فیلمنامههای کودک برای بازیگران چندان جالب نیست/ دلیل عدم حضور چهرهها در سینمای کودک
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از ستاد اطلاعرسانی جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، نشست معرفی فیلم «بعد از اتفاق» با حضور عوامل این فیلم در سینما فرهنگ خانه اجرایی جشنواره برگزار شد.
پوریا حیدریاوره کارگردان این فیلم گفت: زمانی که داستان شکل گرفت، از روحاله پرسیدم که دوست داری چه کسانی در فیلم حضور داشته باشند، او از تعدادی بازیگر اسم برد و من هم آنها را برای بازی در این فیلم دعوت کردم.
نیما شعباننژاد بازیگر این فیلم گفت: پوریا از روحالله خواسته بود که خودش بازیگران فیلم را انتخاب کند زیرا فیلم درباره خود اوست. بسیار خوشحالم که من را دوست داشت و انتخاب کرد.
برآورده شدن رویای کودکی
او ادامه داد: پیش از شروع فیلم نمیدانستم چقدر در فیلم حضور خواهم داشت. اکنون که فیلم را دیدم خوشحالم که در این اثر حتی به صورت کوتاه حضور داشتم. نمیدانستم فیلم قرار است در جشنواره کودک و نوجوان به نمایش دربیاید.
در ادامه روحالله جعفری بازیگر فیلم عنوان کرد: اولین تجربه من در بازیگری برایم سخت بود. رویای کودکی من بود که کنار این بازیگران حضور داشته باشم که محقق شد. من همه بازیگران را از اعماق قلبم دوست دارم.
زهره اعتضاد دیگر بازیگر فیلم در این نشست بیان کرد: خوشبخت و خوشحالم که زحمات آقای حیدریاوره، نتیجه داد. او دائما متن قصه را تغییر میداد و زحمات زیادی برای فیلم کشید. میدانستم این فیلم حتما به جشنواره راه خواهد یافت. این فیلم قصه واقعی زندگی من بود. از آقای حیدریاوره تشکر میکنم و میگویم که کار با او برای من بسیار جذاب بود.
حیدری اوره در ادامه صحبتهای او گفت: حضور مشاوری مانند ایشان خیال ما را بسیار راحت کرده بود. سابقه آشنایی من و او بسیار طولانی است و او تمام مطالبی که درباره معلولین نیاز بود را به ما آموزش میداد زیرا پیش از این در آموزش و پرورش، معلم بچههای معلول بوده است.
او افزود: پروژه دیگری با روحالله خواهم ساخت، اما تا به حال هرگز فکر نکرده بودم که وظیفهای در قبال آینده کاری او دارم.
روحالله جعفری بازیگر فیلم در این نشست اظهار داشت: پیش از شروع کار روحالله دیگری بودم اما بعد از این فیلم روحالله سابق مرد و امروز میخواهد بهترین تلاشش را انجام بدهد تا به بهترینها برسد. رویای من این است که آهنگساز برجستهای در دنیا شوم، برای رسیدن به این رویا تمام توانم را به کار خواهم گرفت.
دلیل عدم حضور بازیگران چهره در سینمای کودک
نیما شعباننژاد در ادامه این نشست گفت: در این سالها پیشنهادهای کودک زیادی داشتم اما به نظرم چندان هیجانانگیز نبودند. دوست دارم با نقشهایم تعامل برقرار کنم. قبل از نشست به این فکر میکردم که اگر قصه جذابی وجود داشته باشد، حتما آن را بازی خواهم کرد. همیشه رابطه خوبی با بچهها دارم. در این فیلم اینگونه به کودکان نگاه میشود که گویی آنها از بچگی بالغ شدهاند.
او افزود: در چند سال اخیر فیلمنامههای کودک چندان برای بازیگران جالب نیست و فیلمهای کودک و نوجوان مخصوص آنها ساخته نمیشوند. شاید یکی از دلایلی که بازیگران چهره را کمتر در این فیلمها میبینم، همین موضوع باشد.
حیدریاوره کارگردان «بعد از اتفاق» در ادامه این نشست گفت: میخواستم با کمک این فیلم، به کودکان آموزش بدهم که به چه صورت با بچههایی که معلولیت دارند، رفتار کنند.
او ادامه داد: این فیلم در هفت روز فیلمبرداری شده است و بازیگران اصلی فیلم من خانم اعتضاد و روحالله جعفری بودند که روحالله تجربه اول بازیگریاش بود. اگر تعداد روزهای بازی بیشتر باشد، شرایط کار برای بازیگران تازهکار سخت میشود. پس سعی کردم خیلی سریع فیلمبرداری را پیش ببرم.
اعتضاد در ادامه بیان کرد: رسانه برای نشان دادن توانمندیهای معلولین، بسیار موثر است و میتواند به وضعیت بچهها در زندگی شخصیشان کمک زیادی کند.
روحالله جعفری بازیگر این فیلم در بخش دیگری از این نشست گفت: اولین باری بود که جلوی دوربین سینما میرفتم و چون شب کار بودیم کار برایم سختتر شده بود اما خوشحالم که توانستم به نحو احسن از پس بازی در این فیلم بربیایم.
انتهای پیام /4143/
انتهای پیام/