دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 مهر 1399 - 19:00

طبع، خواص، مضرات و مُصلح گوشت گاو در ویکی آنا

گوشت دارای ویتامین ب ۱ می باشد که برای سلامت جسم مفید است. اگر دوست دارید که تنومند باشید و هیکل ورزشی داشته باشید گوشت گاو میل کنید.
کد خبر : 522808
11077.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، گوشت گاو یکی از رایج ترین انواع گوشت است که اغلب کشورهای جهان در تهیه ی غذاهای گوشتی خود بیشتر از این نوع گوشت استفاده می کنند. گوشت گاو جزء جدا نشدنی برخی غذاها به حساب می آید. مثلاً در تهیه ی یکی از خوراک های معروف دنیا به نام همبرگر اغلب از گوشت چرخ شده ی گاو استفاده می نمایند.


از گوشت گاو می توان استیک، مغز ران یا راسته جدا نمود یا قسمت های مختلفی از آن را چرخ کرد. البته برخی از جگر سیاه، زبان، سیرابی و شیردان و دیگر قسمت های بدن گاو هم مصارف خوراکی می کنند.



استفاده از گوشت گاو در برخی مذاهب حرام است. از جمله در مذهب هندو که چون گاو را حیوان مقدسی می دانند، بنابراین از گوشت آن هم استفاده نمی کنند. البته بسیاری از بودایی مذهب های ساکن آسیای شرقی هم با مصرف گوشت گاو مخالفند. البته استفاده از آن همچون مذهب هندو حرام نیست.


رسول خدا (ص) فرموده است که شیر گاو شفاء، روغن گاو دوا و گوشت آن مرض است.



خواص و مضرات گوشت گاو



  • باعث می شود تا پروتئین موجود در آن حالت اسیدی بدن را خنثی کند. گوشت گاو باعث تعادل پی اچ بدن می شود.

  • برای درمان سریع زخم ها می توان از گوشت گاو استفاده کرد چرا که دارای پروتئین هایی برای ترمیم زخم می باشد.

  • لینولئیک اسید موجود در گوشت گاو باعث می شود تا سلول های سرطانی مبارزه کرده و آنها را شکست دهد.

  • داشتن سیستم ایمنی قوی برای بدن مفید است چرا که بازدارنده حملات میکروبی و باکتریایی می باشد.

  • گوشت گاو برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی بسیار مفید می باشد. چرا که این گوشت دارای اسیدهای چرب و امگا سه می باشد.




  • گوشت گاو به دلیل داشتن پروتئین زیاد باعث می شود تا توده عضلانی زیاد شده و هیکل شما تنومند شود.

  • توصیه می‌شود افراد به جای گوشت گاو از گوشت گوساله یک ساله، گوشت شتر جوان، گوسفند نر جوان، بره یک ساله، بزغاله، بوقلمون و مرغ و خروس محلی استفاده شود.

  • مصرف آن به طور کلی توصیه نمی‌شود مگر برای افرادی که شرایط آن را دارند.

  • دارای غذاییت زیادی بوده و دیر هضم است. بنابراین فقط برای ورزشکاران و افرادی که کارهای سنگین انجام می‌دهند، مجاز است.

  • از نظر طب سنتی گوشت گاو، خون غلیظ و سوداوی در بدن تولید می‌کند و جزء مهم‌ترین علل امراض سوداوی بشمار می‌رود.

  • چاق کننده و مقوی است.

  • مصرف آن در فصل بهار مناسب تر می‎باشد.

  • منجر به زایمان زودرس می‌گردد.

  • موجب ایجاد بندآمدگی در مجاری تنفسی و مجاری ادراری می‌شود.

  • علل بروز امراض سوداوی است.

  • موجب صعود بخارات به قلب و مغز می‌شود و در برخی افراد سردرد و سنگینی سر ایجاد می‌کند.




  • کسانی که زیاد گوشت گاو مصرف می‌کنند در معرض بیماری‌های عفونی هستند.

  • مصرف گوشت گاو برای سرد مزاج‌ها، سوداوی مزاج‌ها و کسانی که معده ضعیف دارند، توصیه نمی‌شود.

  • زیاده روی در مصرف آن برای کسانی که درد مفاصل و عرق النسا (سیاتیک) دارند مضر است و درد آن‌ها را تشدید می‌کند.

  • مصرف آن برای خانم‌های باردار ممنوع است.

  • مصرف گوشت گاو، همچنین، سبب تیرگی پوست صورت، بروز حالت‌های عصبی، افسردگی و وسواس می‌شود.

  • البته گوشت گوساله و گاو محرک خوبى براى ترشحات دستگاه گوارش به ویژه معده است.گوشت گاو براى صفراوى ها مفید است براى سودایى ها مضر که مصلح آن زنجبیل و فلفل است.



طبع گاو چیست؟


مزاج آن گرم و خشک است.


 


مصلح گوشت گاو چیست؟


دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل و گلپر مصلح گوشت گاو و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.


 


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب