید نمکی در این پیام بیان کرد: با نام یاد خدا برگزاری جشنواره کودک نوجوان را تبریک میگویم و از همه برگزارکنندگان تشکر می کنم. چه هنرمندان و سینماگران چه دستاندرکاران. کرونا یکی از بخشهای مهم این جشنواره بود. این ویروس به عنوان مولفهای مهم بر اقتصاد فرهنگ و کلیه موارد اجتماعی کشور مطرح بود تاثیر گذاشت. کودکان و نوجوانانی تحت تاثیر قرار گرفتند و دچار انزوا شدند و از مدرسه و همبازیهایشان و فضای اجتماعی نشاطآور دور شدند. برگزاری این جشنواره توانست نشاط را به درون خانوادهها برگرداند و انزوای ناشی از کرونا را به حداقل برساند.
وزیر بهداشت ادامه داد: یکی دیگر از کارهای خوبی که برگزار کنندگان انجام دادند برگزاری هر خانه یک سینما و هر کودک یک داور بود. برای جامعه محور کردن سینما یکی از کارهای خلاقهای بود که انجام شد. این دستاورد بزرگ ملی را بار دیگر تبریک میگویم و تشکر میکنم.
او همچنین ابراز تاسف کرد که به دلیل مشغله نتوانست در این مراسم حضور داشته باشد و برای همه کودکان و نوجوانان آرزوی تندرستی کرد.
جایزه زاون قوکاسیان
جایزه زاون قوکاسیان در سی و سومین جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان توسط هیات داوران این جایزه به مجید مجیدی برای فیلم خورشید اهدا شد.
او در این بخش گفت: از مرحوم قوکاسیان که تاثیر جدی در حوزه نقد سینما داشت یاد میکنم و خوشحالم که این جایزه را میگیرم.
جوایز بخش سینمای ایران
پروانه زرین و دیپلم افتخار جایزه بخش پویانمایی کوتاه به «مریم کشکولینیا» برای فیلم «قدم یازدهم» اهدا شد.
در بخش دیگری از این مراسم، پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش کوتاه داستانی به «رضا نجاتی» برای فیلم «شوفر» و پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش بلند داستانی به «محمد صالحینژاد» برای فیلم «پیله و پروانه» تعلق گرفت.
پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش بهترین دستآورد فنی یا هنری به «کیوان مقدم» برای فیلم «خورشید» اهدا شد.
«محمدرضا عالیور» بازیگر خردسال فیلم «بچه گرگهای دره سیب» برنده بخش بهترین بازیگر بود.
عالیور پس از تشکر از سازندگان این فیلم که او را برای این فیلم انتخاب کردند به زبان محلی برای حاضران خواند.
در ادامه مراسم علیرضا تابش به تنوع آثار حاضردر این دوره از جشنواره اشاره کرد و گفت: هم کارگردانان پیشکسوت سینمای کودک و نوجوان و هم جوانترها آثارشان دیده شد. همچنین از فرهنگهای مختلف نماینده داشتیم و توجه به فرهنگ بومی و مناطق مختلف کشور از نکات حائز اهمیت آثار امسال بود. امسال به صورت برخط کلاس آنلاین داشتیم و اتفاقات خوبی رقم خورد.
او افزود: در سازمان سینمایی و فارابی طراح حمایتی از فیلمنامهنویسان در دوران کرونا برگزار کردیم که مورد استقبال کانون فیلمنامهنویسان قرار گرفت و امیدوارم نتایج آن را در سال آینده سینما ببینیم.
«فریدون نجفی» کارگردان و نویسنده فیلم «بچه گرگهای دره سیب» برگزیده بخش بهترین فیلمنامه شد.
چهارمین جایزه بخش سینمای ایران به «مجید مجیدی» برای فیلم «خورشید» در بخش «زاون فوکاسیان» اهدا شد.
مجیدی با ابراز خوشحالی از گرفتن این جایزه از مرحوم قوکاسیان یاد کرد و او را فردی دانست که تاثیر جدی در حوزه نقد سینما داشت.
در ادامه کلیپ یادبود سردار شهید سلیمانی پخش شد و پس از ان جایزه بخش نوجوان شهید «بهنام محمدی» اعلام شد.
تابش درباره جایزه شهید نوجوان بهنام محمدی گفت: او بهعنوان یکی از نوجوانان دفاع مقدس به شهادت رسید و این جایزه هر سال از سوی جشنواره به فیلمی اهدا میشود که فرهنگ مقاومت را برای کودکان و نوجوانان ترویج میکند. با افتخار یاد و خاطره سردار سلیمانی را گرامی میداریم و به استقبال این بخش میرویم.
پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش جایزه «شهید بهنام محمدی» به رقیه توکلی برای فیلم «مهران» تقدیم شد.
رقیه توکلی با ابراز خوشحالی از گرفتن این جایزه گفت: زمانیکه فیلمنامه این فیلم را ارائه دادیم، گفتند این فیلم دفاع مقدس نیست و امروز خوشحالم که ساخته شد و در این بخش جایزه گرفت. همچنین از همسر و خانوادهاش که در تمام مراحل کار از من حمایت کردند تشکر میکنم.
تابش در میانه مراسم اختتامیه به این موضوع اشاره کرد که سینمای کودک و کارگردانهای کودک در چند دهه گذشته آبروی بینالمللی برای سینمای ایران کسب کردهاند.
پروانه زرین و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی به «مجید مجیدی» برای فیلم «خورشید» تعلق گرفت.
مجیدی با تشکر از هیئت داوران ودبیر جشنواره سیوسوم بیان کرد: ظرفیت سینمای ایران بزرگتر از آن چیزی است که دیگران فکر میکنند مخصوصا با ورود نسل جوانی که در این جشنواره آثارشان دیده شد. اینها پشتوانه سینمای ایران هستند و باید از این ظرفیت استفاده شود. در معظلات اجتماعی به خصوص در حوزه کودکان میطلبد سینماگران مسئولیتشان را به خوبی ایفا کنند.
در این قسمت از برنامه کلیپ نکوداشت «کامبوزیا پرتوی» برای حاضران پخش شد.
تابش به مراسم نکوداشتی که شب گذشته در بنیاد سینمایی فارابی برای ابراهیم فروزش و کامبوزیا پرتوی برگزار شد اشاره کرد و گفت: آقای فروزش افتخار دادند و امسال در هیئت داوران حضور داشتند همچنین بزرگداشت استاد کامبوزیا پرتوی را برگزار کردیم. رونمایی از بسته آثار این دو استاد از دیگر بخشهای برنامه شب گذشته بود.
حسین انتظامی رییس سازمان سینمایی با اشاره به برگزاری سیوسومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان گفت: از تمام سینماگران به خاطر اینکه چراغ این حوزه را روشن نگه داشتهاند تشکر میکنم. تولید آثار فرهنگی در حوزه کودک و نوجوان نشان می دهد چه قدر آن کشور به ساخت فرهنگی توجه دارد. همچنین کمال تشکر از دبیرخانه جشنواره، علیرضا تابش و همکارانش را دارم که با خونسردی و دقت نظر فیلمها را برگزیدهاند، فیلمهای برگزیده از لحاظ کیفیت قابل توجه بودند.
پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش بهترین فیلم سینمای ایران به «مجید برزگر» برای فیلم «بچه گرگهای دره سیب» اهدا شد. «مهین جواهریان» برای فیلم انیمیشن «بعله» جایزه ویژه هیئت داوران را کسب کرد همچنین «نادره ترکمانی» برای فیلم «بازیگوشها» برنده جایزه ویژه هیئت داوران کودک و نوجوان شد.
نادره ترکمانی با ابراز خوشحالی و قدردانی از برگزاری این جشنواره گفت: از آقای تابش برای اینکه جریانی را ایجاد کرد که امسال هم چراغ جشنواره کودک روشن، پرنور و درخشان بماند ممنونم و امیدوارم سالیان سال چراغ این جشنواره روشن باشد.
او از بچههایی که به این فیلم رای دادند تشکر کرد وگفت: امیدواریم این فیلم در نمایشهای آنلاینی که خواهد داشت باعث نشاط بچهها شود. همچنین سپاس ویژه دارم از تمام کادر درمانی که این روزها بیشترین تلاش را دارند. امیدوارم ما سینماگران کودک هم در حوزه خود مثل این عزیزان کار کنیم و نشاط و شادی رابرای بچهها فراهم بیاوریم.
تابش نیز از کودکان و نوجوانان سراسر کشور که برنامههای امسال را دنبال کردند و همکارانی که ریسک برگزاری این جشنواره را تحمل کردند تشکر کرد. او همچنین گفت: از اینکه برای رونق سینمای کودک کار می کنیم به خودمان می بالیم.
در پایان مراسم، کلیپ نکوداشت «ابراهیم فروزش» کارگردان پیشکسوت سینمای کودک به نمایش درآمد. همچنین به عنوان حسن ختام برنامه کلیپ از تهران تا اصفهان پخش شد.
انتهای پیام/4104/
انتهای پیام/