استقلال از شرق و غرب هویت جمهوری اسلامی است/ عملکرد نامناسب رسانه در حوزه فرهنگ، سیاست و اقتصاد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دولتآباد، وحید جلیلی در نشست تخصصی «جنبش استادی ایران و نقش آن در تشکیل دولت جوانان حزباللهی» که در سامانه آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد و با همکاری بسیج اساتید استان اصفهان بهصورت برخط برگزار شد، گفت: میشل فوکو در سال 1978 در سفری که به تهران آمد، انقلاب اسلامی ایران را از نزدیک مورد بررسی قرار داد. وی خطاب به نخبگان جهان نوشت که این انقلاب با سایر انقلابها متفاوت بوده و مبانی دگرگونی دارد؛ بنابراین آغازگر یک دگراندیشی در جهان مدرن است.
وی با اشاره به شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: این شعار مهمترین شعار مردم در انقلاب بود. استقلال فقط به معنای استقلال سیاسی نیست؛ بلکه معنای هویت دارد و استقلال از شرق و غرب معنی میدهد.
مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی اضافه کرد: ابرقدرتهای شرق و غرب در تقابل با جمهوری اسلامی متحد بودند و بارزترین این اتحاد حمایت از صدام در جنگ با ایران بود.
جلیلی با اشاره به تداوم انقلاب ایران بیان کرد: استقلال از شرق و غرب موجب شد انقلاب اسلامی پابرجا و پرقدرت بماند، انقلابی که در مصر اتفاق افتاد طی دو سال از بین رفت.
وی با بیان مشکلات حوزه رسانه عنوان کرد: یکی از مشکلات عمده کشور آن است که رسانه در حوزه فرهنگ، سیاست و اقتصاد خوب عمل نکرده است. نقطه آغاز برای تحول مثبت این است که فضای رسانه را از این شرایط خارج کنیم.
برای راهاندازی جنبش حل مسئله چه کنیم؟
مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با طرح این سؤال که چقدر تلاش کردهایم جوان حزباللهی را به سطوح بالایی مدیریتی معرفی کنیم؟ تبیین کرد: متأسفانه فاقد نگاه فعال و مبتکرانه به فضای سیاسی کشور هستیم.
جلیلی افزود: امروز چند درصد مردم شهید مجید شهریاری را میشناسند؟ 10 سال از شهادت شهریاری میگذرد و فضای رسانهای کشور هنوز نتوانسته او را به مردم بشناساند.
وی ادامه داد: بیم آن میرود که اگر دولت جوان حزباللهی نیز شکل بگیرد باز هم همین شیوه صورت پذیرد. دهها هزار نخبه در سطوح مختلف داریم که در حال کارکردن هستند؛ اما در فضای رسانهای معرفی نمیشوند.
مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با اشاره به نقش استادان در شرایط کنونی متذکر شد: باید درک واقع بینانهای از شرایط کشور داشته باشیم و استادان و نخبگان در راستای تبیین افکار عمومی بهخصوص دانشجویان تلاش مضاعفی داشته باشند.
جلیلی تأکید کرد: برای راهاندازی جنبش حل مسئله باید داشتههای خود را در تمام عرصهها به یاد بیاوریم و براساس آن عمل کنیم تا بتوانیم با انرژی بیشتری در راستای رفع مشکلات گام برداریم.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/