نقایص گردشگری کشاورزی بررسی شد/ نقش ارکان مدیریت در تدوین چالشهای برنامه علمی گردشگری
به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه بررسی برنامه علمی توسعه گردشگری توسط کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد بهصورت برخط برگزار شد. این برنامه در استان گیلان تهیه شده و مجری آن علیرضا صیداوی است.
در ۶ چالش برنامه علمی توسعه گردشگری با محوریت گردشگری کشاورزی، گردشگری روستایی، گردشگری ساحلی، گردشگری پزشکی و سلامت، گردشگری ورزشی و گردشگری فرهنگی موردتوجه قرار گرفته است.
در این نشست کلیاتی در مورد چالشها توسط داوران تخصصی مطرح شد. سپس چالش اول با عنوان ضعف در گردشگری کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
توجه به جنبههای دیگری از گردشگری ازجمله گردشگری شهری، گردشگری علمی، گردشگری اکوتوریسم همانند طبیعتگردی و بیابانگردی از موارد مطرحشده توسط داوران در این جلسه بود.
ازجمله نکات مورد تأکید در این جلسه، توجه به ارکان مدیریت گردشگری نظیر سازماندهی، برنامهریزی، کنترل، بودجهبندی و ... بهعنوان کلید تدوین هر چه غنیتر برنامهها و اهداف این برنامه علمی بود.
نقش بخش خصوصی در گردشگری کشاورزی
استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی برای توسعه گردشگری کشاورزی و همچنین ایجاد و تقویت امکانات و تسهیلات گردشگری کشاورزی ازجمله راهبردهای مطرح شده در رسیدن به اهداف عینی چالش گردشگری کشاورزی بود. همچنین بحث احیای قناتها و یا ایجاد دریاچههای مصنوعی و بررسی معایب و مزایای آن در گردشگری کشاورزی نیز میتواند موردتوجه قرار بگیرد.
در این جلسه برخط پیشنهاد شد با توجه به اهداف و راهبردهای در نظر گرفتهشده، مناظر مختلفی نظیر مهندسی کشاورزی، اقتصاد کشاورزی، فناوری اطلاعات، حقوق و ... میتوانند در چالش اول مدنظر قرار گیرند.
در این جلسه داوران تخصصی، ناصر عبادتی در حوزه علوم زمین و جغرافیا، سعید ملماسی متخصص محیطزیست، امیر غلامی متخصص حوزه اقتصادی، محمدجواد شکوری در حوزه کشاورزی، الهام زارعی مسئول هماهنگی استانی پایش، علیرضا صیداوی مجری برنامه علمی و محمدرضا پور قاسمی از اعضای شورای دانشی برنامه علمی توسعه گردشگری حضور داشتند.
انتهای پیام/4084/
انتهای پیام/