دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیرکل اوپک پیش‌بینی کرد؛

کاهش 10 درصدی تقاضای نفت تا پایان امسال

دبیرکل اوپک در چهل و پنجمین نشست کمیته مشترک فنی کشورهای عضو و غیرعضو اوپک اظهار کرد: پیش‌بینی ما برای تقاضای نفت در سال ۲۰۲۰ اندکی بیش از ۹۰ میلیون بشکه در روز یعنی با کاهش ۱۰ درصدی در ماه‌های باقیمانده امسال است.
کد خبر : 523560
1.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، چهل و پنجمین نشست مشترک فنی اوپک و غیراوپک (JTC) به‌منظور مقدمات برگزاری بیست و سومین نشست مشترک وزارتی نظارت بر توافق اوپک و غیراوپک (JMMC) در ۲۸ مهرماه، از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد.


کمیته مشترک فنی نهاد فنی کمیته مشترک وزارتی است و هر دو کمیته زیر نظر توافقنامه همکاری (DoC) تاریخی امضا شده در ۱۰ دسامبر ۲۰۱۶ تأسیس شده‌اند. این کمیته‌ها موظفند شرایط و چشم‌انداز جهانی بازار نفت و سطح پایبندی به توافق کاهش تولید داوطلبانه‌ای که در نشست وزیران اوپک و غیر اوپک تصویب شده است را بررسی کنند.


محمد سانوسی بارکیندو، دبیر کل اوپک در این نشست درباره تحولات بازار نفت گفت: اکنون بیش از ۶ ماه است که شانه‌به‌شانه با بحران بی‌سابقه بازار مقابله کرده‌ایم.


وی افزود: ابرهای تاریک ویروس همه‌گیر کرونا همچنان ادامه دارد. در بعضی از کشورها شاهد موج دوم شیوع این ویروس هستیم که سبب آمیخته شدن فاجعه انسانی و تردید اقتصادی شده است.


دبیر کل اوپک یادآور شد: در گزارش ماهانه بازار نفت اوپک پیش‌بینی شده است که تولید ناخالص داخلی جهانی در سال جاری میلادی حدود چهار درصد کاهش یابد و سپس در سال ۲۰۲۱ حدود ۴.۶ درصد بهبود یابد.


بارکیندو افزود: پیش‌بینی ما برای تقاضای نفت در سال ۲۰۲۰ اندکی بیش از ۹۰ میلیون بشکه در روز یعنی با کاهش ۱۰ درصدی در ماه‌های باقیمانده امسال است.


وی در بررسی چشم‌انداز بلندمدت بازار نفت اظهار کرد: در چشم‌انداز جهانی نفت که به تازگی رونمایی شد، تقاضای جهانی انرژی اولیه در حال افزایش و رشد برآورد شده است که در ۲۵ سال آینده ۲۵ درصد افزایش می‌یابد.


دبیر کل اوپک اظهار کرد: انتظار می‌رود نفت بیشترین سهم از سبد انرژی را حفظ کند و در سال ۲۰۴۵ حدود ۲۸ درصد باشد.


بارکیندو در پایان با اشاره به اینکه ممکن است بدترین دوران بحران کنونی به پایان رسیده باشد، افزود: تاریخ به ما آموخته است که نیاز به گفت‌وگو و همکاری برای دستیابی به سیستم انرژی پایدار و مقاوم‌تر که به نفع همه است همواره وجود دارد.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب