طراحی ساختار میکروبی برای رفع آلودگیهای زیستمحیطی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، ندا قراگوزلو حصاری بهتازگی با دفاع از رساله خود با عنوان «کلونینگ و بیان ژن فیوژن لیپاز-سوبتیلیسین در وکتور E.coli.Bl21 و تعیین فعالیت بیولوژیکی آن» بهعنوان نخستین دانشجوی دکتری رشته میكروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس فارغالتحصیل شد.
فارغالتحصیل مقطع دکتری میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس با حضور استادان راهنما، استادان مشاور و استادان داور با نظارت رضا احسانی نماینده پژوهشی دانشكده علوم پایه این دانشگاه با کسب درجه عالی موفق به پایان تحصیلات خود شد و نام خود را بهعنوان نخستین دانشآموخته دکتری این رشته در واحد شهرقدس ثبت کرد.
ندا قراگوزلو حصاری دارای دو ثبت اختراع ملی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و دارای سابقه تدریس دانشگاهی، نخستین فارغالتحصیل دکتری دانشکده علوم پایه واحد شهر قدس و دارای مدرک استادی زبان است.
بیشتر بخوانید:
بررسی یکی از دلایل عفونی سقط جنینهای خودبهخودی انسانی + نتایج
تولید زیستی نانوذرات اکسید روی توسط سیانوباکتریهای بومی
وی در تشریح چکیدهای از رساله دکتری خود با عنوان «کلونینگ و بیان ژن فیوژن لیپاز-سوبتیلیسین در وکتور E.coli.Bl21 و تعیین فعالیت بیولوژیکی آن» به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: در این طرح با توجه به اهمیت آلودگیهای زیست محیطی از بیان همزمان دو آنزیم با منشأ میکروبی در راستای پاکسازی آلودگیهای زیست محیطی استفاده شد.
به گفته فارغالتحصیل مقطع دکتری میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس، ژنهای آنزیمهای مد نظر از پایگاههای ژنی دریافت شده و با استفاده از مهندسی ژنتیک در راستای بهبود بیان و ویژگیهای مدنظر مورد دستکاری ژنتیکی قرار گرفتند.
قراگوزلو حصاری افزود: کانستراکت (ساختار) مهندسی شده از یک باکتری غیر پاتوژن طراحی شده که قابلیت تجزیه آلودگیهای زیست محیطی اعم از پروتئینی، لیپیدی، آنتی بیوتیکی و آلودگیهای ناشی از شویندهها را دارد.
وی خاطرنشان کرد: کانستراکت مد نظر غیر پاتوژن و کاملاً سیف بوده و قابلیت پایین آوردن COD آبهای آلوده را نیز دارد که باعث نفوذ نکردن آلودگیها به سفرههای آب زیرزمینی و امکان استفاده مجدد آب برای مصارف کشاورزی را داراست.
فارغالتحصیل مقطع دکتری میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس به آنا گفت: کانستراکت (ساختار) پس از ساخت روی آلودگیهای زیست محیطی در اسکیل آزمایشگاهی و صنعتی مورد بررسی قرار گرفت و با بررسی تستهای الایزا در حذف این قبیل آلودگیها بسیار مؤثر واقع شده است.
قراگوزلو حصاری با بیان اینکه این طرح قابلیت کمک به محیط زیست، اقتصاد و سلامت کشور را داراست، عنوان کرد که این طرح اکنون دارای دو مقاله ISI و علمی پژوهشی است و در بیست و یکمین کنگره بینالمللی میکروبشناسی در سطح سخنرانیهای دست یک بهمنظور ارائه بهصورت وبینار در حضور داوران و استادان مطرح میکروبشناسی ملی و بینالمللی قرار گرفته است.
وی از مسئولان دانشگاه خواست در راستای مدیریت شایسته و پشتیبانی فضای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی برای تحقق اهداف جوانان این مرز و بوم، تسهیلاتی مختص دانشجویان نخبه و ممتاز بهمنظور جذب در هیئت علمی و خدمترسانی فراهم کنند.
فارغالتحصیل مقطع دکتری میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس از قاسمی پیربلوطی، رئیس دانشگاه، مدیریت دانشکده علوم پایه واحد شهر قدس، استادان راهنما، استادان مشاور، مسئولان آزمایشگاه، آموزش و پژوهش، خانواده و کسانی که او را در این طرح راهنمایی و یاری کردند، قدردانی کرد.
انتهای پیام/4062/پ
انتهای پیام/