لزوم معرفی ورزشکاران دانشگاه آزاد بهعنوان سفیران فرهنگی/ فراخوان طراحی اپلیکیشن برای آموزش مجازی دروس تربیت بدنی
امیرعباس لشگری، رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره تربیت سفیران فرهنگی و ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در این دانشگاه ورزشکاران نخبه بسیاری حضور دارند که اغلب این افراد از نظر سجایای اخلاقی، معرفتی و فرهنگی از ورزشکاران خوب و بنام هستند و باید آنان را بهعنوان سفیران فرهنگی و ورزشی معرفی کنیم.
لزوم معرفی ورزشکاران دانشگاه آزاد بهعنوان سفیران فرهنگی
وی افزود: با توجه به اینکه بهعنوان مرکز دانشگاهی تلقی میشویم، باید در حوزه فرهنگی ورود پیدا کنیم تا بتوانیم موجب ارتقای سطح فرهنگی در امور ورزشی شویم. هماکنون در حال برنامهریزی هستیم که ورزش دانشجویی را در حوزه فرهنگ تقویت کنیم.
رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: باید به ورزشکاران دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان الگوی جامعه ورزشی بها دهیم، برای آنها برنامهریزی کرده و بتوانیم آنان را بهعنوان سفیران فرهنگی در حوزه ورزش معرفی کنیم. در واقع برنامههایی که قرار است در حوزه فرهنگ و ورزش انجام شود، باید از طریق این سفیران که افراد نیکنامی هستند، رقم بخورد.
کمک مؤمنانه ورزشکاران دانشگاه آزاد اسلامی به نیازمندان در ایام کرونا
لشگری گفت: در حال حاضر ورزشکارانی در دانشگاه آزاد اسلامی هستند که شاید علاقهمند نباشند اسم آنان را اعلام کنیم ولی در زمینه کمک مؤمنانه در شرایط کرونایی که مردم مشکل دارند کمک میکنند و گروههایی را برای دستگیری مستمندان تشکیل دادهاند؛ این افراد را باید شناسایی کرده، به آنان بها دهیم و بهعنوان الگوهای ورزشی معرفی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: الگوی اخلاقی ما، حضرت مولا علی (ع) است و باید این مسائل را بهعنوان الگوهای فرهنگی در نظر بگیریم، به آنها بها دهیم و در جامعه گسترش دهیم. برخی افراد نخبه ورزشی و از سجایای اخلاقی بهرهمند هستند، باید آنان را شناسایی کرده و بهعنوان سفیران فرهنگی در ورزش استفاده کنیم.
فراخوان طراحی اپ برای آموزش مجازی دروس تربیت بدنی
رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی درباره آموزش مجازی دروس تربیت بدنی دانشگاه گفت: با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را آماده کردهایم و بهصورت رسمی در سراسر کشور اعلام میشود. در واقع سازمانها و ارگانهایی که میتوانند اپ تندرستی طراحی کنند، اپهای خود را به دانشگاه آزاد اسلامی ارائه میدهند و آنها داوری میشود.
لشگری ادامه داد: اپ تندرستی میتواند موجب ارزیابی تندرستی ورزشکاران، فعالیتهای ورزشی و دروس عملی تربیت بدنی شود. در فراخوانی که ارائه میشود میتوانیم اپها داوری کنیم و بر اساس نیازهایمان، نفرات برتر را انتخاب کنیم و به آنان جوایزی اهدا شود. در نهایت برای انجام عقد قرارداد و هماهنگی و استفاده از آن اپ، با شرکتها و افرادی که این اپ را تولید کردهاند، قراردادی منعقد و این همکاری ادامه پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/