ماجرای مادر شهید ژاپنی یکی از قصههای حقیقی بیشمار انقلاب اسلامی است / قابلیت ساخت سریال اقتباسی از «مهاجر سرزمین آفتاب»
به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی یادداشتی درباره کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» نوشته حمید حسام در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد.
در بخشی از این یادداشت آمده است:
«آخرین دلبری حمید حسام، در ظاهر خاطرات یک زن ژاپنی است. اما واقعیت غیر از این است. راوی یک بانوی ژاپنی بوده؛ ولی در روایت او، قهرمان آقا است. آری! آقا! یا همان اسدالله بابایی که خانم کونیکو یامامورا او را این گونه خطاب میکند.
تاجری ایرانی که در یکی از سفرهای کاری این خانم ژاپنی را به همسری برمیگزیند. خانم به آقا دل میدهد و این گونه یک بودایی به قول خودش به حجت آقا مسلمان میشود و به راهنمایی صبورانه او آرام آرام با حقیقت نورانی اسلام آشنا شده و پلههای ایمان را بالا میرود.
از تلاش برای یادگرفتن نماز تا تجربه سخت و عجیب چادر دوختن و به سر کردن را میگذراند و تا آن جا بالا میرود که برایش مرتبت مادر شهید را برمیگزینند. در راه خدا پسرش را میدهد.
سبا بابایی یا یگانه مادر شهید ژاپنی یک سوژه جذاب و دراماتیک است. روایت خاطرات او یک قصه پرگره، جذاب و عاشقانه بوده که اگر میگفتند همین داستان - بدون زیاد و کم - غیرواقعی و صرفاً زاییده تخیّل نویسنده است بلاشک به دلیل این خیال پردازی تحسین برانگیز، توجه منتقدین ادبی را به خود جلب مینمود.
قصهای که در میان خواندن بارها چشم بستم و سریال اقتباس شده از آن را تصور کرده و لذت بردم. روایتی که با بمباران اتمی هیروشیما اوج میگیرد و با تحریمهای هستهای ایران پایان مییابد. یکی دیگر از بیشمار قصه حقیقی این انقلاب.
دادمان در پایان یادداشت خود اضافه کرده است: «زمان علیه ما در حال سپری شدن است. هر روز که میگذرد یعنی یک روز دیگر را در یافتن این قصهها از دست دادهایم. مباد روزی که حسرت قصههای مدفون به خاک سرد را بخوریم».
انتهای پیام/4028/
انتهای پیام/